Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Anda, multumesc pentru clarificare...deci mai am putin de asteptat.

Tomasa, ce varsta frumoasa

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Oana –ce figura smechera are Seb!Un om mare intr0un omulet!
Alina Maria,
Doamne ce mari sunteti!Si ce exercitii faceti!

Crinuta ,
Intr-adevr fiecare are ritmul lui..si nu tre sa comparam pe nimeni cu nimeni..dezvoltaarea fiecaruia tine de de strucura proprie… Si fiecare are “ceva”-ul lui si totdeauna vor fi diferente ..Eu nici nu ma uit la varsta si nu stau cu cartea dupa el..Dc a vrut sa se ridice s-a ridicat ,dc a vrut sa stea culcat la fel dc a vrut sa astea sprijinit la 3 luni nu m-am sperit..am vazut ca poate si l-am lasat…

Si intr-adevar exact cum a zis Cornelia ar trebui reganidte unele lucruri pentru ca dejas le fac majoritatea copiilor deci nu mai trebuie considerat ca ceva iesit din comun!

Si noi cand sa iesim ieri in parc la baschet a inceput vijelia! A iesit tati sa mute masina ca se arcuia teiul de am zis ca ne face masina varza! Da ce e mai rau e ca nu a putut iesi din masina sa vina inapoi..si Doamne ce a dat cu piatra…

Da am iesit dupa ce a trecut vijelia…A fost MINUNAT:racoare , liniste ..ziceai ca e inceputul lumii..Frumoooos!Desi urmele prapadului se vedeau:crengi rupte si azvarlite cat tinea parcul…

Andrutza,
Vreu si eu tasrc ca se misca de la un cap al patului la altul si deja s-a ridicat in patru labe..dar sta pe loc si se balangane s cade cu capul de zabrelele de la pat..Tot ce am vazut e super mic…Cum l-ai ales?

Miercuri Focutza lu mam se pusese pe scanceala si tot zicea si se lamenta acolo in patut.. La un moment dat aud printre picaturi si buza de jos supta ;"me me me ma ma” Am crezut ca n -aud bine ..calcam si il ascultam si iar me me me ma ma ma …
Am fost topita ..da eram trista ca spusese in plans….. plangeam si eu….

Asa ca Anda stiu ce ai simtit…As-I ca suntem topite? Chiar ieri vorbeam cu o mamica unui baietel de 4 ani…si o intrebam cam cat a durat dependenta asta si mi-a zis ca mult timp..dar in primele luni era disperata…Sper sa imi treaca ..odata si-odaata..poate cand oi fi si mama de fetita…de-o Miruna..

Shobo,
Succes si rabdaaaaaare muuuuuuulta!

AM ajuns si fac nectar din 6,7 caise si in sfarsit avem si noi un tranzt normal…Da tare ii plac fructele…Mi-e sa nu fie prea mult 125 ml de nectar ..dar dc nu palnge si nu are absolut nimic..nic macar o bubita cred ca e bine..Laptele de la masa respectiva il “adunam “si il servim supliment masa urmataoare…
IN rest ne pregtim de concediu..si o sa plecam cu bucataria suspendata…dar speram sa ne desurcam…

Pupicei…mergem din nou la calcat ca am tras chiulul..dar se pare ca imi vor veni ajutoare!!!!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Alina - super poza cu Mandy si tati cu picioarele ridicate pe canapea. Si a crescut, e o frumoasa
Oana- asa e, nu poti vota de pe acelasi calculator! Multumim ca te gandesti la noi.
Anda - La cat mai multe "1001 de nopti" impartasite cu noi.

Noi azi am inceput supita si am luat si prima tranta de pe canapea...cu nasu'pe covor. Dar da din maini si din picioare, e vesela...am supravietuit. Si avea si un scaun pe post de proptea dar de cand a invatat sa faca intoarcerile pe burtica cu avant, nimic nu ne mai sta in cale!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, multumim frumos de oferta, dar din pacate mie nu imi plac capsunicile, sint alergica!
succes la regim! vreau si eu, dar nu stiu daca o sa am tragere de inima: mi-e pofta de salata vinete, de porumb fiert, alte chestii de sezon,.etc....o sa mai incerc hipocaloric o vreme, si ultima masa la ora 6. Oricum, de cind am slabit la 62 kg, am mincat de toate, si dulciuri o gramada, si mai tirziu de ora 7-8, si vad ca acul cintarului ramine stabil...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc fetelor pt. aprecierile aduse in privinta pozelor. Ce mai asa laudata nu a mai fost ea Mandy niciodata .Maine mergem la vacin si o sa va spun cat a crescut .
Eu sunt iebunita dupa bb. asa ca am mers si la alte mamici de pe forum si va spun sincer ca nu suntem singurele cu bb. frumosi . Eu ii admir de fiecare data cand vreau sa ma relaxez . Pe ai nostri ii stiu pe dinafara ma mai uit cand apar ceva poze noi , asa cum am facut eu ieri .
Bestutza ce bine ca mai scri si tu , bine ca nu v-a prins vijelia afara , . Eu cred ca nectarul e bun atata timp cat nu se vede vre-un efect negativ .
Ubi la fel sitie bine ai venit , adevarul e ca tu lipsesti doar in weekend , nu ?
Mandy papa cam toate fructele cu branza , asa vreu eu ca sa creasca bine , ca doar fruct nu ingrasa .
Ma duc ca plange .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 5 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Crinuta, stiu la care terasa te referi pentru ca mergem foarte des in Cismigiu, dar ieri furtuna m-a prins in Morarilor, unde e un foisor asemanator, dar din fericire parcul e mai mic asa ca am avut loc si noi. Cand a fost vantul ala puternic, eu m-am lipit de sotul meu pentru ca muream de frig - eram intr-o rochita fara maneci si in papucei -, iar Simonica era camuflata in carucior cu aparatoarea pentru ploaie peste ea, pe langa cercefel si paturica. Pe langa asta, era multa lume si noi eram in mijlocul foisorului ca sa nu ne ploua, pentru ca vantul batea foarte tare si te ploua daca stateai in margine, asa ca au mai tinut si oamenii din jurul nostru adapost. Erau carucioare, copii mici, caini, tineri, batrani etc. Toate categoriile. Bine ca nu a racit deloc, ii multumesc lui Dumnezeu, ca ea deja stranuta putin si maine dimineata e vaccinul. Tare mi-era teama ca nu i-l mai fac saptamana asta.

Va multumesc mult fetelor pentru aprecierile la adresa Simonei mele, imi creste inima cand citesc. Tare frumusei sunt copiii nostri, a mai zis cineva chestia asta o data, parca sunt alesi dintr-o multime. In parc parca nu sunt toti asa frumosi.

Bestutza, eu pana la urma i-am luat un tarc 80*140, mie mi se pare destul de mare. Desi vroiam initial sa-i iau mai mare, m-a sfatuit cineva sa masor mai intai sufrageria, ca trebuie sa fie pus la o distanta apreciabila de orice mobila ca sa nu se arunce copilul in plasa si sa se loveasca. Si bineinteles ca am masurat si unul mai mare nu prea intra.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Magga, sunteti frumoase-frumoase. Cu adevarat frumoase. Amandoua!

Fetele cu cezariana, spuneti-mi va rog si mie cum arata cicatricea? Deja s-a albit si aplatizat? Ca a mea desi este mica si facuta f. jos (are super mana doctorul meu) inca mai este putin rosie si in relief, mai mult pe la mijloc. E in regula sa fie inca asa sau deja trebuia sa se cicatrizeze? Eu am avut fire care se resorb, nu mi-au scos firele...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Witchie sa-ti traiasca fetitza..sa creasca mare-mare si sanatoasa sa fie
Tomasa si cicatricea mea e inca rosie si in relief, si am avut tot fire care se absorb.
Oana as vrea eu sa fie Miss Canada..dar viatza asta nu stii niciodata unde te poate duce..
Magga sunteti niste frumoase..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Trecem si noi pe-aici sa spunem BUNA.

Leta si un bebe
POZE DE IULIE

want my life back

Mergi la inceput