Bebelusi de septembrie- octombrie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si Damian de cateva zile vrea sa mearga in 4 labe si mor de ras cand il vad cum face, se pune in patru labe si isi face vant cu capul

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

salutam si noi pe bebici si mamici!
si felicitari tuturor bebeilor pentru progrese!

multumesc celor care mi-au raspuns legat de a doua sarcina ptr ceza
sarcina dupa cezariana, si DA, ptr cele ce au intrbat, am un bebe 2 in burtica! si sunt fericita si ingrijorata totdata de cum ma voi descurca cu amandoi, dar vom vedea!! sanatate sa fie!

pufy, salutari si pupici lui Alesio, iar nu-ti merge net-ul?

Danyce, bine ai revenit!
Geo, Aissa, felicitari!

nu stiu ce se intampla, cand vreau sa scriu si eu un mesaj pe dc, se blocheaza pc-ul, de citit pot citi ce scrieti voi! incerc de cateva zile sa scriu, sper ca mesajul asta sa apara!

Cali si Menny (27.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Nature, Aissa, Geo, felicitari micutilor pentru noile progrese.

Cali, hehe parca am ghicit ca e un bb in burtica. Felicitari si stai linistita ca o sa te descurci de minune cu amandoi. Sa ai o sarcina usoara. In cate saptamani esti? Te simti bine? Stii ce este bb: baietel sau fetita?

Ana, foarte frumoase sunt pozele cu Stefan. Ai un baiat tare smecheras si frumos.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by nature
apoi o amestec cu smantana si o pasez.
.............................................
Alta: piure de cartof + carnita fiarta+ smantana.

multumim pentru sugestii; mie mi-a zis (doctorita) sa-i dau doar 2-3 lingurite de smantana pe saptamana! din aia cu 12%grasime...
si eu daca deschid borcanelul de smantana, a doua zi nu-i mai dau din el.
voi cum faceti?

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

PS: nici eu nu-i dau banana simpla; intotdeauna amestecata cu branza calcica; oare sa i-o oparesc? (pe babana?!)

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Herra, mie mi-a zis pediatra ca pot sa ii dau in fiecare zi cate o lingurita de smantana. Asa ca eu ii pun cate o lingurita de samntana la fiecare fel de mancare la care merge pusa smantana. Oricum nu ii dau in fiecare zi, dar de ex. de fiecare data cand ii dau peste ii pun si o lingurita de samantana.

Poti sa oparesti banana daca vrei sa i-o dai cu branza calcica pentru a nu constipa.
Eu ii amestec banana cu alte fructe si nu se constipa, dar combinatia banana + branza calcica constipa.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor, n-am mai intrat demult pe aici din lipsa de timp. Sper ca sunteti bine si bb-ii la fel. La multi ani sarbatoritilor! Intre timp am trecut si noi de o infectie respiratorie urata, dar acum suntem bine.
O prietena are o problema, poate stiti cum se trateaza pielea oparita dintre pliuri( la inceput au fost basicute si apoi s-au spart). Ce se poate face? Numai bine.

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumim de felicitari!
Geo, asa-i ca sunt haiosi? A mea a trecut de faza cu incercarile, acum se ridica tare bine in 4 labe, dar nu iese domne faza cu directia, tot in spate o ia, dar prin tarare, nu stiu cum sa zic, nu merge propriu-zis. Iar mai nou, o gasesc si noaptea ori de-a latul patului, ori intoarsa cu totul, si toate astea ca repeta si in somn ridicarile astea. Si da, se sprijina si ea in cap cand oboseste.
Herra, eu nu i-am dat branza calcica, ii amestec banana cu alta branza. Iar de oparit nu i-am mai oparit-o de cand am patit o faza aiurea. Era o banana ceva mai coapta si cand am pus-o in apa a luat miros de vin. Si gustul era la fel si fata nu a mancat, normal. Asa ca nu i-am mai oparit-o.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by cali
multumesc celor care mi-au raspuns legat de a doua sarcina ptr ceza
sarcina dupa cezariana, si DA, ptr cele ce au intrbat, am un bebe 2 in burtica! si sunt fericita si ingrijorata totdata de cum ma voi descurca cu amandoi, dar vom vedea!! sanatate sa fie!

Cali si Menny (27.09.2004)

felicitari pentru burtica!!!!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aissa, da pai Stefan e tot mai blondutz pe zi ce trece!Cand era mic era mai brunetel acu isi deschide parul culoarea!
asa facea si Stefan ca si Alexandra cam o luna si mai bine sa tarat ca o rama....

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput