Bebelusi de septembrie- octombrie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Davina spune:
multumesc loreema24
anamari bine ca totul e ok ,cred ca o sa-i fie o lectie lui Alex .
ellen mersi de urari.
moss felicitari pentru mica vedeta .
Si la noi televizorul toata ziua e in priza ,eu sint dependenta ..ma uit la noutati sa ma informez ce se face in lume si aici + reality show-uri .
Maine facem 2 ani de la casatoria civila si abia astept sa vad ce surpriza o sa-mi faca sotul de data asta .
Am vazut si eu pe net ce se face in Romania ,Doamne fereste .
God bless .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
anne33 spune:
Salutam si noi poporul.Chiulim la greu in ultimul timp dar....motivat.Suntem la socrii la tara si din motive de ploi abundente nu ne-a mers nici netu,telefonu,teveu,nimic,vreo 4 zile nu avuram curent electric,si este frig pe deasupra de facuram foc in soba caci seara era frigut bine desi ziua trecea de 20 grade celsius si ne luminam la lumanare.Bine ,unde suntem noi suntem la poalele muntilor,verdeata,aer curat,s-au rupt cativa copaci si de asta a cazut electricitatea dar nu avem prea multa apa,doamne muntam.
Si nici nu-mi vine sa cred ca Giulieta mea a implinit 11 luni,adica mai avem un pic si tundem motul de 1 an.Ea imita animalele ca deh,le vede pe viu de o luna zi de zi cum fac,si e haioasa...catelul la ea face"hap" nu ham,pisica "mau".Papa f bine in continuare,avem 4 dinti jos si 2 sus deacamdata si e rea.....de nu cred ca se poate mai rea.In ultimele 2 saptamani n-am putut-o culca inainte de 2-3 dimineata,doarme pana la 10-11 si apoi mai doarme dupaamiaza cam o ora maxim,dar nu in fiecare zi.Scumpile fug la somn ca-mi pica ochii in gura de somn,revim zilele urmatoare.
anamari spune:
davina-aniversare fericta!!!
anne 33-distractie palcuta-sa fie totul bine....
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+ 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
ellen spune:
Anamari, bine ca totul este in regula si nu au patit nimic copii.
Pentru kk-osi, da se da mar copt si poti sa pui eventual si niste branzica sau orez ca sa fie mai hranitor.
Anne33, bine ca nu a ajuns apa pana la voi si ca sunteti bine.
Julya, multa sanatate micutului Adrian. Sa se faca repede bine.
Mai fetelor ar trebui sa-mi fac probleme ca bebelina mea nu zice decat: tata, baba, papa, dada si pupa? Pe astea le zice de ceva timp si nu si-a mai imbunatatit deloc vocabularul de vro 2 luni incoace.
De inteles, intelege anumite comenzi. De ex. Daca ii zic “nani, nani” isi ia pernuta si pune capul pe ea exact ca si cum ar dormi. Sta asa cateva minute si se uita la mine, rade dupa care se ridica. Cand ii zic sa bata palma, incepe sa bata in palma mea. Daca ii zic sa-mi dea capacul de la biberon, intinde manuta si mi-l da. Daca intreb “Cine vine?”, intoarce imediat capul catre usa….si mai multe altele, dar de vorbit parca nu mai face nici un progres. Oare cer eu prea mult sau ar trebui sa-mi fac griji?
Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
loreema24 spune:
La multi ani !
Ioana Maria Amina 
Lucas
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
nature spune:
Buna dimineata,
Ne-am intors si noi de la mare de vreo trei zile, dar sunt asa de trista ca nu stiu unde poate sa incapa atata durere.Cat am fost in concediu a murit catelul meu, o dalmatianca de 16 ani.Aveam 15 ani cand am luat-o, era mica si scumpa, a fost cea mai buna prietena a mea.Jumatate din viata mea am petrecut-o impreuna si gandul ca nu am fost aici cand a murit, sa o tin in brate si sa ma simta in momentele acelea, ma omoara.
Poate ca spuneti ca un caine nu e ca un om.Dar sa stiti ca e la fel ca si cand mi-ar fi murit cineva foarte apropiat din familie.Si plang si nu ma opresc decat cand sunt la birou.Dimineata ma trezeasc cu gandul de a ma grabi sa ies cu ea afara,seara face tati cate o friptura si eu ii tai jumatate din friptura mea ....Automatisme create in ani de zile, gesturi dragi, pe care acum nu mai am de ce sa le fac.
Noi suntem bine in rest, Ilincai i-a placut la mare, a mancat fff bine, a dormit si s-a jucat...Am mai fost cu niste prieteni care au o fetita mai mica decat Ilinca doar cu o luna...S-au jucat, si-au scos ochii, au fost maimute...au invatat prostiute una de la cealalta....Noi ne-am distrat, Tome are un contract la mare si are in administrare niste catamarane( un fel de barci cu vele), asa ca tot timpul in care ILincuta dormea, noi eram pe mare.A fost super, am avut vreme buna si soare.
Dar totul e umbrit acum de Dolly.Nu mai scriu acum, ca iar ma apuca plansul si sunt la birou, ma vede lumea.
Va pup pe voi si pe bebei si o sa incerc sa mai citesc ce ati facut saptamana trecuta, sper ca sunteti bine.
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
loreema24 spune:
anamari - eu ti-am dat preturile la ce ai zis tu , dar lipsesc multi din lista ta.oricum , cred ca se poate manca decent o luna cu 300 lei.
davina - aniversare fericita plina de surprize placute!
anne 33 - bine ca sunteti in regula.Ce copil energic ai.
ellen - mama nu are decat 10 luni si ceva copilul, vrei sa recite poezii??? Stai linistita si fata mea spune tot cam atata si am o prietena logoped care mi-a zis sa nu imi fac probleme pana la 1 an su jumatate.Asta ca sa nu mai zic ,,,,ca finutul mea a spus doar atat pana la 3 ani si apoi nu ia mai tacut gurita nici in somn.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
loreema24 spune:
nature - imi pare tare rau. Eu te inteleg, o luna de zile am pland dupa Dolly a mea care era un ciobanesc germen.Dar sa stii ca daca erai langa ea se chinuia mai mult.Un catel nu moare daca il tine cineva drag in brate.Se chinuiew sa ramana in viata pt a nu-si intrista stapanul si e mai greu pt ea.Asta iti spun din propria experienta.
Bine a-ti revenit din concediu si capul sus ca te vei linisti pana la urma.
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
ellen spune:
Ramona, nu are nici macar 10 luni (tre sa le faca acus pe 25) si nici pe departe nu vreau sa zica poezii, insa ma gandeam ca totusi timp de 2 luni ar fi trebuit sa mai zica si ea ceva mai nou. Macar un cuvant acolo.
Daca tu zici ca pana la 1 an si ceva nu tre sa-mi fac griji, parca m-am mai linistit....putin asa ![]()
Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
nature spune:
Am pus si eu cateva pozici de la mare...
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos