Raspunsuri - Pagina 2
kopilash spune:
sera buna!!!
sa-mi bag si eu un pic nasul in discutie...vreti sa stiti ce se intampla in continuare????
ete aici:
http://abc.go.com/primetime/lost/
daca va lamuriti ...spuneti-mi si mie..plssssss
kopilash(proaspat casatorita)
Davina spune:
si eu sint fan Lost.Am urmarit toate episoadele din seria 1 cu exceptie sfirsitul cind am venit in Romania ...daca stie cineva cu ce se termina seria 1 spuneti-mi va rog please..
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
Ioana75 spune:
Fetelor, tocmai ce am vazut primele 4 episoade din seria a 2-a. Downloadate de pe net, bineinteles.
Ioana & Miruna
irinai spune:
Ioana, please, please spune-mi si mie ce sa intampla in seria a 2-a. Pe PM, ca sa nu stricam surpriza pentru cele ce nu au vazut inca seria I.
Multumesc frumos.
Sanca spune:
Aseara am vazut episodul nou. A fost istoria de supravietuire a celor din coada avionului. Reuniunea.
L-a mai vazut cineva, ca am si eu cateva intrebari. Unde au dus astia copii?
Alinax spune:
eu l-am vazut aseara si parca s-au ridicat din ce in ce mai multe intrebari....
ma gandeam impreuna cu sotul meu daca scenariul a fost scris de un singur om pentru ca e incredibil....te tine mereu in suspans [:
Sanca mai ti minte cand se ascund in padure si trec aia si li se vad doar picioarele?....si la sfarsit este un copil care trage dupa el un ursulet?....pai s-ar putea sa fie fetita sau baietelul nu-i asa?....dar oare ce le-or fi facut?
abia astept urmatorul episod
alexa00 spune:
Fetelor imi spuneti simie pe ce post a inceput seria a 2-a ?Ca nu am timp sa butonez televizorul.Daca as stii pe e post si cand sa ma uit as face eforturi majore sa imi rezerv o ora sa il vad.Mi-a placut la nebunie!
Numai bine,
Alexa
Alinax spune:
cred ca inca nu se difuzeaza la noi seria a doua....noi ne uitam pe calculator si luam fiecare episod de pe internet a doua zi dupa ce apare in America
daca vrei iti pot da adresa de unde poti lua fiecare episod
spic de grau spune:
Cred ca am vazut vreo 6 sau 7 episoade din seria 2 (am stat intr-o seara cu al meu vreo 5-6 ore lipiti de televizor).
Iar s-a terminat ciudat ultimul episod descarcat..Moooor pana apare urmatorul ...
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT