Vrancea (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza, Neatza,

Azi e Sf Ilie. Poate se mai raresc si ploile astea ca el este cel care le-a adus. Sau cel putin asa spune religia. tot pana azi a fost vara. nu asa ne spuneau bunicii???
Dar, parca in Vrancea noastra inca mai exista aceea vraja a sarbatorilor. As vrea sa o simta si copii mei insa, aici viata e asa de monotona, din punctul asta de vedere ma refer.
mesajul asta il mai scrisesem o data dar o dat robert esc si paaaaaaa

Sa revenim la oile noastre!

Doamne, dar cum se descurca oamenii fara gaze, mai ales cu copii. E drept, sunt unii care mai au cuptoare cu micro insa, in ro asta e un lux, dar de gatit tot iti e necesar.

ai mei tot pe butelii sunt.

asteptam veste despre voi!

Iselin, ne-ai uitat?

va pupam te toate si fug afara...

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

ATENTIUNE!
Pt.cei din Focsani:
AU DAT DRUMUL LA GAZE!!!Treceti la gatit,la spalat,etc,etc

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatza iubitelor.
Nu ma ajuta nimeni sa dau de Flori?

La multi ani azi pt Sf Ilie tuturor ce poarta acest nume!

Azi era ziua mamaitzei mele, ar fi implinit 76 de ani...Dumnezeu sa te odihneasca, mamaia mea draga si sa stii ca nu o sa te uit niciodata si o sa te iubesc mereu!

Va pup pe toate. O zi buna!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

O mana intinsa catre Toni

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa fac mai intii.Am pus papica la cuptor, am facut dus copiilor, acum fug si eu ...wow ,ce bine e sa ai apa calda...

Dar voi, slab ..la apel...
Andra, nu stiu cum am putea da de Flori.Ela a postat la mamici,si de acolo stiu ca s-au intilnit.

Lorena, de aseara Catalin imi vorbeste intr-una despre Cristina si...ce jocuri oare mai are ea...si cind vine la noi...etc,etc...

Mergi la inceput

Cata, pai poate cineva sa o caute in cartea de telefon?
Pe sotul ei il cheama Cezar Stoica.
Deci sa incerce cineva la familiiel Stoica...ma gandesc...imi fac griji pt ca ea a zis ca o sa intre si de acasa ca au net..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by motanik

Cata, pai poate cineva sa o caute in cartea de telefon?
Pe sotul ei il cheama Cezar Stoica.
Deci sa incerce cineva la familiiel Stoica...ma gandesc...imi fac griji pt ca ea a zis ca o sa intre si de acasa ca au net..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Acum caut nr.si sun.

Mergi la inceput

Draga mea, curios,Stoica Cezar nu exista in cartea de telefon nici in Focsani,nici Adjud,nici Odobesti.Poate imi trebuie alt nume,al vreunui parinte.

Am sunat-o si pe Dana, erau plini de emotii(mai ales ea), in cautarea de pantofi de mire.A fost la proba pt. rochie, e foarte multumita, a iesit superba,superba.Vineri vin in Focsani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Kata, saru'mana mult de asa veste buna! Mie mi-e tare greu sa-i sun pe ai mei sa-i intreb de lucruri de genul asta pentru ca ei imi spun imediat: "mama, eu cred ca n-ar trebui sa veniti acum, ca nu va pot face de mancare cum as vrea" si chestii de genul asta. Insa eu intrebam doar ca sa stiu cu ce fel de alimente plec la drum de aici, ca a mea domnisoara e tare simandicoasa la mancare. In sfarsit, bine ca au rezolvat problema!

Zilele astea am tras ceva mai tare sa-mi termin ce mai am de lucru pe aici ca sa pot pleca linistita saptamana urmatoare, dar tot trec de 2-3 ori pe aici sa vad ce mai faceti. Cum as putea altfel?

Acum am luat o pauza si ascut Jethro Tull. Va place? Pe mine ma linisteste muzica lor de cate ori am o perioada mai agitata, sunt incredibili. I-am vazut si anul trecut in concert la Sala Palatului: Jan Anderson este acelasi vrajitor pe care il stiu de cand i-am descoperit...

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katalina

Draga mea, curios,Stoica Cezar nu exista in cartea de telefon nici in Focsani,nici Adjud,nici Odobesti.Poate imi trebuie alt nume,al vreunui parinte.

Am sunat-o si pe Dana, erau plini de emotii(mai ales ea), in cautarea de pantofi de mire.A fost la proba pt. rochie, e foarte multumita, a iesit superba,superba.Vineri vin in Focsani.

Pai nu pe numele lui Cezar daca ei sunt plecati din tara...eu a gandeam la familiile Stoica (daca nu sunt prea multe) sa le inceracm pe rand poate dam de ei..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

...sunt peste 100 de persoane cu numele de familie Stoica,Ce facem, ii sun pe toti?!

Mergi la inceput