Hainutze copilasi marca TCM - unde?
Raspunsuri - Pagina 7
mihairi spune:
Am cumparat sambata salopeta de la magazinul TCM din Bucurestii Noi pentru ca am fost socata de pret: 225.000. Asta in conditiile in care cumparasem din Carrefour niste pantaloni grosi(care nu sunt impermeabili) pe care dadusem 250.000.
Asa ca m-am gandit ca 225.000 pentru o salopeta e o afacere demna de invidiat. Merita toti banii, parerea mea. Eu sunt si acum superincantata cand ma uit la ea.
Hanoracul nu l-am vazut. Cred ca ma duc sa mai caut.
Apropo, nu stie nimeni unde gasim casuta aceea de fas?
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
crisiacob spune:
Salopeta si gecuta impermeabila se gasesc si la TCM-urile din Muncii si Vatra Luminoasa (pt varsta de 1 an cca 150.000 salopeta si geaca 250.000, dar asta si in functie de magazin). Cel mai bine este sa te pui bine cu vanzatoarele (eventual o mica spaguta, ceva) ca sa-ti spuna cand primesc marfa.
Intr-adevar exista si o salopeta de schi pentru cei mici la 550.000 .Eu am gasit-o in Vatra Luminoasa dar am mers o saptamana si ceva pana am prins ziua in care au primit si am fost pe faza.
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
CristinaT spune:
da stiu si eu magazinul de la Unirea, dar nu am vazut sa aiba haine... vreau si eu costum de ski pentru Oana... sa ma duc la Constanta?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
iileana spune:
Cortul de fis e cel de pe pagina www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchBrowseCatalog-Start?CategoryName=lastminute" target="_blank">asta , coltul stinga jos? Cel de aproape 50 euro?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
mihairi spune:
quote:
Originally posted by iileana
Cortul de fis e cel de pe pagina www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchBrowseCatalog-Start?CategoryName=lastminute" target="_blank">asta , coltul stinga jos? Cel de aproape 50 euro?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Da,da!!! Vrem si noi! L-ai vazut pe undeva pe la noi?
2 baieti frumosi
mihairi spune:
quote:
Originally posted by NANU
La TCM din Vatra Luminoasa au si jucarii.
Au si casuta?
2 baieti frumosi
roxicucu spune:
http://community.webshots.com/album/542051176mDsTpM
Aveti aici poza cu acea casuta din fas marca TCM. Sunt pozele postate de energy, parca, eu am copiat adresa asta ca imi e asa de draga casuta, i-o mai arat din cand in cand lui Stefan pentru ca am vazut ca-i place. In mesaj spunea ca e luat dintr-un magazin cu produse TCM si ca a costat 400.000 lei. Poate ne spune energy mai multe. Pliz.
Roxana si Stefan (24.04.2004)
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
iileana spune:
Nu, nu l-am vazut decit in catalog, dar mi se pare cam scump la aproape 2 milioane...E si altceva decit cort? (ca nu stiu germana, asa ca nu inteleg descrierea de linga poza)
Roxana, poza nu mai e disponibila....
iankonela spune:
Mamici din Arad va rog foarte frumos puteti sa-mi spuneti exact unde sunt magazinele cu produse TCM din Arad. Noi la Timisoara suntem mai multe mamici care am dori sa mergem pana la Arad caci am auzit ca la voi sunt mai multe magazine si mai bine aprovizionate.
Va multumesc anticipat