Ce le spuneti acestor oamenilor ?
Raspunsuri - Pagina 2
laura radulescu spune:
Mare-i gradina ta Doamne si multi prosti se plimba prin ea! Cum sa fie blestem de la Dumnezeu sa ai gemeni? Oamenii astia au inebunit de tot. Nu le-o fi rusine la babele astea ca in loc sa fie intelepte li se transforma creierul in gaz care in timp se evapora!
Eu nu am gemeni, dar am citit si m-am crucit!
Si mie mi s-a intamplat ca oamenii mai in varsta sa nu creada in ecograf, iar altii sa creada ca la ecograf se vede totul din prima zi. Eu am aflat ca am fetita doar la 8 luni pentru ca avea tot timpul o pozitie care nu ne permitea sa vedem. Si am facut eco la fiecare consultatie si la un ecograf smecher. Si stiti ce ziceau unii cand le spuneam ca nu stiu ce este? Cum draga, tu nu ai fost la ecograf? De ma faceau sa ma simt ultima ignoranta!
Fiecare cu stolul lui de pasari la cap!
Noi sa fim sanatoase si copiii la fel, cati or fi ei, unu, doi, trei....ca de prostie si invidie e plina lumea.
Va pupam.
Laura si bebe Cristina
gabibarta spune:
Capsunika, multa sanatate, sarcina usoara si bebei sanatosi! Oameni prosti au fost si vor fi tot timpul, nu trebuie sa le dai importanta. Mi-am adus aminte de cumnata mea, cand sotul meu i-a spus ca asteptam un bb (al doilea) reactia ei a fost " nu sunteti normali, la ce va trebuie inca un copil?" No comment... norocul ei ca nu eram acolo.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
gegea spune:
Si eu cam pun la suflet ce-mi zic altii, iar sotul ma cearta si incearca sa-mi explice ca sunt prea sensibila, ca prea dau importanta oamenilor rauvoitori.
Sarcina usoara si sanatate!
Geani fericita de scumpa Daria (03.04.05)
heny spune:
Felicitari tuturor mamicilor si viitoarelor mamici si multa sanatate!
Citind mesajul de la Capsunica. mi-am adus aminte de un client care venise la firma (eu eram insarcinata in luna a 6-a cu al doilea copil)si mi-a zis ca el isi doreste gemeni si m-a intrebat cum poate sa faca. Pentru ca-l cunosc de cativa ani buni si stiu ce idei ii trec prin cap, i-am spus ca trebuie sa atinga o femeie insarcinata cu gemeni ca asta se ia . Nici prin gand nu mi-am imaginat ca nu se prinde de gluma, el luand sfatul meu la modul cat se poate de serios. Acum chiar is curioasa daca "s-a luat" sau nu, ca nu l-am vazut de cativa ani .
Daca va mai intalniti cu babe si oameni indignati pentru ca Cel de Sus v-a daruit doua bucurii in loc de una spuneti-le ca "se ia" si poate asa va vor ocoli data viitoare, ca de oameni cu asemenea idei nu aveti nevoie tocmai acum cand cel mai important lucru este linistea voastra sufleteasca si sanatatea. Bucurati-va mult, sa fiti sanatosi si nu uitati ca pentru multe femei fericirea suprema este atunci cand isi tin copilul pentru prima oara in brate. Cum sa nu va invidieze lumea pe voi care aveti parte de portie dubla de fericire?
Nastere usoara, sanatate si fericire maxima!
Heny
17lory spune:
Buna fetelor!
Sa stiti ca si eu sunt revoltata. Ma plimb cu bebeii prin cartier (Dr.Taberei dar nu are importanta) si se tot oprfesc anumite cucoane care un doi fara sa le bage cineva in seama imi spun "vai ce mama eroina!!!". cred ca una a fost eroina si anume Ecaterina Teodoroiu, nu cred ca sunt asa de martira. Imi cresc copii normal, am copii chiar cuminti, nu-mi plang pe strada, si daca plang incerc sa-i impac, nu vreau sa impresionez pe nimeni, nu ma plang ca nu am de ce. Ma consider o mama super norocoasa ca am doi copii frumosi si sanatosi....
Ma enerveaza cateodata si pe mine aceste femei care cred ca au crescut numai un copil si cred ca toata viata s-a vaitat din punctul asta de vedere. Copii sunt un dar nici decum o corvoada. Daca iti doresti cu adevarat un copil nu cred ca dupa ce-l ai trebuie sa te vaiti sau sa nu-ti mai placa. Bine sunt unele care cred ca copii se cresc singuri. Carnea de om nu se creste ca si cea de gaina. Iti trebuie multa daruire, dragoste si calm.
Trebuie sa ma duc la copilasii mei Alexia si Victor
Va pup lorena
buburuzica_2005 spune:
Am dat si eu peste astfel de specimene.Una din ele e chiar soacra-mea care doar cand a auzit ca sunt gravida a zis sa avortez ca ce ne trebuie copil.Cand a aflat ca sunt doi a zis ca poate se inseala doctorii.Iar rautaciosii spuneau ca sunt ca un balon si ca nu o sa duc sarcina la capat
GabyHila spune:
Capsunica felicitari pentru copilasi, ca ai nascut intre timp!!
Ma gandesc la astia picii din burtici, care daca ar putea vorbi de la nastere ar zice: ne lasi baleno? sau: cine palaria mea e ala care a comentat?
Nu pune la inima ca nervozezi picii.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
rucarenii spune:
Felicitari mamicii. Am raspuns la acest topic pt ca am fost foarte surprinsa cand am citit ce jigniri poate sa auda o femeie (si insarcinata pe deasupra). Nu nu am avut parte de asa ceva, mai mult cand spuneam ca am gemeni toata lumea ma felicita (si pe tataic nu mai zic...), multe colege ma atingeau pe burta pt ca doreau si ele gemeni, familia a fost superincantata... Iar acum nu putem sa iesim in parc si sa trecem neremarcati ceea ce este stanjenitor la un momendat insa de cele mai multe ori te simti foarte mandru pt ca toata lumea comenteaza admirativ... Este foarte greu cu doi bebelusi deodata insa e ceva cu adevarat deosebit.
deam spune:
Intr-un fel toate mamele sint eroine (eu nu identific eroina cu martira). Cel putin eu sint asa de mindra de ai mei bebei si asa stiu sa-mi apar puii ca o leoica ar murii de rusine sa ma vada.
Aici opinia este impartita: jumatate din cei intilniti se uita admirativ la mama si gemeni (waw, ce cool!!!) si cealalta jumatate se uita compatimitor (saraca!!!). Bineinteles ca mie mi se filfiie de opinia publica. Oricum, aici, normele de buna educatie, nu permit unui necunoscut (sau familiar) sa faca afirmatii gratuite sau ofensive. Ceea ce este ok.
Cind imi aduc aminte de toate matusile si vecinele de acasa (Sibiu) si de toate parerile si opiniile lor mi se face parul maciuca (fetelor va inteleg foarte bine, soacrele sint si mai rau...). Dar citeodata mi-e asa de dor de casa ... ca as putea suporta chiar si citeva critici si pareri (ca nu mi se rup urechile doar pentru atita).
Dragi mamici de gemeni fiti pozitive, sanatoase si fericite alaturi de comorile voastre.