Copilasi de martie-aprilie2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

N-am rezistat si m-am dus la tara sa vad cu ochii mei ce-i acolo.
ASA arata casa bunicilor mei dupa ce s-au retras apele.Faceam poze,iar ea-imi spunea ca in 80 de ani n-a trait asa ceva.Dar macar ea a ramas cu casa, dar altii nu mai au NIMIC.

Va pup fetelor si aveti grija de voi.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

katalina:e groaznic!!!!Cum o sa curete ce e acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

katalina teribile pozele. A intrat apa si a sricat totul . Dar parca ati fost mai norocosi (daca se poate spune asa) in zona aia ca s-au retras apele repede.
Si tu cu fara aze cum te descurci cu mancaric ala copii?

MAre durere o sa ramana in urma apelor, doar putin m-am uitata la tv si nu am mai rezistat. Zicea o femeie ca greu de cei care s-au dus (murit),dar si mai greu de cei care raman, ca nu mai au nimic. dupa ce ca erau vai de capul lor cu banii nu o sa mai aiba nici ce sa manace, animale nu, culturi nu, apa nu.

Andreea puici lui Alexandru sa nu mai aveti evenimnete. Si sa va plimbati si pt noi pe faleza.
Si la noi ai intrat apa pe la pervaz, desi abia l-am refacut.

hana voi sunteti bine, nu?

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Malina,noi suntem bine,multumesc pentru grija! Bine ar fi sa le fie si altora cum ne e noua!Vad la stiri ca oamenii din apropierea Siretului sunt inca ingroziti,se pregatesc pentru cei mai rau.Pentru ei e vai si amar,nu pentru noi care stam in oras,la bloc,cu toate conditiile.
Se intampla ceva cu Laura,cred.Dariuta avea o eruptie pe piele si Laura trebuia sa se duca ieri cu ea la dr.Am sunat-o si acasa si nu dau de ea.Aici nu a postat.Sper totusi sa nu fie ceva rau.Poate are de munca si nu a avut timp sa ne dea un semn de viata.Lauraaaaa...pe unde esti?
Hana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

M-a spart Raul...mi-a resetat Raul calculatorul si mesajul era gata de trimis si scrisesem ceva Uitati cum da fiu meu tarcoale la calculator

Kata, ingrozitor...Doamne prin ce au trecut oamenii astia

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitelor , cum am lipsit putin cum v-ati speriat !
Hana draga nu s-a intamplat nimic grav, Daria e bine, bubitele sunt din cauza caldurii ( care caldura nu stiu ) singura explicatie logica pe care am gasit-o : seara i-am facut baie si i-am pus o pijama din aceea cu totul care se pare ca a fost cam grosuta. Ne-a dat un unguent ( tri,,,nu mi aduc aminte cum se numeste acum ) care i-a facut bine si spre uimirea mea costa 30.000 lei vechi !!!!!
Azi am intarziat pentru ca am avut treaba la banca, iar acasa n-ai gasit pe nimeni pentru ca au plecat la plimbare fetele ( dadaca si Daria ) . Multumesc de grija ! Bine ca nu a fost vreo boala a copilariei cum banuiam eu ieri !
Cata, m-am ingrozit la vederea fotografiilor. Azi pt ca am plecat mai tarziu am reusit si eu sa ma uit la stiri si ....am plans si eu. ( plang extrem de rar ) Oare o sa revenim la normal vreodata ? De la televizor pare totul groaznic, dar pe viu ??? Sa-ti vezi casa daramata sau cu apa de un metru in ea ??? Mirosul noroiului cred ca o sa lise intipareasca in creier saracilor oameni !
La Galati deja sunt trailere ale crucii rosii si erau oameni la coada care depuneau bani sau ajutoare pentru cei napastuiti.
Astazi ( pentru prima oara ) a plans Daria cand am plecat de acasa. BRRRR..Imi venea sama intorc ! Eu eram iesita din casa, iar ea din bratele dadacii ma tinea de gat plangand in hohote : Mami nu peca, mamiiiii.
Naspa tare, era mai bine cand plangea doar dupa dadaca !
Andreea, nici pe tine nu te-a ocolit ploaia...Imi spunea pediatra ca si din cauza modificarilor presiunii atmosferice starea bebelusilor nostri este afectata.
Mickyyy, ce faci ?

Cam atat deocamadata, ma duc sa-mi si eu o cafea si apoi la munca ca tare mult mai am.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Am reusit si eu in sfarsit sa descarc pozele de la mare si de la tara.
La mare :http://pg.photos.yahoo.com/ph/contlaura/detail?.dir=mail&.dnm=2b7a.jpg&.src=ph
Revederea cu Daria :http://pg.photos.yahoo.com/ph/contlaura/detail?.dir=/19f1&.dnm=2c2b.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Mai LAura da ce de poze ne-au pus Tare frumoase sunt...ba voi sunteti frumosi
Ma bucur ca Daria e bine acum...auzi tu da ce fetitz mare ai, sa vorbeasca ea deja Raul zice doar cuvinte dar nu leaga nimic

Mai da ce calduri ne-au lovit iar Cred ca sunt vreo 32 de grade

Pe Raul l-a muscat un nenorocit tzantzar si asa de urat s-au facut...sunt niste bubuite cu apa Nenorocitul ala de tzantzar...a fost unu singur care n-a vrut sa moara de la pastile si mi-a atacat copcilu

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

No acum la ProTV sunt stiri speciale...un avion s-a prabusit in apropierea localitatii Tuzla....se pare ca unu dintre piloti e accidentat destul de grav Doamne numai nenorociri

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Da Clau, Daria face deja propozitii, e mult spus propozitii dar ....raspunde la intrebari, ne cere sau arata daca vrea ceva...ar trebui sa stam mai mult pe acsa si sa ne ocupam de ea, dar nu se poate din pacate.
Chiar voi aveti carticele pentru bebeii vostri ? noi avem un pliant din acela cartonat cu animale domestice, dar as vrea sa-i mai cumparar dar nu stiu cam ce ar putea-o atrage pe ea acum. Suntem in faza de demontat jucarii si de scris. I-am cumparat o tablita pe care ne tot pune sa-i desenam, iar ea trage niste mazgaleli si spune ca scrie Daia ( asa isi stapceste numele ).
Bineinteles ca toate aceste manifestari de "inteligenta " sunt sumare si sporadice si doar cand suntem numai noi de fata. A devenit si mai precauta si fricoasa fata de persoane noi ( are ceva cu barbatii - nu-i plac de nici o culoare ) si in locuri noi.

Una dintre galatence a pozat Siretul . Uitativa sa-l vedeti ...e de speriat cat de mare este si involburat :http://community.webshots.com/photo/395482873/395486737RFloHQ

Mergi la inceput