Copilasi de mai-iunie 2004 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cristina, Cami, Irinel, saru'mana pentru urari. Acum a scazut febra, oricum ea a ramas vioaie tot timpul. In schimb, azi dimineata s-a trezit Andrei cu febra 38,7. Uf! Nu termina bine unul ca incepe celalalt. Si azi implinim doi ani de la casatorie...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Ioana, Multi ani de casnicie fericiti !

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Bebe beca La multi ani ! Casa de piatra!

Mamaleone E greu si cu unul, dar cu doi. Ce sa faci, asa sunt copii, mai fac si ei cate ceva ca sa-i bagi in seama mai mult. sa te faci bine. Da vitamina D nu iei? Sau se da doar la copii combinatia asta?

Haideti sa va spun ca Bianca ieri a fost super maraita. Ii mai da un dintisor. Aseara a facut crize de plans, la fel si de dimineata. Daca nu-i dadeam ce vroia incepea sa planga de i se taia respiratia. A mancat foarte putin, in schimb a baut multa apa. Aseara s-a linistit dupa se i-am dat 10 picaturi de algocalmin, ca nu mai aveam supozitoate. Of, of.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani fericiti Ioana!
Noi implinim 2 ani pe 30 august!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

uite mai dau si eu pe aici ... Sebi doarme si pot scrie 2-3 randuri!
Am fost la tara la mamia unde ne-am simtit foarte bine cu totii! Sebi a papat pepene de ne-a distrat asa fain pe toti cu mutrita lui simpatica cand a descoperit ce papa!!! Avem poze puse sa ne vedeti cand aveti doi minuti liberi !

In legatura cu dintii am luat glicerina cu anestezina si va spun singer ca e o minune pe langa gelurile astea de dinti care costa o poala de bani si nu au un efect pe termen lung! Asta e super buna si nu costa nici mult - 2 lei!!! La farmacie o gasiti! De cadn ii dau cu ea seara imi doarme noaptea toata Sebastian!!! Am scapat un pic si la mine pe limba si va zic ca nu mai simteam in locul unde am dat nika!!! Asa ca a fost testata de mine si e suuuper!!! Sebi cand ma vede cu sticluta deschide imediat gurita sa ii dau!! Si daca il dor vine la mine cu ea!!! e baiat mare care stie ce vrea!

Ioana casa de piatra in continuare!!! sa fiti fericiti !! Hai noroc inchin in cinstea voastra!!!

Fetile pupici ca are sotul treaba la computer!!! Cand nu e Sebi e Octav ...si eu pe la 12-1 noaptea apuc pe la pc! uf ..ce mult ii iubesc io pi ei de ii las sa isi faca di cap cum vor!!!

Pupici la pitici sa se faca toti bine si la mamici !!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare fetele!

Eu ... cum ma stitzi, nu mai repet poezia... Copiii mari au plecat la mare, in Eforie Sud... Asa ca, din nou, sunt doar cu un pui. Pui care acum zice un "unde e?" inghitzit si la bucatarie, ieri, a zis "turie".

Bebe Beca, la multzi ani si casa de piatra!Sa fitzi sanatosi si fericitzi pana la adanci batranetzi! Of, cu racelile astea... Si celor 2 mai mari abia, abia le-a trecut. Alaltaieri, a facut si Clara febra si diaree, nu prea a mancat... Cred ca un dintzishor e de vina... Aseara nu a avut febra, dar a fost agitata si s-a trezit de 2 ori noaptea, plangeaaa... Eh, trec si astea...O sa va scriu cat pot ca e agitata si acum si sta la mine in bratze, asa ca va scriem amandoua.
La Multzi Ani, Tinavia! Sa fii sanatoasa si fericita!
Nicoleta, si Clara ca si Biancutza ta... E tare nervoasa si bea la apa... Eu am avut paracetamol supozitor si s-a linistit cu el alaltaieri. Asa ca ieri nu i-am mai dat, a fost ea maraita, da'.... Sa vedem cum o trece si ziua de azi... Biancai!
Anacami, eu cred ca de acum incet, incet trebuie sa ii mai invatzam cate ceva... Vorba ta, de intzeles intzeleg tot. Nu degeaba se zice "cei sapte ani de acasa"... Cu rabdarea, trecem marea! Na, ca acum imi vin numai proverbe...
Mamaleone, offf sa itzi treaca odata starea asta. In privintza experientzelor din parc si a reactziilor celorlalte mamici, cunosc prea bine! Da' tu nu te pune la mintea lor! Astea, cred ca sunt niste femei din alea care staaaau fooooarte bine cu teoria si te mai si "invatza", da' cu practica....lasa de dorit! Asa ca tu sa nu te mai superi si pentru asta, cat despre nazdavani multe. Abia astept sa inceapa si Clara sa ii altoiasca pe cei doi ai mei

Inchei ca nu mai are rabdare... ma duc sa o culc. Nu stiu cum o sa scapam de biberon... Cu ceai, cu lapte, cu apa cu ce-o fi sa il aibe acolo. Oricum o s-o mai las la modul asta pana scap de examenul pentru carnet.

Va pup si va doresc o zi buna!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Ioana, iti doresc o casnicie fericita pana la adanci batraneti !!! LA MULTI ANI !!!
Si o prietena de-a mea implineste azi tot 2 anisori de casnicie.
Yu-hu!

Numai eu am fost "puturoasa" si am facut copil dupa aproape 5 ani de casnicie. Si noi in august implinim 6 ANI !!!!!!

Nally, intr-adevar este super buna aceasta glicerina. Fetelor, toata increderea.

Scuze, dar nu pot sa stau mult pe aici. Mult de munca la servici, de...sfarsit de luna.
Pupici!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor, pupici la nazdravani!

Ioana, casa de piatra in continuare! La multi si fericiti ani impreuna! Insanatosire grabnica sotului ca sa sarbatoriti si voi cum trebe! :)

Cris, ce spui tu ca ai fost "puturoasa"? Noi ce sa mai zicem, ca in august facem 9 ani de la nunta, ca de la casatorie i-am implinit deja in martie ... batrani nu gluma! :) Io zic ca asa am avut timp de copilarit si facut prostioare ;) ... acum ne dedicam copiilor!
Sunteti singurei, ca doi porumbei, in fiecare week-end? Imi tot propune si mie mama, dar nu prea imi place ideea, ca ma apuca dorul de Cris ... asa cand e ea aici il stiu in maini bune si eu pot sa-mi fac treaba e mult mai bine. Ei, mai vedem noi ...

Mamaleone, scuza-ma, dar m-a busit rasul ... lasa-le si tu in plata lor pe super-mamicile cu copii perfecti. Si Cris al meu face taraboi cand se plictiseste in carut - daca n-ar fi legat ar fi vai si amar de mine - pur si simplu il las in pace si imi vad de treaba ... se mai uita lumea, dar nu ma intereseaza! Sar doar cand ii altoieste pe alti copii. Chiar ieri s-a tinut intalnirea de bb-lusi la mine si si-a infipt fi-miu mana in gura lui Leo (are el ce are cu saracul baietel), am sarit repede, dar cu greu am putut sa-l dezlipesc pe fi-miu de obrazul lui Leo, l-am certat si l-am dus departe de copii sa se calmeze. N-a zis nici pas, a venit frumusel la Leo, i-a zambit si a facut putin pe clown-ul la el si l-a luat in brate. Nu mi-a venit sa cred cat de smecher e! Si cica nu inteleg!
Si zici ca se razbuna Elena? Mama, ce fata isteata! :)
Cred ca ti-a spus si Cris, ia Ca. cu vit. D ca sa se fixeze mai bine. Am impresia ca ar fi nevoie si de vitamina C - parca asa mi-a spus o prietena - , dar nu mai stiu sigur.

Madisor, pupici vorbaretei mici! Mai ce dulci or fi cand isi dau drumul la gurita! Imi pare rau ca-i maraita si cu dureri ... ce ma enerveaza dintisorii astia, ca le fac piticilor atatea probleme! Si vrei sa scapi de biberon? De ce asa dintr-o data? Eu una, care tot ii mai dau lui Cris noaptea sa bea, nici nu ma gandesc. Am in schimb ptr. apa un paharel special ... si vad ca stie f. bine sa bea si cu paharul ... insa noaptea tot biberonul e sfant.

Anacami, multam de reteta ... suna bine. O tin si eu minte! Pupici lui Sebi!

Nally, acum imi spui de acea glicerina?! Trebuia sa stiu de ea cand eram in tara ... asa ca tot cu Dentinox o sa ma lupt cu dintii.

Alus, sa ne spui si noua ce ti-a spus doctorul! Tinem pumnii sa fie totul ok!

Grate, pupici puiutului bolnavior! Cum mai e acum? Schimba-ti dr. daca nu-i in stare sa-ti spuna ce are copilul.
Insa nu inteleg o chestie. In America nu se fac vaccinuri contra rubeolei sau alte boli de copilarie? Si daca da, cum a mai facut copilul boala? Nu prea inteleg?
Pe Cris l-am vaccinat de rubeola, pojar si oreon, deci normal n-ar mai trebui sa se imbolnaveasca de bolile astea, nu?

La multi ani! Christina Tot ce-ti doresti sa devina realitate!

Cred ca si lui Cris ii muncesc dintisorii ca e parca mai marait, vrea numai la mine in brate (tati nu-i bun de tinut in brate) si doua nopti m-a capiat. Asa de des nu s-a mai trezit de mult ... se punea in curisor, se chitaia, parca ii trebuia ceva si nu stia ce ... plus ca a cerut la laptic in prostie. Si chiar ma bucuram ca saptamana trecuta nu a mai cerut al doilea biberon. Duminica spre luni i-am pus un paracetamol ca mi s-a parut prea agitat si mi-a adormit puiul cand ii puneam paracetamolul. Deci era rupt si el nu putea sa doara ... ciudat rau de tot. Ieri noapte a dormit iar bine (poate si de la paracetamolul pus de la inceputul noptii, ca prea era obosit), a baut iar doar un biberon. Doamne ajuta sa o tina tot asa, ca-i tare obositor ...
Azi i-am luat si Sanostol cu fier. Eram contra suplimentului de vitamine, dar nu-mi place deloc cum papa si am zis ca le incerc si pe astea. I-a placut nebunaticului, deci barem nu o sa avem probleme cu administrarea lui.
Joi ii fac si eu vaccinul de meningita (meningococi C) si sper ca nu face vreo reactie nasoala. Oricum ma bucur ca e doar o injectie pe toata viata ... cand ma gandesc la cel contra capuselor, sau hepatitei A ma apuca groaza. Dar sunt bune, asa ca le facem sa n-avem probleme.
Cam atatea de la noi. Va pupam si va dorim un week-end fain!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

... sorry, acu' vazui...
Eu visez deja la week-end si asta martea! O iau razna ...
Deci inca o data: Va pupic si va doresc o seara faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

vad ca trec printr-o per mai buna de intru asa des pe aici...

stau cu elena si ii dau niste pufuleti ca sa ma lase si pe mine, pe urmaq iesim pe afara.

tnicoleta, da tre sa iau si vit D sau sa ma expun la soare si mai tre sa iau o serie intreaga de treburi ca, calciul asta se asimileaza numai daca iei si magneziu, vit A si poate si altele, deci e mai cu cantec asa, asta imi trebuia mie!

Madisor, ai dreptate cu femeile astea, vorba ta, la teorie de 10 la practica de mai putin. Adevaru e ca in general nu ma afecteaza privirile si sfaturile banale pe care la un moment dat ti le dau unele femei de "treaba" ( poate i-e sete, poate tre sa ii pui fularu la gura sau treburi de-astea) cand tu de atata timp totusi te-ai descurcat si fara sfaturile sau observatiile lor pline de grija:).da in momentelea alea parca iti vine sa prinzi pe cineva si sa ii arzi una numai asa ca sa te racoresti.
ce bine de copiii tai ca se plimba si la mare si la munte, asa vreau sa fiu si eu cu ai mei, sa pot sa-i las peste tot, ca si mie mi-a placut sa colind.

Nally, daca ma mai innebuneste fii-mea cu plansu ma duc sa-i iau si eu glicerina cu pricina, ca prea isi gaseste motive de plans din orice.

sa va mai zic una, iei a trecut o prietena pe la mine si a observat foarte bine, ca la mine in casa parca s-ar turna un film. si sa va spun si de ce: ba il vedea pe anghel trecand pe hol cu camionu plin de boarfe, plapumioare, perne, etc, ba in brate pe urma cu o maimuta, cu un caine apoi si tot asa, ba se auzea cum dadea cu o jucarie de toti peretii, ba mai trecea prin bucatarie tragand un cearceaf dupa el pe care tocmai il extrasese din ligheanu in care eu il impachetasem frumos, si tot asa, iar eu cum eram intr-un din zilele mele mai bune asea, stateam linistita(ca doar asta e ceva normal la mine) de ziceai ca joc doar un rol amarat ca nu e nimic pe bune...hihihi, si cand se mai punea si ele pe un plans din ala interminabil si care iti facea timpanele sa vibreze pana iti amorteau...
stiti, cred ca chestiile astea o sa trebuiasca sa le salvez eu pe undeva ca o sa mor de ras mai la batranetile mele.
hai ca iar am scris o tona, da ma dau si eu mare ca altceva ce sa fac si eu.
daca ma intreaba cineva cum e cu 2 copii asa mici, le spun ca e interesant si scap mai repede decat daca as povesti cu lux de amanunte.

hai ca barem sapt asta sa mai stau cu voi ce pe urma mergem si noi finally la mare.

ele deja s-a pus pe plans, so i have to go!
va pupam si muuuuuuulta rabdare!

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

Mergi la inceput