Aspirante optimiste (145)
Raspunsuri - Pagina 2
M Oana spune:
Inainte de a trage o fuga sa ma inchin intr-o biserica, vreau sa mai scriu liber si democratic o concluzie apropo de viata, pt cei care sunt interesati de proza mea, fie ea si pamfletara: exista oameni care iti trimit cafele otravite fara sa li te adresezi personal niciodata (exemplele se identifica singure), numai pt ca stilul tau e intr-un fel, iar altii, care au si bebici la purtator (se stie fata scumpa)inteleg ca o cafea poate fi si cu menta si cu portocala si cu dragoste.
Urata e viata cand ai parte de otrava si minunata atunci cand ai suflet bun si daruiesti pe masura sufletului tau.
Doresc tuturor mamicilor cu bebei la purtatot, dar si celor in asteptarea lor, sa aiba parte numai de cafele cu dragoste si sa aduca pe lume bebei pt a le putea oferi o astfel de cafeluta frumoasa si... sa aiba taria de a-i apara pe bebelusi de otravurile din mediul inconjurator.
Leditia spune:
Gata m-am lamurit..se recolteaza acolo.
Maine merg sa le fac si pe astea si gata.
Sper sa fie totul bine si sa nu mai fie nevoie si de altele..
Pupici cu lipici.
Bafta tuturor si multa sanatate.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Medeea76 spune:
M Oana, ma enervezi, cum adica doar Cata ti-a daruit o cafea frumoasa, ha? Nu m-am prins de ce vrei sa-mi trimiti o cafea otravita, cand eu iti sustin cauza cu inversunare? Sau m-am molipsit? Adica nu inteleg si nu ma fac inteleasa... Si pune-ti o data PM-ul ala, ca vreau sa-ti trag una in cap linistita, fara sa intarat spiritele pe aici.
Off topic - sper sa va fie de folos (download):
http://www.polirom.ro/biblioteca.cgi
Medeea
Anca Wish spune:
Sorina, ma bucur ca ai aparut printre noi. Te pup!
Ce stiti de Laurici? Nu e in tzara?
Lachione, saru'mana pentru cele scrise.
Eu n-am azi o stare foarte buna.
Va doresc la toate numai bine!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
ilenya spune:
Pup fetele
Intreb si eu ca Ancutza-dragutza (pt care am un
special ): ce stiti de Laurici, dar de Liliana (MRL)?
pe voi toate si nu va mai ambalati atit.
Oana_B spune:
Moama Medeea ce memorie extraordinara ai
In Slanic (a doua dragoste a mea dupa Bucuresti
) ma stiau dupa numele bunicilor: Berechet. Aveam casa chiar in centru peste drum de posta, care are acum e un bar
din cauza ca io si frati-miu am fost trasi in piept la mostenire, o poveste lunga si dureroasa![]()
Da' ma bucur cand mai e cineva cu amintiri frumoase de acolo

Oana_B
Sorina7 spune:
Mirela, dupa multe cercetari personale, se pare ca cel mai la indemana laptisor si in forma cea mai putin "manipulata" este cel de la Apicola, sub forma liofilizata, in fiole, 200.000 cutia cu 10 buc.
Are ca mai de altfel toate vitaminele si minunile pe care le ingurgitam, un singur dezavantaj: ingrasa prin provocarea unei pofte de mancare de numa-numa...dar totul pentru o cauza nobila, si dupa nastere facem noi cura, nu ?!
Dandanutza, pe unde esti draga mea ? tu ai luat laptisor, cum a fost ?
Ancutza W., te pup si sper ca esti mai bine dupa tratament.
Oana_B, si la tine am avut un offfff mare
citind ce ti s-a intamplat, dar va fi bine 100 % data viitoare. Bafta !
tuturor !
M Oana spune:
Ma Medeea 76, sa dea Dumnezeu si sa ma fii inselat eu, ca la cate patimii in ultimele ore, nu mai distinge omul binele de rau, ca se ineca in inundatii p-icisa pana in gat, din cauze cunoscute mai mult sau mai putin.
Eu ma iau pe dovezi clare, in princip. Adicalea, dupa ce primii vreo 3-4 mail-uri, cu tot felul de ciudatenii, dintre care 2 semnate, dar nu pricepui, din prostia mea, continutul si incerca si barbatu-miu sa descurce itele, ca asta e smecher mare in d-astea, atunci ma aruncai sa dau cu parul si crezui ca sunt otravite. 
Na, ca era vorba de cafele cu alcool in ele, de fapt!!!
Dar acum, poate la cate a trebuit sa inghit in ultimele ore prin zonele patriei noastre, mai stii ca nu fusai proasta de-a binelea si ma inselai. Ca tu zisasi ca si Laurici avuse probleme cu lumea pe la inceput si s-a dovedit a fi fata buna... Te pup, iubita si plecaciuni muuuulte!
Hai ca ma scosai si din asta, in care tot singura ma bagai, din prea multe stii tu ce pe spinare....
Cu PM sa ma pici daca ma descurc, ca io la d-astea, da, recunosc SUNT PROOOOOOASTA!!!
Utocatalina, acum plec la Medicover sa iau niste analize si apoi fac cum zici matale, fata buna.
Si Medeeeeeea e fata buna, ca ma rugai mai mult la Dumnezeu sa-mi deschiza caile spre rai pe lumea aista si uite ca o si facu....
Deci otrava ajungi s-o vezi si unde nu e cand, de la filocseeerele astea negative..... care umbla ca extraterestrii, dar noroc ca mi se intoarsa si simtamantul umorului, dupa inchinaciunea la biserica!!
Io recunoscui!!!!
Oana_B spune:
Ah, Sorinache cum te-am sarit
, tu care te-ai gandit la mine cand n-am fost![]()
bine ai revenit
Oana_B