LOST

LOST | Autor: spic de grau

Link direct la acest mesaj

Urmariti serialul "Lost"- "Disparutii" ?
Am inteles ca in State a avut un super succes. Exista o serie 2?
Ca seria 1 se termina cam ciudat...Adica am vazut repede, repede toate cele 25 de episoade, iar finalul...e dubios rau tare! Aia sunt de fapt morti? Insula e un fel de purgatoriu?

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Eu am incercat sa-l urmaresc, dar nu am vazut toate episoadele. Acum cel putin am aflat care era ideea, pentru ca si finalul il pierdusem.

Laura
_

"We build too many walls and not enough bridges." Sir Isaac Newton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Laura eu le-am vazut pe toate cele 25. Stateam cu sufletul la gura sa vad daca apar aia din Taramul Intunecat, daca scapa astia..Cnd trebuiau sa deschida "cutia", ma gandeam ca cine stie ce chestii or sa apara de acolo, extraterestrii sau stiu si eu ce altceva.. Si cnd am vazut ce era acolo..si se mai si termina asa brusc fara sa intelegi mare lucru.. Naspa!
Vreau continuarea!!...

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Urmaresc Lost pe AXN, si abia am vazut aseara episodul in care Walt ala mic si negru e rapit pe mare si ailalti 4 reusesc sa arunce trapa in aer, se vede un soi de scara metalica si atat. Mai e mult? Deja am citit ce-ati scris voi, cumva anticipand episoadele urmatoare, si abia astept sa vad continuarea.

In orice caz, eu il urmaresc cu sufletul la gura, brrrr, scary pe alocuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Bruxi si eu am vazut asta aseara!

Sper sa apara repede continuarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Cred ca mai este ceva de asteptat pana apare seria a 2-a.
Acum se filmeaza.
Ideea centrala este ca nu se stie/ sau nu vrea sa se spuna ce este de fapt cu oamenii aia acolo. Este o desteapta strategie de marketing.
Ei sutin ca nici macar scenaristii nu stiu ce se va intampla in episodul urmator. Fiecare episod este scris de un alt scenarist si regizat de un alt regizor.
Exista tot feluri de concursuri, chiar si la AXN Romania, adresate telespectatorilor, in care acestia sunt intrebati ce cred ca este de fapt insula.
Mie mi-a placut tare mult la inceput, dar mi-am pierdut brusc interesul cand am aflat ca de abia acum se filmeaza partea a doua. Pana apare la noi, imbatranesc:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luolan spune:

buna seara!
va rog, spuneti-mi si mie cum se termina...ce s-a intamplat in ultimele 2 episoade...am fost plecata din tara, iar mama nu prea a retinut detaliile, ca nici nu o interesau...si nu prea am inteles mare lucru...
tot ce mi-a spus e ca au reusit sa deschida acea trapa si...nu a prea inteles...iar faza cu pluta si rapirea baiatului...
oricum, serialul e demential...ma bucur ca nu sunt singura care l-a urmarit...si sper sa fie si o serie 2....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Sotul meu este fan Lost...are program de vizionare...si ma streseaza pe mine...

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Incepe si la noi Lost pe Channel 4 in curand, ne-au zapacit cu reclama, abia astept sa inceapa si sa vad ca prea l-ati laudat si sunt tare curioasa.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Seria a 2-a va fi transmisa de AXN din iarna ... mai avem putin. Fratele meu a downloadat de pe net toate episoadele seriei 1 acum citeva luni, probabil si seria 2 va fi disponibila pe net mai repede decit la TV.

Ioana, mare fan Lost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luolan spune:

pana la urma am reusit sa vad si eu ultimele episoade din seria 1...
am ramas cam nedumerita...
am niste prieteni care de abia acum au aflat de serial si au stat un weekend intreg,zi si noapte sa il urmareasca...cu sufletul la gura...
luni incepusera sa comenteze...intrebari peste intebari...dar de ce?, dar cum? dar chiar asa ?...m-au sunat sa ma intrebe daca chiar exista compania oceanic...i-a prins rau de tot...ca pe multi altii, care am devenit fani trecand peste gafele din episoade...oricum, ideea e dementiala...

Mergi la inceput