Sus... in Scandinavia (65)
Raspunsuri - Pagina 11
lilanda spune:
'Neatza!!!
Adeluci, pai vaz ca pe-acolo pe la voi fu uragan...asa ceva!!! Da' cica de saptamina viitoare, iar se face hot-hot!!!!
mihalea, drum bun spre Florida si...aveti grija la rechini!!!
arborici, ti-o placut portocala??
Mi-o facut doruleantza pofta cu ciorba ei...asa ca fac si io una azi de perisoare...:-))
va pupez si cine se distreaza azi...sa se distrzeze bine..
Edit: vedeti mai ce carponos....si nu vroisa scoate nici 200 de parai din buzunare pentru katiusele alea!!! TZtztzt
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mara03 spune:
neata!
io semnez condica si fuuuug ca tre' sa ma pregatesc de nunta.
vreau sa-mi iesprim indignarea ca n-am vazut portocala... si-atat.
o zi aproape splendida va doresc!!!
Andreea & Tudor (9 dec 2003)
arboria spune:
anico, pai se poate sa ne trimiti tu sa citim hoax-uri d'alea?!
lil', n-am vazut portocala pana la capat, ca mi-a produs oarece tahicardie
narancea, dasvidania!
cămesha aia roshă te-a tinut departe de dioki si de katiusa
Adel, pentru precizarile despre mesajul moderat
uragan, uragan, dar ce disciplinat au cazut copacii aia
lilanda spune:
narancea, mai, observ ca tu mai mult in camera de hotel ai stat!!! Si se vede c-ai fost baiat cu minte, ca numai o parte de asternut ii deranjata!!!
Valeuuu, iar m-a apucat claustrofobia, vazind blocurile comuniste!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
narancea spune:
eu zic de mult ca sunt baiat cuminte, o panselutza de baiat nu alta, dar nimeni nu ma crede..........
annie_xtreme spune:
Hai muah, arboria, ca asta era amuzant . Dak il puneam pe ala despre nenea care si-a bagat gerbilul in q, nu era
Eu am vazut Portocala acum vreo doua luni. Am fost in depresie doua zile dup-aia. Is filme dupa care ma simt rau fizic si asta o fost unul din ele.
Editat ca sa adaug: ioi, tuata viatza mi-am dorit sa fiu baiet, nu credeam ca ii asha ushor. Da uare doamna/domnu ala, nu breveteaza vre un protocol de rugaciune? Si asha Buda n-ar avea prea multa treaba de facut, cu *ahem* tzitzi problema e rezolvata de la natura Nu de alta, da poate dak folosesti protocolu greshit te transforma duamne fereshte in altceva, sau nu mai nimereshte amplasarea noilor *ahem* jucarii.
I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ce
Jazz -poze noi
arboria spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
Dak il puneam pe ala despre nenea care si-a bagat gerbilul in q, nu era
da' ce vina o avut sarmanul sobolan??
macar l-au taxat aia de la protectia animalelor?
multa lume nacajata! (copirait doru')
edit: nici ca hoax nu e de ras
te-ai rugat la Buddha? asa, ca ultima solutie, zic...
arboria spune:
Claudelu, deci e ziua matale? sau azi am defectiuni in intelegere?
just in case, io iti mai urez o data hepibarsdei
annie_xtreme spune:
Ah, dak-a mers pentru Orlando, o sa mearga si pentru mine
I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ce
Jazz -poze noi