Jocul cu filme (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Vazui de curand un film.... un SF...cre' ca ma mai duc o data sa-l vad, ca poate de data asta il si pricep... sa fi fost de vina faptul ca ciu'motograful era cu bar si tot duceam pa'harul la gura ca sa ajustez sonorul care era neclar? se poate...
Deci, se facea ca pamantul era demolat ca sa se faca loc unei autostrazi interstelare. Decretul fusese semnat de un Presedinte Galactic narcisist care credea ca da autografe. Pe nava acestuia se afla din intamplare ultimii doi pamanteni ramasi in viata, un individ in halat de casa si care se tine disperat de un prosop (prosop care are nenumarate intrebuintzari, m-am lamurit eu ulterior) si o tipa fashneatza. Se mai afla si un robotzel simpatic si deprimat.Calatoresc mai intai pe planeta unor matahale birocratice care te torturau recitand poezii. Apoi alearga pe un camp unde n-aveai voie sa gandesti ca te pocnea ceva ca o lopata iesita de nu stiu unde. Afla ca exista un computer undeva care a dat raspuns la Marea Intrebare despre secretul existentei, acesta fiind, simplu: 42! In final, ajung pe o planeta unde se fabricau alte planete, inclusiv o clona a Pamantului. Faza asta mi-a placut mie cel mai mult, cand nenii aia vopseau Marele Canion si umpleau cu furtunul oceanul. In final planeta e redata in folosinta si delfinii- cele mai inteligente fiinte , dupa soareci- se reintorc pe pamantul pe care-l parasisera cantand: " Thank you for the fish!"
No, daca ati trait si voi experienta mea, sau macar daca ati citit cartea ( care e o carte despre o carte de origine...extraterestra) dati-mi, va rog, de stire ca sa ma conving ca n-am visat.

Mergi la inceput

Clue: autostopist

Hai, mey ca era sala plina.... nu eram doar io care ma holbam prostita la ecran.Am inteles ca filmu' e un remake, deci e vestit pentru gustatorii genului...

Liniste la galerie dar e numai vineri seara (la mine) . Mai astept pana luni si-apoi vin cu raspunsu'n dintzi. Peace to you!

Mergi la inceput

Era The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Daca vreti, va puteti amuza intrebandu-l pe Deep Thought diverse intrebari existentiale. A naibii sa fiu daca nu mi-a dat raspunsul exact de fiecare data!

Mergi la inceput