Copilasi de mai-iunie 2004 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Anacami, hi..hi..hi.
Si mie mi s-a spus acelasi lucru...sa ma apuc la anul de treaba (ca de...am cezariana si mai devreme n-am voie).
Si eu vreau bb2, dar nu asa curand...nu stiu...deocamdata n-am puterea sa o iau de la capat...iar operatie(care-i destul de dureroasa).Cred ca peste vreo 3 ani.
Insa sotzul meu ma "dispera" . Vrea neaparat bebe.Si cat mai curand

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Irinusha, draga mea, intr-adevar suntem singuri in weekend-uri.
Pot sa-mi fac si eu toate treburile linistita, adica sunt cu ele cat de cat la zi.
Si mie imi era dor de Amalia la inceput (simteam o durere sfasietoare in suflet), dar usor-usor m-am obisnuit. Bine, nu pot spune ca nu mi-e dor, dar timpul trece atat de repede...

Am zis macar vara sa profite de aerul curat de la tara. Pe acest princpiu o ducem. Si chiar ii prieste. Vine asa rumena in obraji si cu o pofta de mancareeeeee.

Pupici dulci lui Crisulet !

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vad ca iar vorbiti de bb2. Mai vreau si eu , da as crea mai intai sa ma asez la casa mea. Adica sa-mi cumpar o casa sau sa o construiesc. Ca mie tare greu asa cu chirie. Cand ii vine pata propritarului sa-mi zica sa plec si eu sa mai fiu si cu doi pitici dupa mine.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Desi imi doresc un al doilea bb astept ca si nicoleta sa ne luam intai casa - si in orice caz sa se potoleasca sotul cu plecarile sa vada si el cum e sa ai sotie graviduta.

Dar dupa zile ca asta...cand mai mai ca imi venea sa il arunc pe geam pe Andrei...A inceput dimineata prin a da afara tot lapticul cu cereale pe care il bause (pe mine, pe el si bineinteles pe covor) - o placere! (stiti ce repede m-am trezit din amorteala?) Dupa care la gustarica de ora 10 a facut ce a facut si si-a bagat piciorusul in castronel. La faza asta ne-am certat si a fost pedepsit in patut din care l-am luat peste 5 minute ca plangea cu sughituri.
Ce sa mai...acum m-am mai linistit, ca doarme de doua ore, dar ziua e lunga...

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Am profitat de somnicul lui Andrei si am citit povestea Amaliei. Al doilea motiv pt care nu ma grabesc la un al doilea bebe (in afara de lipsa sotului) este tocmai frica de nastere. Am avut-o si atunci iar dupa nasterea dificila si lungul travaliu, acum mai am nevoie de timp ca sa ma linistesc.
acris felicitari pentru fetita ta care este intr-adevar o luptatoare si pentru sotul tau care a fost alaturi de tine. Si ai dreptate cu spitalele si doctorii - desi ii sunt recunoscatoare asistentei din tura de noapte care m-a incurajat si mi-a spus fel si fel de povesti ca sa ma linisteasca.
Si pe mine numele de Amalia ma duce la sotia lui Nastase - imi e simpatica desi nu stiu prea multe despre ea.
la bebici si mamici

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Sa va povestesc ce a facut aseara:
am stat in parc cu el, cam intre 18-20; binenteles, voia doar in locurile cele mai proaste posibil (in sectiunea pt. caini, in coltul cu foarte multi oameni mari -erau unii care jucau carti, table,...fumau).
La un moment dat, a inceput sa ia pietris de pe jos si sa-l puna la baza toboganului; la tobogan aglomeratie mare, riscul ca cei mari sa-i aterizeze in cap la fel de mare.L-am lasat o data, de doua ori, ...,de douazeci de ori.Cand sa-l iau de acolo, plansete de jale, fund de pamant, cap pe spate...Toboganul este un ansamblu mare din lemn si plastic, cu 2 tobogani mai mici (pt copii mici) si unul "incolacit" pt. copii mai mari.Binenteles ca Seby al meu il prefera pe cel mare. Sus se ajunge pe scari; Sebastian vrea si el; urca scarile cu viteza (tinut de manute), nu apuca sa puna bine un picior, ca il ridica si pe celalalt, uneori cu tendinta sa urce doua scari odata.Binenteles, ajung si eu la "cucurigu", printre copii.Super-incantat de "panorama de sus", super incantat de copii galagiosi.
Acasa, dupa baita, chef de "explorat casa".
Ce ne-a amuzat, a fost ca se apleca spre parchet si culegea ceva in mod imaginar. Ridica manutele si se uita fix la tati si repeta ceva in "limba lui", parca voia sa-i spuna ceva.A facut asta de multe ori.Astazi m-am gandit ca poate ii povestea lui tati cum lua el pietris si punea pe tobogan!!!
A adormit mai tarziu cu vreo ora ca de obicei, mie imi cadeau ochii de somn.
Sunt foarte simpatici, dar in acelasi timp trebuie sa ai nervii necesari, ca altfel ....

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mammy sa rezisti pana diseara si lui Andrei sa se faca bine. Lasa, mai au si copii zile mai proaste, ca si noi, de altfel. Trece ziua si maine cand va rade la tine o sa uiti ce a facut azi.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Si noi la anu vrem sa ne apucam de al 3-lea bb . Eu as putea si anul acesta dar sotul a spus sa mai asteptam sa creasca Julia mai mare ca atunci va fi mai usor. Dar eu l-am intrebat ca daca era Silvia cu noi care pe 10 iulie implinea 2 anisori cum m-as descurca, ar trebui sa ma descurc. Mie inca nimeni nu mia spus sa ma grabesc dar eu vreau. Stiu ca femeile cu varsta mai inaintata si dupa 30 le va fi mai greu. Dar la anu sigur voi avea un nou bb in burtica . Si sper ca si voi.

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Of, al doilea bebe... ce frumos... Eu am o alta teama si anume ca nu voi putea oferi celor doi copii ce este mai bun. Cu un singur prunc parca este mai usor... Poate gresesc.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Eu, pe de o parte l-as vrea si acum (chiar parca sunt nerabdatoare); pe de alta parte, parca as vrea sa mai treaca timpul, asta din cauza serviciului.Am inceput serviciul din ianuarie si parca nu vreau sa plec prea curand, din nou, in concediu.Desi am lipsit 7 luni, cand m-am intors am gasit foarte multe lucruri schimbate, si nu tocmai in sensul bun pentru mine (mai ales ca in echipa tehnica din care fac parte sunt singura femeie).Ce-i drept, sunt diferite proiecte si depinde intri de la inceput (cand am venit eu deja incepuse proiectul la care lucrez acum).

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput