Mamici de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Tot am uitat pe cineva!

Andre-ea- pai tu dai ness si cafea baiatului si te plangi ca-i agitat? Las-o si tu mai usor ca nu mai doarme copilul!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Simona, pentru mine condusul este o mare relaxare, o fac cu placere de muuuulti ani!!! Si nu mi se pare mare efort, adica... mai mult efort fac cand merg la plimbare sau urc cele 4 etaje!!!!! Asa ca... o s-o tin tot asa, dar bineinteles, cu maaare grija!!!!!! Cand voi simti ca nu se mai poate, gata, las volanul!!!
Eu nu stiam ca pepenele verde nu este permis cand alaptezi, care este motivul????Daca stie careva!!

Pupici,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Gata, am reusit sa citesc tot.
In primul rand [size=4]Felicitari Lory si Tia pentru bebei!Sa fie sanatosi si mancaciosi si sa va aduca numai bucurii![/size=5]

Va pe toate pentru incurajari! Trebuie ca cineva sa aiba si experiente de-astea, nu? Sper sa fim ok pana la capat.

Oricum nu stiu cat mai rezist fiindca ma cam doare in partea de jos, si-s dureri cam ca la ciclu. Ma dor acum si incheieturile din zona. Asa, cam dintr-o data, s-au intetit durerile. Nu par inca contractii. Aseara am zis ca-s de la controlul intern, dar vad ca persista. Poate asa e normal ca se apropie evenimentul. Luni implinim 38 de saptamani, asa ca ar putea fi oricand.
Macar saptamana viitoare sa apuc si eu sa stau un pic acasa sa ma odihnesc. Ca se pare ca am nevoie.

si bine ati venit acasa. Acomodare scurta si usoara si asteptam impresii.

danaB + POOH 37+

Mergi la inceput

Dana, la cat este de grasunel Pooh, te poti astepta sa vrea afara oricand!!! Oricum, sper sa apuci sa te odihnesti putin inainte de marele eveniment!!!

Irina si bebe 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Dana- se poate sa preseze sau pur si simplu sa se largeasca pe acolo sa-i faca loc. Oricum mult nu mai ai! Iti tinem pumnii, sa fie bine si sa fiti sanatosi amandoi!

vezi Irina daca mai tragi chiulul? Ziceau fetele zilele trecute ca e greu si nu e bun pt bebei pepenele verde! Si mie imi place la nebunie! Si cu scarile ai dreptate! E mai greu sa urci 4 etaje decat sa conduci! Eu sunt din punctul asta de vedere fericita ca stau la parter! Ce vei face cu carutul pe scari? Bine, hai ca nu vreau sa te ingrijorez de acum!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Simona, mey, am tras eu chiulul, dar de citit v-am citit!!!! Stiu ca Boga parca zicea de pepene ca nu-i bun, nu? Dar cum e greu? Ca are numai apa si zahar!!!! Oricum, daca se zice ca nu e indicat in timpul alaptarii, o sa bag si eu tot acum cat mai pot!!! Cu caruciorul... cred ca-l voi lasa in portbagaj, ca-i extrem de greu!!! Primele 2 luni il avem pe tati cu muschi, dar dupa aia... Ehehe, nu ma ingrijorezi tu, ca m-am ingrijorat eu destul pe tema asta... dar am la parter o camera unde se plateste intretinerea si il voi lasa acolo (sub cheie) sau daca am probleme cu vecinii si face careva scandal il las in portbagaj!!! Asta ar fi rezolvarea, ca de urcat 4 etaje... nu ma vad!!!

Pup,

Irina si bebe 36 sapt.

Mergi la inceput

Mey, vin si io acasa cu chef de taclale si voi... ma lasati singurica aici!!!!
Bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Pup,

Irina si bebe 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Albinuzza, bun venit acasuca si printre noi.
Irina, ai ramas singura? E nashpa, nu? Eu am un talent deosebit sa intru cind toata lumea iese sau.....lumea iese cind intru eu, nu mai stiu.
Fetele de la bebelusi iulie - august, multumim penru urari sa va traiasca , copilasii.
Noi azi incepuseram bine dar a urmat o dupa masa plina de ghinioane, autobuz pierdut, institutia unde trebuia sa ajung isi schimbase sediul, contratimp am ajuns intr-un suflet la sediul nou, gresit hirtia(invitatia) trimisa la mama si tata cum ca imi asum responsabilitatea cheltuielilor pe toata durata sederii lor aici, ce sa mai....zi de kk.
Sunt rupta de oboseala si nervi, dar trece.
Ma bucur ca sunteti bine.
Mona, cu cine nasti, ce doctor?
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Adriana, ai baiat mare de-acum, te lasa sa dormi, nu?
Bravo voua. O sa vedeti ca si al meu va fi la fel de cuminte.
K34+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Gabi, esti o mamica implinita. Ai o inteligenta de fetita si pe deasupra mai e si frumoasa de pica. Sa va dea Dumnezeu sanatate.
K34+

Poze cu noi

Mergi la inceput