Jocul cu filme (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Ok, I deeply apologize (ma si miram de fapt sa-l fi omis voi, cinefilelor )

fuse (pentru a 3-a oara) Nuovo Cinema Paradiso.

Si, pentru ca sintem la n, un film despre bampiri, cu doua versiuni faimoase, una muta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Nosferatu

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

, Kehleyr (eu aveam un coleg intr-a opta poreclit Nosferatu si din cauza asta m-am hlizit chiar si la filmul lui Herzog, care e groaznic pe alocuri...)

Mergi la inceput

Undeva mai spre inceputul secolului, o domnisoara obisnuita cu petrecerea si distractiile are nevoie de ajutorul unui pilot pentru a-si regasi tatal.

Mergi la inceput

Era Highroad to China... nu-s convinsa ca n-a mai fost si oricum nu mai am net pana luni asa ca... urmatorul care intra sa continue joculetzul...

Mergi la inceput

Hai sa propun eu un film frumos (si pe care nu l-am gasit indexat)...

Dragoste, tradari, impacari, melancolii si... cascade. In Buenos Aires.

Mergi la inceput

Hint: cei doi eroi/iubiti sint hong-konghezi..., iar regizorul e celebru pentru un film nu mai putin minunat facut la citiva ani dupa acesta (si ghicit deja )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

e cumva Happy Together???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Asta e, Lilanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Un film al carui titlu este un eufemism pentru cuvintul "vagin" dar care, in film, este titlul unei carti de povesti

Cartea este scrisa de un autor, a carui viata de familie este distrusa de moartea celor doi fii, intr-un accident de masina. Desi el si sotia mai au o fetita, cei doi s-au instrainat atit de tare, incit nici nu mai locuiesc impreuna...insa nici nu divorteaza. Un tinar, angajat de scriitor ca asistent pe timp de vara, face in asa fel incit lucrurile din familia scriitorului, "sa se miste"...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput