Vrancea (10)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
p.s. Nasti...abia la poa 16 te-am gasit...ca pana acolo imi ziceam uite dom'le a facut poze dar el nu apare deloc sa il vedem si noi.
p.p.s. Sunteti toti niste frumosi si ma bucur ca v-ati intalnit, sper ca v-ati simtit bine toti si ca mai pastrati loc in gasca si pt noi celelalte, nu fetelor?
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
quote:
Originally posted by motanik
Kata, ce ce ce?
Ce ati vb despre mine?
Oooo, ati zis ca Andra e aia frumoasa, desteapta si modesta, nu?
Pupici.
--------------------
Andra
...si ce, nu-i asa????Frumoasa, desteapta si modesta.Ai o calitate mult mai mare decit astea,si tu stii care e.!
![](floare.gif)
Ne promiti acum ca vara viitoare tu si sotul tau dati o fuga pina la Focsani la o mica intilnire DC.OK?
Catalina,
![](copilas.gif)
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
motanik spune:
quote:
Originally posted by katalinaquote:
Originally posted by motanik
Kata, ce ce ce?
Ce ati vb despre mine?
Oooo, ati zis ca Andra e aia frumoasa, desteapta si modesta, nu?
Pupici.
--------------------
Andra
...si ce, nu-i asa????Frumoasa, desteapta si modesta.Ai o calitate mult mai mare decit astea,si tu stii care e.!
Ne promiti acum ca vara viitoare tu si sotul tau dati o fuga pina la Focsani la o mica intilnire DC.OK?
Catalina,ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
S-ar putea sa fiu si slaba...
![](afro.gif)
Sigur ca da...nu in vara dar in toamna sigur!
![](inlove.gif)
Si nu mica intalnire ci mare ca strangem toata lumea!!!
![](pupic.gif)
p.s. Dar pe piciulica unde l-ai lasat de nu a mers la o pizza si el?
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
katalina spune:
La anu' il iau si pe puiu'mic la o pizza, il las sa mai creasca deocamdata.La citi tintari erau aseara riscam sa ramin fara el.
Catalina, ROBERT si CATALIN
![](images/user_woman.png)
iselin spune:
Salut fetelor!
Bineinteles ca nu am uitat pe nimeni, nimeni. Mi-a fost dor de voi!
Doar ca am fost foarte ocupata, ceva suparata si cu multe probleme la care nu am gasit inca rezolvare.
Eu saptamana trecuta am avut examenele finale pentru sesiunea de vara.
Dar le-am dat cu bine pe toate.
Rezultatele o sa le am in 15 zile maximum.
Va imbratisez cu drag pe toate/toti...
iselin spune:
Dana, Casa de piatra! (de fapt de fier-beton!!!), tot ce va doriti, copilasi multi si zglobii, sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu ca la inceputuri!
Sunteti tare frumosi in posele pe care le-am vazut!
Sa aveti grija unul de altul si fie ca viata sa ve daruiasca numai, numai partea frumoasa si buna!
katalina spune:
Buna dimineata!!!
Eu sunt putin ingrijorata.Catalin de la niste piscaturi de tintari i s-a umflat glezna FFFF.tare.I-am dat cu Fenistil,a luat si Peritol.Astept sa vad cum evolueaza.De ieri este asa.Mi-e teama de bolile care le pot transmite tintarii, cu inundatiile, epidemii...uof...
O zi buna.
Catalina, ROBERT si CATALIN
DidiAlex spune:
Hallo!
Kata, nu stiu ce sa iti spun despre piscaturile de tzantzari....incearca sa mergi totusi la un medeic daca lucrurile persista.
Iselin, felicitarile noastre pt examene! ce mai face bebelina ta? la toata lumea...
Alex
Mult noroc!
motanik spune:
Va salut si va pup si eu, sunt acasica din cauza durerilor de spate, va urmaresc, Kata ai grija de pui...Restul fetelor unde sunteti?
O zi buna pupici.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
iselin spune:
Salut frumoaselor!
Motanik, dar de ce te doare spatele? Cat de grav este? Sper ca ai medicatie, nu sta asa. Daca ai nevoie de un sfat in domeniu, iti pot spune multe lucruri din pacate.
Sa te faci bine. Si sa nu uit, sa stii ca sufletele mari isi gasesc si ele portia de ajutor si bunatate in alta parte. Eu cred ca exista un echilibru, cand dai primesti. Nu ma refer la lucruri materiale. Bravo, ramai asa in continuare!
Kata, ai grija, intr-adevar muscaturile de tantari sau insecte in general pot deveni periculoase. Mai ales acum dupa inundatii pot transporta infectii, boli.
Lorena, voi ce mai faceti? Deci ca sa nu ramanem in ceata: Lorena a scris mesaje pe privat, iar eu nu am raspuns acolo, de aceea am intrebat daca esti suparata. Asa am considerat eu.
Nu sunt altfel cu tine, dar consider ca toate imi sunteti prietene in mod egal.
Prixi, bravo, rezista!
Dana, ai plecat in luna de miere? Frumosilor, imi amintesc cu ce emotii si frenezie traiam si eu acea perioada. Parca pluteam. Intre timp m-a mai scuturat Maria Sa Viata si am pus picioarele si pe pamant. Noi facem acum in septembrie 5 ani de la casatorie. Acum 5 ani nu m-am gandit cata dreptate are Parintele cand zice: "la bine si la greu...". Asa este , la bine si la greu, iar greul e tare greu...
Didipentru gandurile tale bune. Tu gandesti f frumos. Te-am urmarit prin postari mai multa vreme. E doar o constatare. Mereu mi-am propus sa fiu mai buna si mai darnica decat in momentul prezent si de aceea trag cu ochiul la cei ca tine, Motanik...