Aspirante optimiste 146

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetitele,
Am intrat sa va pup...si atat! Ca vesti nu am; sunt bine fac in continuare injectii pentru ca se pare ca nu raspund bine la tratament.
Valentina sper ca te simti mai bine.
Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

multe salutari mamicilor si viitoarelor mamici si multa sanatate! va pup.

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata dragele mele.
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de realizari.
Eu am simt f. rau, de fapt nu stiu de ce am venit la serviciu.
Va pup, si vb mai tarziu.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna(sau rea...)dimineata.
Felicitari pentru Tia si Irda,sa va traiasca bebicii,sa fie sanatosi si frumosi,sa va bucurati de ei!
Laura si Maria,felicitari pentru sarcina,sa le duceti cu bine la capat si sa aveti parte numai de bucurii din partea minunilor voastre!
Lachi,din fericire sunt mai bine,am fost la dr,am enterocolita,oribil....nu doresc la nimeni,arat ca naiba,zici ca am baut 2 saptamini la rind,am o fata...de la o felie de pizza mi se trage!Acum mai am doar crampe,cind si cand,mi-a dat smecta,no-spa,ciprofloxacin,azi tre sa ma duc din nou sa ma vada,k daca nu ma simt bine cica ma interneza sa ma pune pe perfuzii
Doamna frumoasa doar la sufletsi duamna care nu este "loyar"si cam impertinenta,va pup.
Pentru ca nu am fost vineri la scirbici,acu tre sa fac si ceea ce aveam de facut vineri,asa k pe cai la treaba,mai vb.
(cu apa plata,k altceva n-am voie deocamdata)

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

vale, ma bucur ca te simti mai bine.
E destul de nasol cu enterocolita....ai grija iubire de tine.

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata si sa aveti o saptamana minunate!!
Vale, cu enterocolita dupa tine esti la munci???
si eu am tras cu una acum vreo 2 ani..am slabit vreo 6 kg in 3 zile!
ai grija de tine ca nu-i de joaca! ceai de menta nu ai voie? eu m-am simtit oarecum mai bine dupa el...
pup restul fetelor

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da Mi,trebuia neaparat sa vin sa termin un raport,da mai stau nitel si ma car acasa.Ceai de menta am baut si apa plata.Acum mie cam frica sa mai iau smecta,ca eu am probleme cu constipatia si mie sa nu dau in extrema cealalta

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Doamne, chiar mi-a fost dor de voi.
Constat, cu bucurie, ca au mai aparut ceva gravidute, le doresc numai bine si lor si BBeilor lor.
Dar, cu mare tristete, constat ca lista aspirantelor devine din ce in ce mai lunga si asta nu este bine.

Eu am muncit de vreo doua saptamani de mi-au iesit fire de par alb in cap. Parca nu se mai termina. Niciodata nu a fost la noi asa aglomerat in perioada asta. Sper ca saptamana asta sa reusesc sa mai termin din ele.

A! Si sa nu uit. Sorinache, ma bucur ca te vad din nou pe aici, adica in sensul ca ai aparut, ca ma bucuram si mai tare daca te vedeam la alta sectiune a formului, stii tu care. Te pup si numai bine iti doresc.

Eu va doresc o saptamana cat mai placuta si mai linistita!
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Georgi, si noua ne-a fost dor de tine.
PUP FATA FRUMOASA

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !

Georgiana, dupa asa un mesaj frumos din partea ta uite ca apar si azi din nou, si iti multumesc, ma bucur si eu ca te "vad", m-am gandit ca poate esti in concediu si tu de fapt saraca erai pe baricade la munca. Pentru poriectul bebe cum mai stai cu tratamentele ? eu am facut in premiera mondiala Polidine, nu stiu ce efect or avea, si astept Sovata in august. Acolo in mod special o sa intreb de trompe, eu asa retin ca figurau pe lista de la piscina cu apa sarata, in sensul ca e bun tratamentul lor si pentru asta, dar acum o sa fiu mai atenta si iau notite.
Vale, nasol, ai grija de tine, vorba MireleiV, ceaiul de menta e super bun si la fel Metroclopramidul sau asa ceva.
tututor si o saptamana pozitiva va doresc !
S.

Mergi la inceput