vinisoare pe nas-tratament?

vinisoare pe nas-tratament? | Autor: aiamoni

Link direct la acest mesaj

La baza nasului am vinisoare si culoarea lor mov-visinie este foarte vizibila, numai daca pun o gramada de fond de ten si imi refac machiajul de mai multe ori pe zi nu se vede! Nu stiu ce sa mai fac, stiti vreo crema sau ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Cum, mai, numai eu am problema asta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xbitzica spune:

Buna,
Din pacate nu, nu numai tu te confrunti cu aceasta problema, ci si eu. Si problema cu care ne confruntam noi se numeste cuperoza, iar mie una imi da mari batai de cap.
Nu exista creme pt aceasta problema a pielii, ci numai cu ajutorul laserului dispar.
Ca sa nu se agraveze nu trebuie sa mananci condimentat, sa bei alcool, sa iesi neprotejata la radiatiile solare sau la ger, vant, etc.
Iti recomand crema cu argila de la Aslavital care este pentru ten mixt si pt cuperoza, precum si crema pt vinisoare numita "Venofit"(astea pt intretinere si ca sa nu se agraveze, pt ca iti pot spune ca daca nu te ingrijesti se maresc, se fac urate si fff inestetice si nu stiu dupa aia nici daca fondul de ten le mai poate acoperi).
Iar ca sa iti dispara de tot, iti recomand cateva sedinte cu laser la medicul tau dermatolog.
Oricum, mai multe informatii poti gasi si daca dai o cautare pe google pentru "cuperoza".
Sper ca ti-am fost de folos.
Daca mai vrei sa ma intrebi ceva, poti sa o faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Cred ca ai putea consulta o cosmeticiana, sau un dermatolog sau plastician, mi se pare ca se poate rezolva cu terapie cu laser.

Mergi la inceput

Iti multumesc, Delia. Speram sa existe vreo crema ceva, dar sa vedem ce pot afla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

aiamoni, eu am o crema excelenta de la Biotherm, ea este speciala in sensul ca este "anti-redness soothing concentrate" eu o folosesc sa nu mai arat sa rosioara in obraji, poate te ajuta la ceva...ce sa zic, decat ca sunt fff multumita de ea, cred ca este facuta pentru cele cu inceput de cuperoza, parca asa se cheama...eu sunt palida, dar de la caldura, sau emotii sau altele ma inrosesc tare in obraji, si eu dadeam tot cu fond de ten, dar trebuia sa repet figura peste zi, de aceea am cautat si am gasit asta, care m-a ajutat...nu stiu daca se aplica si in cazul tau, dar am zis sa-ti zic.

Numai bine,
Lena

Mergi la inceput

Multumesc mult, fetelor. Eu sunt in USA asa ca nu stiu ce se gaseste aici, dar macar acum stiu cum se numeste si ce sa caut. Iar daca nu gasesc ceva care merge o sa apelez si la laser, cred. Desi nu ma incinta ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Buna,fetelor! Ma bucur la fel ca si voi ca nu sunt singura care se confrunta cu aceasta problema.Mie mi-a descoperit cuperoza o cosmeticiana.Asta s-a intamplat acum 3 ani.La medic nu am fost dar m-am interesat cam ce e de facut cand te confrunti cu asa ceva.In primul rand cuperoza se datoreaza proastei circulatie a sangelui si anume a celei periferice.Din acest motiv trebuie sa evitam imbracamintea stramta,schimbarile bruste de temperatura,frigul la picioare.Regimul alimentar este obligatoriu(eu nu am reusit sa-l tin deloc pana acum)adica,fara mezeluri,muraturi,condimente,alcool,tutun.In privinta cosmeticelor ma pot lauda cu tot felul de produse si anume:FLORITENE,ASLAVITAL toata gama si in special baza de machiaj de culoare verde.Super rezultate n-au dat pana acum! Sper sa dea pana la urma sau macar sa nu inainteze.Am citit intr-o revista ca, cuperoza netratata poate duce la orbire.SA NE FEREASCA DUMNEZEU DE ASA CEVA!Va pup si mai astept sfaturi de la voi! Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Fetelor, am fost sa ma epilez la un cabinet cosmetic nou si cosmeticiana a vazut ca am pe picioare vasele de sange pronuntate, iar la asta nu face bine ceara calda..asa ca mi-a recomandat sa ma dau cu ulei de catina ca sa se reduca vasele de sange. Ma asigurat ca o clientutza :P de-a ei s-a dat pe fatza si rezultatele au aparut dupa cam un an. Eu deja mi-am luat uleiul de catina si ce credeti? ma dau cu el pe fatza ca acolo e durerea mea cea mai mare, ca si voi, ma confrunt cu mici zone de cuperoza. M-am inarmat cu rabdare si..oricum, rau nu are cum sa faca. Uleiul de catina face bine la piele, lupta impotriva ridurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Aiamoni, intreaba un dermatolog despre rosacea. Asa se cheama in engl. ce ai tu. Poate sa iti rezolve vasele dilatate cu laserul. Sau o cosmeticiana iti va recomanda diverse masti pentru acest tip de piele.
Incearca sa eviti sa stai in soare (foloseste foarte mult sunscreen), cafeaua, alcool, condimente, apa fierbinte.
Cumpara primrose oil, este foarte bun pentru multe probleme de piele.

Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Mulumesc, Ciuf, o sa caut. Am mai citit putin despre asta intre timp si se pare ca laserul ce cam singura solutie care are rezultate. O sa am grija mai mare cu expunerea la soare, cafea beau una pe zi, nu beau alcool, nu fumez si nu maninc foarte condimentat. Cred o sa merg la un dermatolog sa vad ce zice. Cind am deschis subiectul am crezut ca mi se va spune "foloseste crema cutare" si gata. Se pare ca nu e asa de simplu.

Mergi la inceput