Hainutze copilasi marca TCM - unde?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korryna spune:

In Timisoara,
am mai gasit un magazin TCM si in Galeria 1.
Succes la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliarusu spune:

Tot in Timisoara am gasit un magazin pe Tineretii, unde face tramvaiul curba spre gara;altul, care cred eu e cel mai mare si mai dotat, dupa intersectia Gh.Lazar cu Cetatii(pe Gh.Lazar, inspre Mehala).

Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Da', dar la 1 Mai magazinul e mic si nu au mare lucru!Ca stau eu in zona si mi-ar fi fost comod sa merg mai des!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycris spune:

Mama mea locuieste la Munchen,si a luat pt Roxy produse TCM de la Tchibo,foarte bune,pat,carut,patura,hainute o gramada.Aici in Bucuresti am intrat in mai multe magazine TCM dar nu prea mia placut ce am vazut plus ca preturile foarte mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

In ultima perioada nu am mai gasit ceva prea interesant la TCM-urile din Buc (e drept, m-am dus prin vreo 5-6, dar au cam aceeasi marfa toate). Aceleasi tricouri roz, bleu, microfibra mai mult, in rest, hainute de copilasi nu am prea mai gasit de o perioada lunga (cred ca prin iarna am gasit un set de 3 body-uri pentru lungani ca fii-miu) si altceva mai nimic. Un set de machiaj bunutz chiar daca ieftin, si un colier cu 3 zdranganele. A! Si am mai luat un aparat (ceva gen aspirator cu abur) care curata rosturile dintre placile de gresie, curata grasimea, ma rog face mai multe pe baza de abur fierbinte.
Voi ati mai gasit ceva?
Si e adevarat ce zice roxycris, produsele sunt mai scumpe un pic decat in Germania, si nici n use gaseste varietatea de acolo
Insa la cei din Germania n ugasesti toate produsele amestecate ca la noi, ei au perioade de produse pt casa, perioade de hainute pt copii, asa am "inteles" eu acest comertz al celor de la Tchibo (si bineinteles, cafea mereu ).

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

A fost cineva in ultimul timp la TCM? Ce hainutze pentru bebei au? Au adus lucrusoare de iarna?

PS: magazinul de pe Virtutii (Militari) s-a desfiintat Nu stiu unde sau daca s-a mutat.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by danat

Insa la cei din Germania n ugasesti toate produsele amestecate ca la noi, ei au perioade de produse pt casa, perioade de hainute pt copii, asa am "inteles" eu acest comertz al celor de la Tchibo (si bineinteles, cafea mereu ).

Asa este, cam la o saptamana, doua le schimba, lor. Am avut surpriza sa gasesc in Romania lucruri TCM pe care le vazusem in Germania cu vreo cativa ani inainte precum si lucruri noi. Intotdeauna imi iau ce n-am reusit sa imi cumpar de aici. Am cumparat foarte multe de la TCM, toate sunt de foarte buna calitate. Chiar ieri am luat pentru copil o pereche de cizmulite, iata-le: http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=M2650#.
Si o pijama de iarna, mai groasa:http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=M4163

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Autor: LindaZ
Subiect: Magazine TCM pt. copii
Trimis la: 17/08/2006 12:51:18

Buna! Cumparam de regula hainute pentru fetita mea de doi ani de la un magazin TCM din Iasi ca isi meritau banii . Acum in Bucuresti stiu patru magazine, dar la nici unul nu am gasit hainute pentru copii.Stiti cumva unde pot gasi asa ceva? Merci.
Mihaela

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: Hildegard
Raspuns la: 17/08/2006 14:49:45
Sunt magazine si aici in Arad...nu sunt alea "Super Pret" si pe produse(haine, altele) este inscrisptionat TCM? Sunt preturi mici de tot.
Sau zici de altele?

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: anacami
Raspuns la: 17/08/2006 15:17:55
Mihaela, ca urmare a recomandarilor de pe forum privind aceste magazine, am incercat sa-i cumpar si lui Sebi hainute TCM.
Am fost la vreo 5 (2 in zona Unirii, unul pe Stefan cel Mare,unul pe la Tineretului, unul nu imi amintesc unde); nu am gasit aproape nimic pt. copii, la toate mi se spune ca aduc hainute pt. copii doar sporadic si nu cine stie ce. Doar la unul de la Unirii i-am gasit o pijama, dar a costat vreo 500.000 lei- zic eu destul de mult fata de preturile care se vehicula pe aici.Eu m-am "linistit" in privinta lor. Am vazut, insa, foarte multe accesorii de bucatarie pentru m-as mai duce.
Nu am fost la cel din Colentina-Pantelimon, despre care se spune ca ar fi cel mai mare si mai "dotat".

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Autor: Natasa
Raspuns la: 17/08/2006 15:21:06
Unde in COlentina-Pantelimon e TCM-ul dotat? :)

Raspuns la: 17/08/2006 15:25:22
Da, cred ca acelea sunt. Hainele au preturi relativ mici (ultima data mi-am luat o geaca destul de groasa, cu interior care imita blanita si a fost 550 000) si pe eticheta scrie TCM - e marca Tchibo (Germania) sau Eduscho (Austria), aceeasi care face si cafea. Mie imi plac produsele ca nu ai surprize la ele, sunt bumbac 100% si nu se destrama cusaturile, nu intra la apa, nu se largesc, fata de ce gasesti in Romania la acelasi pret.Mai avem de acolo doua fierbatoare de apa care merg bine, de vreo 2 ani. Magazinele poarta diverse nume, nu pe toate scrie TCM.
Am fost recent in Viena la cineva care avea in casa lenjeria de pat, prosoapele, covorasele, paturicile, gecile, totul era TCM si mi s-a facut dor sa imi mai cumpar ceva...

Autor: Caprioara
Raspuns la: 17/08/2006 15:28:58
La OBOR, dupa parcul din fata primariei, cum te duci spre Iancului pe stanga (scuze, initial am scris dreapta). Practic traversezi strada de la parc spre bloc, e la parter pe colt. Azi am intrat si am vazut hainute.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Raspuns la: 17/08/2006 15:30:47
Aha, in Iasi gaseam destul de multe la un centru comercial din Podu Ros, am uitat cum se cheama. Adica i-am luat Ioanei multe body-uri, tricouri,pijamale, sosete, pantaloni grosi de iarna, salopeta de blugi, inclusiv sacul de dormit. Ultima data vazusem niste costume intregi de iarna ca acelea de schi pentru adulti foarte faine si erau 900 000 parca, dar nu aveau atunci marimea ei. Si de atunci n-am mai fost si nici nu cred ca mai merg curand. Speram sa gasesc si in Bucuresti. De aici mi-am luat doar un ceas ca vroiam eu pentru bucatarie.

Raspuns la: 17/08/2006 16:08:19
Multumesc mult, Caprioara. O sa dau si eu o sa trec si eu pe acolo cind s-or mai domoli caldurile astea.

Autor: anacami
Raspuns la: 17/08/2006 16:17:50
Depoizitul mai mare se afla, dupa cate mi s-a spus, undeva pe Soseaua Morarilor.
A mai fost un subiect, nu de mult timp, la care s-a scris destul de mult despre asta, daca ai timp poti sa il cauti si poate te lamuresti mai mult

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Raspuns la: 17/08/2006 16:20:50
Am sa caut subiectul ca acum nu-mi merge cautarea pana diseara. Si eram frustrata ca tocmai venisem de la unul unde am ajuns cu Ioana cu bicicleta si ne-am intors cu autobuzul si tot n-am gasit nimic. Merci.

Autor: iacobica
Raspuns la: 17/08/2006 19:09:40
mai este unul si in Berceni, pe b-dul Alexandru Obregia, in dreptul pietii Straduintei. Am luat de acolo, in timp, ceva hainute pentru Radu. Dar nu au intotdeauna hainute pentru copii...

Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)

Autor: cristina30
Raspuns la: 17/08/2006 19:58:52
Hallo,

aici puteti vedea link-ul cu situl din Germania, de la magazinele Tchibo, care au produsele TCM.

www.tchibo.de sau mai bine www.tchibo.com acolo puteti alege limba engleza, dreapta sus.... probabil e mai usor.

Se pare ca ceea ce nu se vinde aici se trimite in Romania; si eu cunosc aici un magazin in Mainz unde aduc resturile de produse care nu se vand in oferta saptamanala
Cristina

mein baby

Autor: anya
Raspuns la: 18/08/2006 08:54:05
TCM-uri sunt multe.
Cel de care intreba cineva pe aici e la Morarilor. Cum vii dinspre centru, la piata Morarilor faci dreapta pe langa policlinica si dupa cateva sute de metri, pe dreapta sunt citeva depozite/magazine de pal,mocheta.. si cel de produse TCM. Atentie ca nu sunt numai produse TCM ci si alte...solduri. In ultima vreme au bagat si jucarii dar de calitate proasta. Am luat eu un det de avioane care se transforma in roboti si am ramas foarte dezamagita cand l-am vazut a doua zi la o taraba in piata si la pret mai mic!

Putintel mai elegant e magazinul de pe Vatra Luminoasa si marfa e aceeasi (acelasi patron) doar cu mai putine solduri.

Anya

Raspuns la: 18/08/2006 14:25:29
Multumesc. Am citit aseara si subiectul vechi TCM. Azi am fost la cel din Unirii si la cel de pe Morarilor. N-am gasit mai nimic pentru copil, decat o hainuta de plastic cu maneci lungi (pana acum vazusem doar pelerine)pe care sa o poarte cand picteaza sau se joaca in apa, dar momentan ii e mare. Mie mi-am luat un trening la 500 000 si cam atat. Mi-ar mai fi placut o lenjerie de pat pe care scria ca nu se calca, desi nu era creponata si era cu doua fete, dar n-am luat-o. In schimb pe punga celor din Unirii am site-ul importatorilor: www.eurotechnik.ro Sper sa aflu in viitor ce promotii sunt. Imi pare rau ca nu am gasit si eu costum de tavalit in noroi, nasa fetitei mele i-a cumparat baietelului ei din ... Iasi, dar aici vad ca nu gasesc... Poate apar spre iarna.

Autor: alexxia
Raspuns la: 18/08/2006 22:29:53
Noi am facut saptamana trecuta un tur al magazinelor TCM in cautare de hainute pentru copii. Am gasit cate ceva si pentru Ruty ( 5 ani ) si pentru bebelina ( care e inca in burtica ). Cel mai bine aprovizionat magazin cu hainute pentru copii mi s-a parut cel de la Eminescu ( pe partea cu Pizza Hut ) de acolo am luat o geaca de iarna impermeabila (350.000), salopeta iarna impermeabila( tot 350.000 ) si o pereche de pantaloni lungi de interior ( 200.000 ) pentru Ruty si doua body-uri (190.000), o salopeta ( nu mai stiu pretul ) si 2 caciulite ( 100.000 buc. ) pentru bebelina. Mai aveau : geci diferite masuri, salopete nou nascuti, caciulite, perne pentru alaptat, saculeti pentru dormit, ciorapei.
Am mai gasit hainute la TCM-ul de vizavi de spitalul Colentina ( numai hainute pentru bebelusi ), la cel de pe Mosilor si cel de la Vatra Luminoasa.
Gasiti poze cu hainutele aici http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 31+ cu Thea si Ruty 5 ani

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Raspuns la: 18/08/2006 22:45:41
ALexxia, pe Calea Mosilor e magazinul asta de care spui tu?

Autor: alexxia
Raspuns la: 22/08/2006 19:48:43

quote:
Originally posted by Natasa

ALexxia, pe Calea Mosilor e magazinul asta de care spui tu?

Da pe calea Mosilor. Si am fost WE asta si la TCM-ul de la Obor si am gasit si acolo hainute pentru copii ( putin mai scumpe insa )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Autor: tunitza
Raspuns la: 23/08/2006 09:00:15
Din experientele TCM-iste pot sa va spun ca in mai toate in care am fost aveau cite ceva si pentru copii.Cele mai ieftine sunt insa la cele care se cheama In On Out...Stiu 3 magazine din astea:unul este pe strada Doamnei vis-a-vis de BCR, cum vii dinspre BNR, treci de Finasbank si ajungi la el, altul pe Titulescu mergand din Piata Victoriei spre Banu Manta, vis-a-vis de Mega Image, dupa un magazin Piciul, iar cel de-al treilea este pe 13 Septembrie cum mergi sa cobori prin dreapta Casei Poporului langa un magazin de piese auto.

Autor: DidiAlex
Raspuns la: 23/08/2006 10:33:06
Produsele marca TCM se vand in retzeua de magazine Tchibo. Asta in Germania. Ele nu sunt produse speciale pt copii ci cuprind o gama larga incepand cu produse pt bucatarie, baie, calatorie, Birou, sky, bijuterii pana la cele de copii.
Din acest motiv nu le gasiti saptamanal. In DE Magazinele Tchibo comercializeaza in aceasta saptamana produse dedicate copiilor. De obicei pt copii sunt cateva oferte pe an. Una in primavara, una parca de 1 iunie, acu la inceput de scoala si mai e una prin toamna.
Promotiile incep aici martea si dureaza o saptamana. Dar, ce am observat, incepand cu anu trecut cand se inchide saptamana (de marti pana marti)nu dispar si produsele si vin in Ro ci le gasesti si peste cateva saptamani.
Au cam de 2 ori pe an lichidari de stoc si atunci reducerile sunt considerabila.
Lucrurile sunt bune sub raportul pret/calitate si merita orice banutz.

Autor: CristinaT
Raspuns la: 02/10/2006 14:45:40

quote:
Originally posted by tunitza

iar cel de-al treilea este pe 13 Septembrie cum mergi sa cobori prin dreapta Casei Poporului langa un magazin de piese auto.

Te rog frumos daca poti sa-mi spui pe langa ce statie de transport in comun este. Nu-mi dau seama unde este.

6 ani si ...

Autor: Ela2001
Raspuns la: 02/10/2006 14:57:23
un magazin TCM cu haine pt copii am vazut vis-a-vis de liceul Sincai, aproape de statia de metrou (Tineretului cred); am mai vazut si la magazinul din Pantelimon, parca mai aveau si altele, dar nu-mi mai aduc aminte, insa cel de la Sincai are cele mai multe.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Autor: Saso
Raspuns la: 02/10/2006 19:21:45
dar prin Cluj oare unde or fi magazine TCM?

Nathalie si Sofi
NATHALIE
IUBIREA MEA

Autor: mihaeladm
Raspuns la: 02/10/2006 20:16:57
Eu am gasit si in Braila un TCM si am gasit si pentru mine lucrusoare foarte frumoase si convenabile ca pret. Pentru copilasi sunt o gramada de lucruri foarte frumoase.

Mihaela

Autor: anca_emanuel
Raspuns la: 03/10/2006 13:25:22
Eu stiu unul in spatele Pietei Floreasca. Este micut dar am gasit hainute de copii. Eu am luat 2 salopete de nani (3ani) la 35RON, o pereche de blugi, pereche de pantaloni impermeabili, o jacheta din bumbac groasa, un treninig din catifea. Toate acestea sunt de copii au masuri intre 3-8 ani, depinde si de model si au fost 35Ron/bucata. Sunt tare dragute.
Mi-am luat si eu un trening de casa din catifea beige, este calduros si placut la atingere. Nu reusesc insa sa imi gasesc prea multe pentru ca si marimea S este maricica pentru mine!

Sa o ajutam pe Babye
Tine aripioara asta voinice...

ANCA si Emanuel (20.nov.2003)

Autor: korinna
Raspuns la: 04/10/2006 10:53:50
Eu am cumparat foarte multe lucruri de la magazinele TCM....foarte ieftine intr-adevar...insa din Hamburg.Si le-am adus in tara.Erau sapt trecuta niste preturi ca nu stiai ce sa iei mai intai.Bocancei cu 12 euro...bluzite pt copii gen bigmen cate 2 la set cu 9 euro....dar am luat si alte chestii....pt facut cadouri..ceas cu pendula,barometru...
Aici in tara..cel putin la mine in Galati nu sunt magazine de genul asta.

Corinna

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

A fost cineva in ultimul timp la TCM? Ce hainutze pentru bebei au? Au adus lucrusoare de iarna?

PS: magazinul de pe Virtutii (Militari) s-a desfiintat Nu stiu unde sau daca s-a mutat.

Nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

felicia, sunt lucrusoare de iarna la cele 2 TCM de la UNirii, incaltaminte, salopete,geci. EU i-am luat Carinei o pereche de pantaloni si o geaca de blugi cu reducere de 50% de la TCM vizavi de Palatul de Justitie.
Ma intereseaza si pe mine ala, cel mai mare. Unde e exact si daca merita drumul pana acolo
Nadina

Mergi la inceput