LOST

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu credeam ca The Hunting party unde apare monica dean prima data e episodul 18. cel putin asa scrie pe site-ul oficial LOST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Asa se cheama si episodul in care am vazut-o eu,dar este episodul 11 din seria 2.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

da asa e The Hunting Party e episodul 11. am confundat cu data difuzarii care a fost 18.

Vad ca are si site http://www.monicadean.info/page.php?id=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

abia asteptam episodul in care apare Monica

e frumoasa...un pic cam falsa..nu mai are aproape deloc naturalete
si la cate cursuri de dictie si de engleza face parca nu vorbeste atat de fain...parerea mea

abia astept urmatorul episod

Mergi la inceput

pai dati-i si voi un pic de timp . e de doar 2 ani in america.poate nici nu vorbea engleza inainte sa mearga acolo. uite salma hayek sau penelope cruz sunt de ani de zile in america si au un accent mai puternic ca si monicuta noastra. in plus de asta si rolul ii cere sa aiba accent ,doar e italianca nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Si eu sunt fan "Lost". Daca se poate, vreau si eu un PM cu adresa de unde descarcati episoadele din seria 2! Please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veras spune:

Si eu sunt mare fan Lost. Personajele (toate) sunt atat de puternic creionate; asa cum spuneau fetele mai sus, sunt 4 scenaristi belgieni care lucreaza independent unul fata de celalalt. Astazi am vazut episodul 13 din seria a II-a, dar nu am povestit nimic, nici macar sotului, care e cu cateva episoade in urma mea. Ipoteza mea e ca avem de-a face cu un experiment social, ceva de genul - cum se comporta oamenii astia intr-o situatie exceptionala, de criza. Poate chiar un experiment iesit de sub control, nu stiu. E clar ca "ceilalti" de pe insula stiu; iar "ai nostri" - nu! Filmarile la seria a II-a s-au incheiat, in curand incep filmarile pentru seria a III-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izira spune:

salut!
si eu sunt fan LOST.am vazut pana acum 12 episoade din sezonul 2.de unde luati episoadele?eu trebuie sa astept sa le ia altii ca sa mi le dea si mie.aveti vreo adresa de net sau un hub?
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Eu nu urmaresc Lost dar am vazut doar episodul "The Hunting Party" in care apare si Monicuta noastra. Mi-a placut de ea. Mai sunt si alte episoade cu ea sau atat gata?

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veras spune:

eu le iau pe pe dc++, romania 1. cred ca am scris corect, pentru ca sunt doar un simplu utilizator al programului.
Nu, Monica Barladeanu nu mai apare in film, cel putin cat am vazut eu (pana la episodul 13, seria a II-a)

Mergi la inceput