LOST

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

sera buna!!!

sa-mi bag si eu un pic nasul in discutie...vreti sa stiti ce se intampla in continuare????

ete aici:

http://abc.go.com/primetime/lost/

daca va lamuriti ...spuneti-mi si mie..plssssss
kopilash(proaspat casatorita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

si eu sint fan Lost.Am urmarit toate episoadele din seria 1 cu exceptie sfirsitul cind am venit in Romania ...daca stie cineva cu ce se termina seria 1 spuneti-mi va rog please..

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, tocmai ce am vazut primele 4 episoade din seria a 2-a. Downloadate de pe net, bineinteles.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Ioana, please, please spune-mi si mie ce sa intampla in seria a 2-a. Pe PM, ca sa nu stricam surpriza pentru cele ce nu au vazut inca seria I.
Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Done.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Aseara am vazut episodul nou. A fost istoria de supravietuire a celor din coada avionului. Reuniunea.
L-a mai vazut cineva, ca am si eu cateva intrebari. Unde au dus astia copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

eu l-am vazut aseara si parca s-au ridicat din ce in ce mai multe intrebari....
ma gandeam impreuna cu sotul meu daca scenariul a fost scris de un singur om pentru ca e incredibil....te tine mereu in suspans [:

Sanca mai ti minte cand se ascund in padure si trec aia si li se vad doar picioarele?....si la sfarsit este un copil care trage dupa el un ursulet?....pai s-ar putea sa fie fetita sau baietelul nu-i asa?....dar oare ce le-or fi facut?

abia astept urmatorul episod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Fetelor imi spuneti simie pe ce post a inceput seria a 2-a ?Ca nu am timp sa butonez televizorul.Daca as stii pe e post si cand sa ma uit as face eforturi majore sa imi rezerv o ora sa il vad.Mi-a placut la nebunie!
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

cred ca inca nu se difuzeaza la noi seria a doua....noi ne uitam pe calculator si luam fiecare episod de pe internet a doua zi dupa ce apare in America

daca vrei iti pot da adresa de unde poti lua fiecare episod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Cred ca am vazut vreo 6 sau 7 episoade din seria 2 (am stat intr-o seara cu al meu vreo 5-6 ore lipiti de televizor).
Iar s-a terminat ciudat ultimul episod descarcat..Moooor pana apare urmatorul ...

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput