Copilasi de martie-aprilie2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Hai ca va scriu pe fuga ca Alex e maraita.La intalnire au fost Elena eu Mickyyy de la noi si Pegasis de la scandinavi dar sta aici si Rain de la mamici de iulie august.
Picii au alergat care incotro ,s-au pupat s-au ciufulit au mai bazait dar niste dulci,noi am stat cu ei si apoi am mers toti la o terasa.Elena la fel de naturala si placuta la fel si Catalin ,mi-au placut tare mult pegasis are o fetita de aproape 4 ani dar care e f bine dezvoltata inalta manechin se face,Malina putintel timida la inceput dar si-a dar drumul si s-a indragostit de un fluturas de jucarie,Dariia o cuminte de doua ori am vazut ochisorii in rest a dormit,Mickyyy si-a revenit zic eu bine doar a nascut decat de o luna,Alex nu prea a fost in apele ei dar spre sfarsit a inceput sa vb si ea ceva ,pe fuga cam asta a fost a ramas dupa 2-3 august sa ne mai vedem o data doritorii sa ia aviz.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Of uitam de rain cu Andreea ,colegele mele de parc ,Andreea face primii pasi acum ele nu au mai mers si la terasa.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Vaaai ce liniste a fost azi aici....eu am o scuza ca postez rar...da' voi?! pe unde-mi umblati?!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eu am un ochi in acte si unul pe DC, Mickyyy, dar cum nimeni nu m-a provocat la o discutie....am continuat constiincios sa muncesc . Chiar ai pus poze cu Daria ? In cele de la intalnire n-am putut s-o admir cum trebuie.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTI ANI CLAUDELU!!!!Sa ramii tinara si frumoasa!Si sa fii iubita draga mea!

noi suntem bine, revin mai pe seara cu detalii.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, o sa postez dupa ce le primesc si eu pe mail, noi n-am avut aparatul la noi, iar Pegasis a facut mult mai multe poze atunci, dar a pus putine pe net.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Fetele . Scuzati daca deranjez... Am intrat si io aici la voi sa zic "buna ziua" si sa va spun ca a fost o placere sa va cunosc (pe voi si bbii aferenti) simbata, in parc.

Am vorbit cu Oana si diseara ii trimit ei toate pozele ca sa ma ajute sa le urcam pe net. Enjoy!

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Regulile casatoriei

Eu si sotia mea cunoastem secretul pt a mentine o casatorie solida:
1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri.

2. Dormim in paturi separate, eu la Milano, ea la Genova.

3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi.

4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria.

5. Ne tinem de mina mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca.

6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sint prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.

7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina: "in lac".

8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.

9. A urmarit camionul de gunoi, urlind dupa el: sunt in intirziere pt gunoi? Soferul a raspuns: nu, salta inauntru.

10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului.

11. Deci, nu am vorbit sotiei mele pt 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup.

12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat "ce e pe televizor", iar eu am raspuns: "praf".

La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Intr-o firma de contabilitate, 4 femei in birou:
> sefa (nu se specifica
> ce culoare de par) si 3 contabile, una bruneta, una
> roscata, si
> cealalta blonda. De la o vreme, sefa pleca totdeauna
> mai devreme de la
> serviciu, sub diverse pretexte.
> Intr-o zi, se gandesc fetele ca daca sefa pleaca,
> pleaca si ele. Zis
> si facut, si cum a iesit sefa pe usa, hop si ele, sa
> profite de 2 ore
> libere.
>
> Bruneta, merge direct la sala de fitness, profitand
> de faptul ca are
> timp mai mult sa fie in forma.
> Roscata merge la cumparaturi.
> Blonda, ca o sotie cuminte si iubitoare, merge
> acasa, sa profite de
> 2 ore in plus langa sotul ei iubit.
> Acasa, insa, dupa ce intra, aude zgomote din
> dormitor, si cand se
> uita pe furis pe usa, ii vede pe barbatu-sau si pe
> sefa ei.
> Tiptil, se strecoara afara din casa fara sa zica
> nimic si se duce in
> parc, asteptand sa treaca timpul...
> A doua zi, sefa iar dispare cu doua ore inainte de
> terminarea
> programului...
> Celelalte vor si ele sa plece, numai blonda statea
> la birou.
> - Haide, tu nu pleci?
> - Nu, nu plec, ca ieri era cat pe ce sa ma prinda
> sefa!

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Prima parte sa nu cumva sa le pui la "Mirese 2005", ca cine stie,sa nu se razgindeasca.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput