Copilasi de martie-aprilie2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

merge internetu ca o rasnita

Hai Romania ! Vezi ce face tara pentru tine , Claule ? Meci Romania Brazilia

30 minute ca sa scriu doua randuri, fiicamera in brate scotand toate cd urile sau apasand pe butonul magic

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Multumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase! Offf chiar ma gandeam ca toata lumea a uitat de ziua mea

Mor de invidie ca Oana si Mickyyy s-au intalnit cu Elena si Amelie ....lasa numa ca cred ca mergem la Brasov saptaman viitoare
VREAU POZE DE LA INTALNIRE, DAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! S-a inteles!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani Clau!!! Sanatate multa si rabdare si mai multa.
Tudor a fost bolnav, cred ca rosu in gat ca a avut febra mare, acum i-a mai trecut, dar de mancat tot nu mananca. Mi-a dat cineva ospamox adus din tara si i-am dat de la mine putere ca pana ajung la medic aici mor de mila lui. Sper sa isi revina.
Va citesc, dar nu prea apuc sa scriu. Nici nu stiam ca e asa dezastru in tara. Doamne ajuta!

Tudorel

Mergi la inceput

Neata, cine bea cafea cu mine ? Am pus sa fac mancare :ciorbita de pui de tara, si varza cu rata, dar felul doi pt Daria habar n-am ce sa fac. Voi ce le mai dati bebelusilor de mancare ?

Mergi la inceput

Laura eu as fi baut cafeaua cu tine numai ca ma pregatesc intens pentru tura 4 si 5 de musafiri
Eu i-am facut la Raulica cartofi piure cu carnita de pui de tara Si eu sunt in pana de idei

Codruta, multa sanatate lui Tudor! si multumesc si tie de urari!

Aaaaaaaaaaaa Laura am uitat sa-ti spun ca mi-a placut mult de tot faza cu Claudelu...

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

mergem la Brasov Abia astept sa ma intalnesc cu Elena si Amelie Miercuri naoptea sau joi(depinde de Clau) plecam Am tot stat si ne-am gandit cum sa facem sa stam mai mult cu ei si la intelegere si cu Elena am hotarat ca asta e cea mai buna varianta Offf ma mai racoresc si io, numa sa prindem vreme buna
Cine se mai inscrie?? Haideti sa facem o intalnire la Brasov...ce ziceti??

PS: TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Ce bine de voi ca va intalniti....Noi nu putem ajunge nici cum dar puneti voi poze, beti o bere si pentru noi si e ca si cum am fi fost si noi cu voi . Aveai dreptate Clau, e tare greu la calculator cu Daria care trage de priza, mouse sau apasa pe buton. Acum trage de mine s-o duc afara dar e inca prea cald

Mergi la inceput

No zi si tu Laura ce minte slaba am...toata casa doarme numa io stau la calculator ce tampa sunt
Deci acum te-ai lamurit ce frumos si deosebit e sa stai la caculator cand e teroristu langa tine?? Off bine ca acum doamre ca altfel as fi scris mesajul asta de vreo 3 ori
Si la noi e fff cald, o pun pe mama sa-l scoata pe la 18 ca eu si azi am musafiri

PS:pacat ca nu puteti veni la Brasov...chair mi-ar fi facut placere sa va cunosc...cu alta ocazie!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Clau sa ne traiesti scumpa sa fii sanatoasa si implinita,numai bine si miiiiiii de pupicei

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

La multi ani,Claudelu! Ieri nu am deschis calculatorul deloc si cum nu va cunosc inca bine raman in urma cu aceste evenimente.Dar mai bine mai tarziu decat niciodata(m-am scuzat singura).
Laura,felicitari pentru net!Putem bea cafeaua impreuna si in we.Daca ne lasa bebelusii nostri.Mai mult timp ai la munca decat acasa cu ei.Dupa ce mi-a inchis calculatorul de cateva ori m-am lecuit de stat la calc.cand e treaz,asa ca eu beau cafeaua dupa 10.
Am intrat iar in panica cu acel ganglion.Am terminat antibioticul si ganglionul tot nu a dat inapoi.Ma intreb acum daca diagnosticul a fost bun.Eu n-am avut niciodata ganglioni in acel loc(deasupra gatului,aproape in continuarea coloanei),dar daca dr.a spus ca-i ganglion...
Era sa uit Laura,ciulama de pasare.Vlad a mancat azi cu mare pofta desi a mancat ptr.prima data.
Hana

Mergi la inceput