Clubul fetelor mignone!(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

S-a inchis clubul? Ca mai suntem inca doritoare

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Pot sa ma alatur si eu? Sunt o mignona de numai 1m si 58cm si 40 de kg.Asa m-a facut mama mea, care e si ea tot micuta. Dar ii multumesc, pentru ca sunt speciala asa cum sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bun venit fetelor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 9 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

Demult,prin decembrie,va rugasem sa ma treceti si pe mine pe listuta...1.62 si 44 kg!se poate?

pupici!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna fetelor!Cred ca voi intra si eu in clubul vostru.Am 1.60 si 55 kg(putin cam mult, dar daca vreau sa fac un bebe nu cred ca e momentul sa ma apuc acum de o dieta).Ma simt foarte bine in propria-mi piele si cred ca inaltimea mea nu mi-a adus decat avantaje in viata.Toata lumea ma alinta si ma rasfata.

crissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

Leditia,
pupici

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Noilor fete,le urez bine ati venit!
Fetele voi purtati fuste lungi?(ca acum pe piata numai fuste midi si lungi gasesti)
pupice.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu port fuste rar, iar lungi...si mai rar; din comoditate, nu ca nu mi-ar sta bine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 14 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by herra

eu port fuste rar, iar lungi...si mai rar; din comoditate, nu ca nu mi-ar sta bine.

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 14 zile!!!

Si eu la fel,tot din comoditate...dar totusi parca as vrea o fustita lunga,cele midi nu-mi plac si am impresia ca nu-mi sta deloc bine cu asa ceva...Vedem..poate gasim ceva si pe placu meu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

In afara de mine (1,58) va mai aduc cateva membre "onorifice" in club... Asa ca sa ne simtim mai bine

Madonna 1.62
Salma Hayek 1.57
Carmen Electra 1.63
Toni Braxton 1.58
Christina Aguilera 1.59
Paula Abdul 1.57
Lucy Liu 1.60
Alyssa Milano 1.57
Vanessa Paradis 1.60
Shakira 1.57

Ce ziceti fetele? Le primim? Sau is prea "mici"?

Mergi la inceput