Bebelusi de nov-dec 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fetele , am venit si eu din Bacau, mai precis de langa Comanestiul pe care l-ati cam vazut la TV.
Ei bine, desi am fost la numai 5 km de dezastru am stat cu inima la gura de teama ,pentru ca si prin fata casei mamei mele este in paraias care se scurge in Trotus , dar care era va un adevarat rau in timpul ploii.
Miercuri am mers si in Ciobanus , acolo unde apa venita a spart soseaua Comanesti-Miercurea Ciuc si de asemeni a trecut pe sub linia ferata , contorsionand-o.
Am vazut ce inseamna sa ai noroc si ce inseamna sa nu ai . Delimitarea intre noroc si ghinion era facuta doar de un gard. va explic maine mai pe larg ca sunt obosita si trista de cate am vazut si azi pe drumul de intoarcere.
va pup

Miltumesc lui Miki si lui Felis pentru telefoane

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by roserb

quote:
Originally posted by try

ce spui tu gandacico cu culcatul mai dificil dupa ce se ridica al mic in picioare? Pai de vreo 3 zile alex al meu a inceput sa se ridice in fund in patut (pana acum o facea oriunde altundeva, dar nu in patut) si de ieri se ridica in genunchi la marginea patutului (parca stie ca mami inca n-a lasat salteaua in jos). Si azi i-au fot mecesare vreo 45 de minute sa adoarma. Nu ca plangea, dar eu il puneam la culcare, iar dumnealui, dupa cateva minute era un genunchi si se studia in oglinda de langa patut (stie el ceva ca mami are baiat frumusel) si il apucaun chiuit si-un admirat cu zgomote de ziceai ca nu mai e nimeni ca el. Speram sa nu se repete ca am pus-o cu culcatul.

Of, Try, daca ati inceput si voi cu chestiile astea, sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau, dar probabil veti avea ceva probleme cu culcatul de acum incolo, lui Alex i se va parea muult mai interesant sa exploreze din pozitia in picioare decat sa faca nani, cel putin cu Mihnea asa se intampla, s-a "prostit" cu culcatul exact de cand a inceput cu statul pe burta , apoi in picioare.

Si noi si noi...de 2 zile de cand merge de-a busilea face ture dus-intors prin pat la ora de culcare (cea de pranz care e acasa) si mai bine si-ar lipi ploapele cu balute decat sa doarma nitel...si avem acelasi ritutual...pupici, povestea cu mos ene...nu mai merge..dupa vreo 30 min de chin a reusit sa se lase convins.Noroc ca doarme 3 ore ca m-ar termina munca de 30 min pentru tot atata somn...
Miche bine ai ajuns sanatoasa.
Fetele maine prin ce parcuri va umbla piciorusele ?

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani Alex de Eliza, sa cresti frumos, sanatos si cumintel.

Aime, sa-ti traiasca flacaul, sa va intoarceti cu bine, ca ni s-a facut dor de-un Vladut bronzatel.

Va pupam pe toti si somn usor,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ELIZA... m-am grabit sa zic ca nu pot in acest week-end... Eu pot cand vrei tu, la ce ora vrei tu... atata timp cat pot veni si cu fii-miu... Tu hotarasti!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

GANDACELU ...tot vreau sa te dezumflu cu RETZETELE GRATUITE si nu am avut timp...

1. Intri intr-o farmacie- dupa ce ai fost pe la minim 10 care nu eliberau gratuit, si iti zice firesc la intrebarea daca elibereaza retzete gratuite... "DA" Te duci f fericita... dai retzeta: dupa ce sta cu retzeta mai bine de 10 min (ce o gadila atat ... nu stiu)... "Da... La primul medicament se compenseaza 79.000 lei, deci mai aveti de plata 261.000 lei. Celelalte 2 medicamente nu sunt momentan pe lista de gratuitati... Daca vreti mergeti la dr sa va schimbe retzeta..."

2. La alta retzeta dupa 2 saptamani, la fel, acelasi scenariu... dar coada maaaaare... Arat mai intai retzeta unei alte farmaciste "Aveti ce e pe retzeta,sa stiu daca stau" (si cu Mihai dupa mine)... Se uita pe rezteta "Da, stati". Stau la coada o ora, ajung: "Antibioticul nu-l avem, pe acesta, va dam altul (de parca eu ma joc cu antibiotice la fii-miu de 7 luni cum vrea farmacista), al doilea medicament nu e pe lista de gratuitati - il platiti, al treilea..." "Multumesc, am plecat, dati-mi retzeta... " "Da si la alta farmacie platiti..."

Exemplele de mai sus le am de la retzete pt raceli...

TONOTILUL pe care i-l dau lunar, nu e pe lista de gratuitati, costa 300.000 si ceva..., encephabolul intr-o luna era pe lista, dar parca l-a scos si pe el: o sticla ca cea de sirop, peste 300.000 lei... etc...

Cam asta e cu retzetele gratuite...

Ce sa mai zic de saptamana cand am avut 7 retzete si cu vreo 3 m-a ajutat Paxela... Eu eram cu baietii la mine si ea s-a dus dupa o retzeta... Sta la coada, cand ajunge ii zice farmacista : nu aveti parafa medicului in dreptul... " (la nu stiu ce). Paxela stiidu-mi doctorii, zice "ok, ma duc sa ii pun parafa, dar le dati gratuit, da?" "Da" Se duce Paxela, ia parafa pe retzeta, se intoarce, iar mai asteapta, ii da retzeta si dupa ce gadila retzeta si calculatorul farmacista-minune "Medicamentele nu sunt gratuite" "Doaman, mai devreme mi-ati zis ca sunt..."... Bineinteles, avand in vedere ca era antibiotic de ochi ii dadusem si bani, sile-a luat cu bani... Si astea peste 300.000 lei (da erau 2 medicamente)...

In concluzie: va doresc sa fiti sanatosi si sa nu aveti nevoie de reztete gratuite...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

MICHE ... bine ai venit... Pupici lui Darius...

ELIZA... tu nu ai messenger?... Sau nr de fix?...

MONICA... sa-ti traiasca Ruxi, sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Roserb, gandacelu, mikimi, spuneti repede care are originalul si care a facut copie dupa el. Vad ca si cu schimbarea adormitului e treaba de etapa. Da-i dam noi de cap...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miche , ma bucur ca ai ajuns inapoi cu bine,cred ca te-ai ingrozit de ce ai vazut pe acolo.Bine ca nu ati patit nimic si ati reusit sa gasiti un traseu spre casa.

Miki, noi astazi cred ca mergem in Herastrau, pe Insula Copiilor, ma tot bate Bianca la cap de cateva saptamani, dar a tot fost vreme urata...Daca sunteti prin zona, poate vorbim si ne vedem, noi cred ca ajungem acolo pe la 10.30-11 si stam pana pe al 12.30

Try, eu am problema cu culcatul lui Mihnea de vreo luna si jumatate! Cine da mai mult?

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miche, bine ai revenit
Eliza, Aime, cu intirziere LA multi Ani pt ingerasii vostri.

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ha ha ha culcatul la noi nu mai merge de mult povestea cu mos ene cu iubeste mama adica merge pana ies ca apoi e in picioare instant si urlaaaaaa
si din pacate somnul nostru e de cel mult o ora, si asta rar, de obicei 30 max 40 de min asa ca am cedat nervos stiu ca voi regreta dar nu stiu ce altceva sa fac deca sa il legan caci vorba lui miki sa ma chinui 30 de min pt alte 30 de somn nu prea imi vine
am incercar dar am cedat iar el inainte adormea singur daca era cu noi nu vroia apoi a trecut prin faza ca adormea la mine in brate in pat apoi dormea cu ursul dar de cand se ridica nu ma doarme aproape de loc somnul lui de zi e in total cam 1 -1,5 ore iar seara se culca la 10-12 si se trezeste la 4 5 sa manance se culca inapoi pana la 7 si de la capat
iar de mancat lipsa cu greu cate 170 ml la masa asta in cel mai fericit caz
eu chiar ni imi dau seama de unde are atata energie a gasit cineva locul unde sunt bateriile sa i le mai scot si eu din cand in cand?

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput