Drumul Taberei (4)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Mirupati spune:
Salut tare: bai eu de-abia acum am vazut subiectul asta si as vrea sa intru si eu, desi nu mai locuiesc in Drumul Taberei de vreo 5 ani ... Sotul meu, Peter si cu mine am stat in Drumul Taberei pina in 2001 cind ne-am mutat amindoi in Anglia. Peter a stat la intersectie Brasov cu Timisoara, peste drum de noul mall iar eu am stat in spate la Indiana, peste drum de liceul PTTR. Peter a facut liceul PTTR. Pot sa vin si eu aici, pe listutza ?
Si un salut pentru Iriale ! Ne cunoastem de-o viata !
Pa !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Mirupati bun venit , mai sa stii ca si eu stau la intersectia Brasov-Timisoara, primul bloc de 4 et cum traversezi dinspre Plaza, iar cumnatii mei s-au mutat acum exact in blocul din spatele Indianei
asa ca poate cine stie... ne-om fi cunoscand din vedere, ca eu aici am copilarit
Crista saru'mana, pai sa stii c-o sa fac poze prin cartier... acum cica s-a deschis ieri si un patinoar langa Posta... daca vrei sa mai vezi pozici din parc poti rasfoi albumele mele din linkul de la semnatura....
Nu conteaza daca aveti sau nu bebici, eu tot astept parteneri de plimbat Stiu ca fiecare avem vietile noastre, copii, serviciu si e mai greu, dar macar 15 min pe luna putem veni la baza podului de pe lac... Hihihi, par atat de dura, imi cer scuze, dar imi sunteti dragi si m-as bucura sa descopar cine stie ce prieteni din copilarie.... lumea e mica si merita sa depasim cateodata, chiar daca mai rarut, pragul virtual
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Mirupati spune:
Andora: multumesc pt primire. Peter sta in spate la Nufarul, intr-un Z. Iar eu stau tot intr-un Z, pe str Sandulesti in spatele unui bloc de 4 et care e peste drum de liceul PTTR.
Mishulina spune:
Bine v-am regasit vecine!
SARBATORI FERICITE si un AN NOU mult mai bun tuturor!
Andora mi-a placut poezioara la nebunie! Mi-e dor de Gogosica cea scumpa ! Abia astept sa o mai vad,cred ca a crescut fata...De la o vreme special o iau prin parc cand am de mers undeva ,doar-doar ne-om intalni!
Emma vorbim si ne vedem dupa sarbatori,sti tu de ce....
Acum fug sa-mi dezghetz frigiderul,ca nu se mai poate... Mai vorbim !
Ina
andora spune:
Mirupati stiu Z-urile... langa mine sunt doua, 9 si 10, si mai spre Nufarul mai sunt vreo 3... daca mai veniti prin locurile acestea sa ma anuntati
Mishulina, si eu vreau sa te vaaaad . Neaparat daca va mai plimbati prin parc macar in we sa-mi zici si gasim noi 2 minutele mici sa ne pupam de Anul Nou
Ce-i cu Emma, ea care era atat de activa pe aici..... problemute cu chimia?
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
andora spune:
LA MULTI ANI!
2006 SA FIE UN AN FARA TRISTETE, INSORIT SI PLIN DE BUCURII,
IMPLINIRI SI LINISTE SUFLETEASCA!
Va pup mult de tot si distractie placuta tuturor!
(DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
Mishulina spune:
LA MULTI ANI tuturor si bine v-am gasit in 2006!
Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti anul asta,sanatate voua, "prichindeilor" vostri si celor dragi,multe,multe bucurii si numai clipe...magice!
...si poate ne intalnim mai des!
Cate un pentru fiecare!
Ina
Diana_b spune:
La multi ani tuturor! Sa aveti un an nou fericit si imbelsugat si cu siguranta mai bun decit 2005!
Andora si eu stau linga Z9 si 10. Deci sintem vecine. Pupic.
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
andora spune:
MIshulina si toate fetele pup Numai pe barzoaica n-o pup
Dianaaaaa aoleu pai vecine si nu ne vedem? Eu stau in P13....LA MULTI ANI lui MIRCEA PT MAINE
!!!
FUG SA-I DAU VIGANTOLLETTEN-UL LUI gOGO CA MA BATE TATI CA I-AM LASAT SINGURI
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
Diana_b spune:
Multumesc de urari. Nu-mi vine sa cred ca e asa mare.
Eu stau in H1 si spre rusinea mea nu stiu care-i P13. Imi spui tu sau cercetez eu?
Diana si Mircea (2.01.2004)
Album Mircea
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004