Drumul Taberei (4)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by EmmaTquote:
Originally posted by Mishulina
Emma,cat de neagra esti, mama?
Mama Mishulina ( sper ca nu ati uitat la Mishulina e mamica mea)...sunt neagra...da neagra..caci azi am facut niste poze si m-am speriat singura de mine
Emma
Emma,pai daca esti asa de neagra ori nu esti tu,ori te-ai ars!
![](ups.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](ploua.gif)
Ina
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
EmmaT spune:
quote:
Originally posted by Mishulina
[Emma,pai daca esti asa de neagra ori nu esti tu,ori te-ai ars!Esti si creata? Ca poate esti negresa....
,caz in care ti-ar sta tare bine in tarile calde unde migrez eu daca mai ploua mult...
Nu sunt si creata.... dar sunt neagra,norocul meu ca ma innegresc repede..si nu m-am ars...oricum am fost foarte atenta cat stateam...caci am facut si niste bubite de la soare/caldura... uite aici niste poze de ieri
Emma
![](foto.gif)
Diana_b spune:
Ia uite! Ca acum am dat si eu pe aici! Ce de mamici DC in drumul taberei.
Ne treceti si pe noi in listuta?
Diana_b - 13.12.1968, bb Mircea - 2.01.2
Aramona, ai inscris-o pe Maysa la cresa? Vreau sa-l duc si eu pe Mircea la cresa de la Drumetul, dar se pare ca s-au terminat inscrierile. O sa merg miine sa vad ce si cum.
Pupici tuturor mamicilor si bbicilor.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
anamari spune:
fetele am si eu o intrebare referitoare la piata drumul taberei (moghioros)- Billa din zona...
cat costa aprox: 1kg carne vita? 6 pulpe pui? 1/2 kg branza vaci , 1/2 kg smantana? 1 litru lapte? 1kg rosii? 1 kg salata? 1 kg fructe-cele mai ieftine? 1/2 kg parizer? 4 paini?2 kg cartofi? 2 kg dovlecei?
sau in genere mancarea unei persoane pe saptamana?
multumesc, incerc sa-i stabilesc o "pensie lunara" mamei-si nu am nici o idee de preturi, am inteles ca au crescut mult de cand am plecat....
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Mishulina spune:
Emma ce mai faci de nu te mai vede omul?
Anamari azi ma duc in piata,sper sa iti dau eu niste preturi care sa te ajute....
Ina
EmmaT spune:
Mishulinamama...
eu sunt zapacita rau de tot....dorm toata ziua...abia stau in picioare nu stiu ce am...o fi dat
iar in mine
...sper sa nu....ca vreau sa-mi revin cu picioarele pe pamant...uffff greu e cu dragostea asta...
Anamari- Despre carne nu prea iti pot spune caci ai mei fac cel mai mult cumparaturi...eu mai ajung in piata din cand in cand...acum am fost marti...si sa-ti zic cam ce/cu cat am luat
rosii-15.000-20.000kg;castraveti 15.000/kg;cartofi 10.000-15.000kg;1litru lapte 20.000-30.000litru/depinde de fel;painea 5000-6500 depinde daca este pe vatra sau de la fabrica;piersici am luat cu 35.000/kg;dovlecei 3 la 10.000;
Ai mei au fost azi in Carrefour...si pe carte tocata 1kg,branza (vreo 700g de oaie de la Mehedinti -yamy yamy ce buna)o bucata de salam uscat...unul de casa(gen Sibiu),unt,samntanaulei,zahar,kiwi,si inca cateva au lasat 1.300.000 linistitsi mie nu mi-au luat nimic dulce sau fructe
...cica sa-mi cumpar singura
ce-mi place...
Diana_b bine ai venit
Emma
Diana_b spune:
Emma
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
EmmaT spune:
cine merge azi in parc pe la 19.30???
Eu ma voi intalni cu Ramona si cretulina ei
Abia astept!!Emma