Drumul Taberei (4)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
andora spune:
Buna fetelor si piticilor!
Noi am cam lipsit de aiic, am cam incurcat-o cu netul ca n-a mers mult timp, acum merge insa Hobby net-ul nu mai e de gasit.. in concluzie daca ramanem fara net sa stiti ca inca ne gandim la voi
Alessia ia incearca sa intri www.colegi.ro/colegi/lista.php?c=8108&lista=a&an=1991" target="_blank">aici, nu cunosti nici un nume de coleg din generala? Eu am facut 191, 203 si 164 si inca nu am facut nici o reuniune. decat cu colegii de liceu.
Adrienne, a venit toamna.. chiar azi.. e asa noros si ploooua.... ... si acum 30 min am venit din piata de care ti-e dor.... Lume multa, furnicarul pe care-l stii, bisnitari, tigani sau tarani, toti au intrat in febra muraturilor si conservelor, au aparut gogosarii...
Hihihi, las' ca vii tu sa vezi ce mai e.. nu stiu de cand ai plecat dar in Pta Moghioros se tot darama si re-construiesc buticuri, parcari etc. Pardon, Celibidache
Emma. Mai ai vazut ca ti s-a-mplinit dorinta si te-ai vazut cu noi? Si ne-am intalnit si cu Maysa Ramonei care e o scumpa si vorbeste foarte bine pentru varsta ei
Mishulina ce mai faci? Dar barzoaica? A zis Gogo ca vrea sa te vada
Mai fetelor parca am sta la kilometri distanta. Acum ca s-au terminat vacantele poate mai facem o intalneala pe insulita cu toate sa ne cunoastem/revedem... Noi o sa plecam din Buc la socrella la tara la Botosani sapt asta, o sa stam cam pana pe 10 oct (deziua maimutei) si apoi pe 17 cred ca rupem turta. Sper sa nu vina toamna rau prea curand... ca deocamdata....
Am in gand sa fac niste poze pentru cele care nu mai sunt in tara.. cu parcul, cu piata
Hai ca va pupacesc!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alessia105 spune:
andora
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
luana_ spune:
ilenutza, vis-a-vis de munplast este un dispensar ( e in sediul unei gradinite), sunt mai multi doctori si ai de unde alege un medic de familie! (eu sunt la doamna nicolau si e o DOAMNA)!
Irismetal spune:
Ilenuta,
Dispensarul despre care vorbea Luana se numeste "Sperante" si am un sfat pentru tine, nu te duce la doctorita Stefan Mirela deoarece este um medic superficial si nu-si da interesul pentru copii, deloc. Baietelu meu este inscris la ea dar eu nu mai ma duc la ea decat pentru vaccinuri, noroc ca o am pe cumnata mea pediatru la Grigore Al ca altfel nu stiu ce ma faceam.
Odata aveam copilul cu febra 39.6 si ea imi dadea consultatii prin telefon i-am spus ca este normal sa vina acasa sa vada copilul,mi-a zis ca este pe teren si ca nu poate sa vina dar cand ii dadeam dreptul n-a refuzat niciodata deci eu la ea nu ma mai duc si vreau sa plec de la ea.
In parc m-am imprietenit cu mai multe mamici care mi-au zis ca au plecat de la Dr. Stefan ca nu este buna si cu toate ca isi face reclama ca este scolita prin Franta, e forte superficiala.
Cea mai buna cica este Dr. Nicolau.
Fetele ce mai faceti, mi-e dor de voi,si de bebicii vostri Emma mersi pentu mesaje si pentru poze sunt super?!! Noi am fost plecati, o sa va trimit poze si suntem bine.
Va pup, va urez numai bine si sper sa ne mai intalnim in parc.
Poze cu Stefanel Nazdravanel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Fetele ...
Ma primiti si pe mine la voi in gasca ? Am stat si eu in Drumul Taberei pe Valea Ialomitei ... si nu cred ca exista alt cartier mai frumos in Bucuresti .. sau poate e doar parerea celor care locuiesc sau au locuit acolo. Eu nu sunt prea activa la scris dar imi place sa citesc ce scrieti voi, cind va intilniti in Moghioros ... aaaaaaaa ce frumos... Tare sunt nostalgica. Imi amintesc cind eram acasa si mergeam in week end la plimbare prin cartier cu prietenele mele care aveau bebei mai mari sau mai mici- eu din pacate n-am ... Imi placea ( si imi place incontinuare) "de mor" sa ma plimb pe jos pe stradute printre blocuri. Ce vremuriiiiii!!!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
adrienne12 spune:
Crista-S sie u la fel. Am nostalgia zarzarilor in floare si a teilor care chiar miros. Teii din SAU nu miros deloc. De altfel nici o floare nu miroase, nici garoafele nici trandafirii. Parca au suferit mutatii genetice.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
crista-s spune:
adrienne12 .. eu aveam un corcodus chiar in fata geamului de la sufragerie cind eram acasa .. era superb primavara cind inflorea. Iar apoi cind facea fructe doar ce intindeai mina pe geam afara si culegeai ... Despre tei eu sunt mai norocoasa decit tine pt ca aici miros si in unele orase parca italienii nu cunosc alti pomi decit teii ... care iti muta nasul de parfum( interesant e ca nu le culege nimeni florile )...la noi in "sat" sunt mai multi salcimi ( si aia miros frumos), ceva plopi care imi amintesc de plopii din Dr Taberii cind se asterneau pe jos pufuletii lor albi ca o zapada ... si un zarzar mic si prapadit(nu se compara cu cel din dr.taberii care ajungea pina la etajul 3 ) la un colt de strada nici lui nu ii culege nimeni fructele ...
Cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
Multumesc frumos pentru sfaturi!O sa merg la d-na Nicolau!
In curand o sa vin si eu cu bebicul in parc!
Ilenutza, 29 saptamani, baietel
adrienne12 spune:
Crista esti o norocoasa intr-adevar. Teii nu se prea gasesc aici, cel putin in zona mea, insa am pe o alee la servici. Nu miros. Cit despre pufusorul salcimilor il am din belsug chiar in curte, asta ca sa ma tot anul ce face, zapada frunze, puf, you name it. Nici corcoduse nu cred sa fi vazut pe aici.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
crista-s spune:
da.. sunt si eu convinsa ca sunt norocoasa ... e totul verde in jurul casei. Cred ca nu mi-ar fii placut deloc sa locuiesc intr-un oras ..fara un pom in fata casei, in Dr. Taberii chiar daca stateam intr-o "cutie de chibrituri " era totul verde in jur si parculete ... Pasarele care isi faceau cuib in pomii din fata casei si porumbeii care veneau pe balconasul de la bucatarie unde tata le punea griu si apa ... erau tare rasfatati.
Cristina