Gradinitza Bambi, Step by Step
fetelor, cine mai are copiii aici? ziceti sa o punem de o intalneala, ca doar nu ne vedem la gradi si ne tratam ca niste straine acolo..ma refer la Bambi , adica aceasta Gradi
Gradinita Bambi
Str Ghe Dem Teodorescu Nr 16bis, Sector 3
Tel 327 32 36 0744 203 828
e-mail cristina.boca@artelecom.net
Brandusha, tu cand il aduci pe Mihai de cand incepi? Slippers vine cu Mirunica de la 1 sept am intzeles.
eu am luat o mica vacantza acum, incepand de pe 15 si apoi revin de la 1 august cu 3 copii in loc de 2. este finuta mea mica..adica de 5 ani jumate care o bag la pre school. Trebuie sa intram tare cu scoala apoi..deci...ziceti cine mai are copiii la Bambi sa ne vedem la o citronada...va pupic
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
Raspunsuri
Sasha.p spune:
Pashosa - off topic - cum este gradinita ca as fi vrut si eu sa il inscriu pe sasha (la grupa mica - 2 ani), am sunat chiar azi si nu am putut sama inscriu decat pe o lista de asteptare. E chiar asa de buna de este asa aglomerata ? Si, daca stii, lista asta de asteptare chiar se respecta sau...
Multumesc mult
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
brindu spune:
Buna idee pashosa!cum facem?
Eu il aduc pe Mihail la gradi pe 19 septembrie, pentru ca pina pe 4 suntem plecati. Mai am si alte motive, adica vreau sa apuc sa-l imunizez un pic inainte (by the way tot la homeopat am si eu de gind, am vazut ca ai postat la alt subekt) si pe de alta parte, el a stat de la un an pina acum o luna la bunici, si vreau sa se reobisnuiasca cit de cit sa stea cu noi dupa ce ne intoarcem din concediu.
poate reusesc in timpul asta si o olita ceva, ca e tare incapatinat, dar om vedea...
pupici,
Brindusa si Mihail
anemona spune:
Si noi vom merge la gradinita asta, dar incepand din 2006. Am luat legatura cu directoarea si am completat un formular de inscriere pentru a ne avea in baza de date.
Dar vrem sa vizitam si noi gradinita in septembrie, ca sa ne facem o parere la propriu.
Si eu sper sa ne cunoastem !
Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112
pashosha spune:
buna fetelor,
intr-adevar este o super gradinitza , si eu sunt foarte multumite de ea..in sensul ca Maia, fiica mea de 3 ani este terminatoare, dar nu au atins o niciodata, nici vocea nu o ridica la ea. Au psiholog de 2 ori pe sapr, au pediatru zilnic, au o firma de catering care aduce mancarea la caserole si eu cu ochii mei am vazut doamnele de la bucatatrie cu manushi..totul este foarte igienic, spatiul este foarte generos, atat inauntru cat si afara, iar despre Luca, fiul meu de 4 ani, va spun ca mereu cere supliment la felul 2. Ceea ce imi place cel mai multe, este faputl ca, desi sunt o mama exagerata, si mereu ma plang de cate ceva, niciodata nu mi-au refuzat o cerere, sau nu am avut impresia ca deranjez ori sa mi se vorbeasca pe un anumit ton..cat despre directoare....atat va pot spune...este o doamne, si are calitati umane( care multora lipsesc)
pashosha spune:
sasha ma voi interesa azi cu listele, ca nu stiu
pashosha spune:
sa stiti ca tocmai am inchis telefonul cu d-na directoare. Intr-adevar nu mai sunt locuri..este full, se pare ca lumea stie ce vrea...imi pare rau dar poti sa incerci sa iti rezervi loc pentru anul viitor...bafta
deci, mamicilor Bambi, ne vedem la o cafea?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144
pashosha spune:
Buna, am fost cu trebi..pai brandu, ne vedem curan ca doar incepeti si voi scoala...vine si slippers...ne starngem popor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!
anemona spune:
Pashosha, am si eu doua intrebari legat de Bambi.
Una ar fi daca au program si pe perioada vacantei de vara. Cu alte cuvinte, ce facem cu copiii pe perioada verii?
A doua este cat costa transportul lor? Ziceai undeva ca au transport inclus, dar nu am inteles prea bine, este inclus in cei 280 euro? Sau daca nu, cat costa?
Multumesc mult mult !!!
Anemona