Bebelusi de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Adina, nu mai pleca urechea la gurile rele, ai o fetita superba! Si eu am avut parte de comentarii de genul asta, de-asta i-am pus cerceusi, sa vada lumea ca'i fetita! Am vazut pozele...avem si noi bluzita ca ta, numai ca-i bleu.
Avem fete frumoase, paroase (eu am inceput sa-i pun si clame)si cuminti. Nu avem decat motive de mandrie, sa se oftice cei carora nu le convine!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Ne-am trezit si noi,cei drept mai tarziu,dar era cazul...Ieri am fost prin Mamaia,a plouat la greu cu bulbuci,Delia a dormit beton...VAd ca de cate ori ploua baga niste soamne de ma sperie,nici nu se trezeste sa manace...Din partea mea as vrea sa ploua toata vara pana mai creste copilul,da' ma injura turistii...

Aseara dupa baie si terminarea eternului concert de bocete la masa de seara,pun copilul in patut si din momentul ala habar n-am cum am ajuns in pat...Pe la 3 m-am trezit ca scancea Delia...Ma duc la ea,dezvelita toata,mai bine zis nu am acoperit-o,geamul deschis si ea inghetata beton...Am acoperit-o si m-am pus in pat si abia la 5 am mai deschis ochii cand la copil chiar ii era foame...Si dupa aia somn de voie pana la 9...Am concluzionat eu ca din cauza oboselii se intampla toate astea...Dupa maine poimaine trei luni cred ca-mi ajunge si mie...

Mai fetelor cu fete paroase fiti mandre...A mea are trei floace si alea sculate in varful capului...Cred ca popa la botez o sa o tunda din spate ca in fata ioc...

A inceput a mea sa produca niste sunete...in principal vocale,manca-oar mama de precoca ca vorbeste lb romana,iar restul nu pot fi reproduse...Ma si umfla rasul cand o aud la interfon...

Androix felicitari pentru ...ziua independentei...Eu am iesit cu gaga singura cam de la o saptamana...Bine la mine e problema cu tigla din cap,care oricum in urma nasterii s-a spart...Dar daca stau miloaga la mana lu' barbate-miu fac paianjeni la degetele de la picioare...

Cred ca ma incumet sa ies cu fetele...desi e cam cald...deja...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Am avut ieri botezul si toata saptamana am fost ocupata, dar sa stiti ca am reusit sa citesc tot, tot...
Multumesc frumos de raspunsurile la intrebarile mele ref. la botez.
Sa stiti ca la noi a fost cam stresant si culmea, dupa botez - ieri dupa ce a ajuns acasa si azi-noapte a plans in somn...
Eu am botezat cand eram prin liceu o fetita, dar in timpul slujbei am tinut copilul imbracat, acum nici vorba- cum am intrat in biserica ne-au zis sa dezbracam copiii COMPLET (adica si fara pampers)si toata slujba au stat in carpa aia alba...noroc ca i-am zis nasei sa o ia mai mare( 2m ne-a zis preotul) ca ea zicea ca prinde copilul intr-un prosopel si cu o carpita mica in el...Evident toti au facut pipi pe nasii din dotare- a mea a dat tonul... a facut o balta pe jos...a urmat un baietel (care a plans toata slujba- cred ca de frig-ca aveau o panza mica-mica in care il tineau). Asta a facut cu bolta direct in ochii naseii...continui povestea dupa biberon...ca vad ca sunt solicitata

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Fran abia astept continuarea...dar nu m-am putut abtine sa nu comentez...Cum sa tii copii dezbracati?...Popii astia ori sunt cretini ori isi bat joc de noi si culmea ii mai si platim sa faca asta...Daca era iarna ce faceati?!

Inca o data convingerea mea vis-a-vis de popi se confirma...

Loreen cu Biancasi Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetelor,

ma ajutati si pe mine?
As vrea sa stiu cum a fost la bebeii vostri dupa ce a picat buricutzu.La noi a cazut sambata trecuta si inca mai este cate putin sange acolo in fiecare zi, nu mult, nu pateaza hainutele.
Doctorul a spus ca este normal si sa nu imi fac probleme dar eu ma tot gandesc cand naiba o sa se vindece complet?????
Acum tot pun alcool in fiecare zi si il curat de fiecare data cand schimb pampers-ul.
Cum a fost la voi???

Multumesc de ajutor

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Adriana Deliei i-a cazut buricu la 4 zile de la nastere...tot asa a avut usoare urme de sange vreo saptamana dupa aceea...Ii tamponam zona cu un betisor imbibat bine cu spirt dupa care ii puneam din belsug Baneocin...Este o pulbere cu antibioyic pentru prevenirea infectiilor...Atata tot...fara alte probleme...
Acum arata foarte bine...

Loreen cu Biancasi Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adriana, si eu la fel ca si Loreen, am curatat cu spirt inauntru (desfaci putin buricul) si apoi am pus pudra de Baneocin. In doua zile era curat curat si n-am mai avut probleme.

Fran, sa-ti traiasca crestina! La ce biserica, mai, v-a tinut dezbracati? Si eu am aceeasi problema cu plansul in somn. Ieri n-am mai patit dar azi la somnicul de dupamasa mi-a plans de doua ori. Mi-e frica sa vina seara...

Loreen, preotul unde am facut noi botezul este marea exceptie de la regula ta. Toti invitatii s-au minunat ce slujba frumoasa a facut, nu mai vazusera pe nicaieri. Si culmea la biserica asta in afara de taxa normala pentru nunta sau pentru botez nu cer nici un ban in plus. Daca nasii sunt dispusi sa faca o donatie cu chitanta pentru biserica bine, dar daca nu au sau nu vor sa dea nu e nici o problema. Iar preotii sunt intr-adevar cu har. Este vorba despre biserica rusa de la Universitate. Pe noi ne-a cununat parintele Iulian, iar acum la botez a fost parintele Vasile care este si parohul din cate am inteles. Sa vedeti fetelor cati tineri se duc de drag la biserica aceasta si cati copii sunt acolo duminica, e curtea plina de copilasi... Numai noi mergem din an in pasti...

Ieri cand am fost la maica-mea i-am arestat cartea mama si copilul de sotii Capraru. Tot citind am ajuns la concluzia ca copilul meu iar trece un prag, ii creste apetitul iar eu ma sperii degeaba cu laptele. In seara asta a mancat acum la 6-6:30, am mancat si eu o salata bogata cu de toate, mai mananc si cand o veni al meu o ditamai friptura (daca se dezgheata pana atunci ) si sa vedem ce o fi dupa baita. Am incredere ca nu mai bem biberon in seara asta.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Androix sunt convinsa ca exista si preoti cu har...Eu am avut parte pana acum doar de scursuri cu sutana...Imi doresc din tot sufletul la botezul Deliei sa nu fie asa numai ca dupa cum s-a exprimat popa catre sotu'"fiule pe langa taxa cei care crestineaza copilul sa fie atenti cu sfanta biserica si slujitorii" Asta dupa ce i-a mai zis ca Delia nu este nume crestin si sa cautam altul...

Loreen cu Biancasi Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

azi ne-a prins ploaia aceea teribila in herastrau. noroc ca eram aproape de intrare si era masina prin preajma. in drum spre casa ema mi-a adormit in brate, dar cum am ajuns acasa si am pus-o in patut s-a trezit, bineinteles. nu doarme peste zi in patutul ei.n-o pot pacali. de 2 nopti doarme de la 21:00 la 05:30.

gabitza, ma tot uit dupa tine in herastrau si nu te vad. azi am vazut in parc o mamica de bebe mic care alapta. era destul de stresata, dar o facea. eu inca n-am curaj. cand incepe sa planga o duc repede la mama mea care sta aproape de parc.

adina

noi3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Babygirl, Exlutonul nu are acelasi efect la toata lumea, parca chiar aici pe forum era un subiect in care mai multe fete ziceau ca lor li s-a parut ok. Oricum, e singura pilula admisa pe timpul alaptarii, deci prea multe posibilitati nu raman.
Fata ta este extrem de draguta si mi se pare ca seamana destul de bine cu pitica mea. De altfel si a noastra e tot pe stilul punk, daca vrei sa te convingi iaca: http://community.webshots.com/photo/359453208/395053052yLBftX
Dragutii astia de pe strada care nu stiu sa spuna ceva frumos si nici sa taca trebuie ignorati, nu-ti face sange rau din atat. Eu nici nu-i mai contrazic, daca ma intreaba cat are "baiatul" le raspund "o luna" si gata. Fara sa intru in detalii, ca baiatu' n-are putza si ca nu scrie nicaieri ca bleu e culoare rezervata pentru un anume sex. Si eu o imbrac pe fi-mea in toate culorile pamantului si daca e sa ma pui sa aleg, roz e cam ultima culoare la care m-as decide, in timp ce nuantele de albastru au fost mereu printre favorite.
Iar pe Miruna tot baiat o considerau unii trecatori si dupa ce ii pusesem cercei...

Voiam sa mai zic una-alta, dar ma duc sa ma zvarl in patuc, revin maine in conditii mai bune de luciditate (sper). Somn usor la mamici si bebelici!

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput