Bebelusi de nov-dec 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

numarul onitei il are cineva? oare ea cum o fi cu inundatiile?

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Roserb perfect, eu acolo stau asa ca ne vedem daca veniti.acum ne-am trezit, papam si iesim.

AM O PROBLEMAAAA !!!!!! de cand i-a iesit dintisorul nr3 de sus, cand e nervos de durere de burica 9mai avem inca episoade..) si uneori cand nu are jucarie in manuta [red]SCRASNESTE DIN DINTI[/red.mi se face pielea gaina , este lucrul care-l urasca cel mai tare sa-l aud, pe langa pocnituri de degete...ce sa-i fac ?oare ii va trece dupa ce se va obisnui cu dintisorii ?

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

felis, sa stii ca eu am luat gratis fluorvigantolettenul... imi pare rau pentru ce-ai patit!

micheeeeeeeeee bine ai venit! mi-era dor de matale! ne vedem cat de curand

noi acuma suntem in mare curatenie, zici ca e la nebuni, am facut si eu o pauza de cafea decof... si am intrat sa va zic we placut!

am strans un sac mare de haine f bune, de calitate, de care ma plictisisem, o sa mergem la TNB sa le ducem

maine mergem la expo la muzeul national de arta, pe la 12, mai vine cineva? (picasso, matisse, etc... astia francezii)

gata cu scrisul, gata cu loisirul, pupi, la treaba cu mine!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

Roserb, gandacelu, mikimi, spuneti repede care are originalul si care a facut copie dupa el. Vad ca si cu schimbarea adormitului e treaba de etapa. Da-i dam noi de cap...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

aaaa abia astept sa-i dai de cap si sa ne livrezi si noua solutia hihihi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

paxela pupam pe micu piscat de tantarii cei rai!!! cum au reusit sa-l pape in halul ala!!! si nu se estompeaza cu fenistil?
am numarul onitzei daca vrei sa o suni: 0721.107.701
miche ma bucur ca nu ati avut probleme.
mai fetele eu stau prost cu inima in ultima vreme...ma apuca plansul de fiecare data cand vad la stiri ce se intampla in moldova

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, din experienta mea de 27 de ani la Moreni nu au fost niciodata inundatii, sunt putine case pe langa apa iar Onitza sta la bloc mai in centru.

Eu am cazut intr-o melancolie profunda. N-am dormit toata noaptea, de vinovata ce m-am simtit. Visez mereu urat, mi-e si frica sa dorm. Am dat-o rau cu bata-n balta cu crescutul copilului. Sper ca ea sa ma ierte cand va fi mare, pentru neatentiile mele.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Eu am cazut intr-o melancolie profunda. N-am dormit toata noaptea, de vinovata ce m-am simtit. Visez mereu urat, mi-e si frica sa dorm. Am dat-o rau cu bata-n balta cu crescutul copilului. Sper ca ea sa ma ierte cand va fi mare, pentru neatentiile mele.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

De ce spui asta, Oti? S-a intimplat ceva?
Paxela ce tintari sunt astia??? TIn minte ca am avut si eu asa intr-o vara, tot cu fenistil ma dadeam....eram dependenta, am consumat atunci citeva tuburi si stiu ca , costau ceva...

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Roserb perfect, eu acolo stau asa ca ne vedem daca veniti.acum ne-am trezit, papam si iesim.

AM O PROBLEMAAAA !!!!!! de cand i-a iesit dintisorul nr3 de sus, cand e nervos de durere de burica 9mai avem inca episoade..) si uneori cand nu are jucarie in manuta [red]SCRASNESTE DIN DINTI[/red.mi se face pielea gaina , este lucrul care-l urasca cel mai tare sa-l aud, pe langa pocnituri de degete...ce sa-i fac ?oare ii va trece dupa ce se va obisnui cu dintisorii ?

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Si David scrisneste...m-a terminat...

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Tot in umbra,dar nu pierd nimic.
Miche,bine ai revenit.
Paxela,stai linistita,si Bianca arata la fel (de ciupituri vorbesc)Pe fata si pe minute.
Roserb,Ad_rianna multumim din suflet pentru vot.
Fetelor,se mai aude ceva de intilnirea aia de la gradina botanica?
Eu vin sigur,indiferent de ora!
sper sa reusim sa ne intilnim de data asta.
multi,multi

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

parca ma vad pe mine acu' 2 ani cu ile: depresie postantala prelungita... ai grija, nu te lasa prada gandurilor... nu mai iesi niciodatra daca nu lupti...
nimeni nu e parinte perfect, asta e o utopie
gandind asa, poate sentimentl de vinovatie iti poate da o satisfactie... fugi! e o falsa satisfactie! nu te lasa prada ei!

dupa ce am trecut de faza asta, am inteles ca un parinte bun e acela care nu lasa sa intre demonii nici afara, nici inauntru...

pentru binele copilului si al tau!

Mergi la inceput