Mie mail-ul respectiv mi s-a parut cam pueril sincer si scris de o persoana cam....nu vreau sa jignesc, care speculeaza o nenorocire (vezi inundatii) ca sa-si sustina vehement si radical punctul de vedere. Hai sa fim seriosi, se intampla si rele si bune de cand e lumea..acum s-a intamplat la noi in tara.Daca urmeaza un cutremur - vezi de asta a fost pentru ca suntem pacatosi.Mi s-ar parea prea simplu sa spunem - uite ce ne pedepseste Dumnezeu; dar ce? El este bau-bau? Dumnnezeu este mult prea complex ca sa reducem totul la atat.Sa nu dam vina pe El pentru ce s-a intamplat in mod arbitrar ; nu se pot intampla numai bune, ar fi cam anapoda.Pai sa facem fiecare cat de multi copii, sa nu moara nimeni, sa fie numai soare si oameni fara griji (in povesti doar)Eu cred in Dumnezeu dar intr-un mod care ma detaseaza de angoase.Nu vreau sa zic ca el ma pedepseste pentru ceva ci ca eu am gresit cu ceva sau pur si simplu asa a fost sa fie; n-as vrea sa ajung sa cred in El sau sa ma rog doar pentru ca mi-e frica de El,; as vrea sa cred pentru ca pur si simplu cred. Imi vin multe prin cap dar din pacate am copilul care nu ma prea lasa sa scriu si nici cuvintele n-au fost punctul mei forte.Perfect de acord cu ce a spus Adela99.