Drumul Taberei (4)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Podeanu/Podeanu.jpg)
Podeanu spune:
Cristina m-am uitat la profilul tau si am vazut ca avem aceeasi virsta, decretelul nu?
Podeanu era numele meu de fata, care era al tau? Si parca am fost la "J" in clasa cu Daniel Ciurea, comandantul scolii?
Dana si gemenii
Voiculestii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Draga Dana , numele meu de fata ( hahah si actual ca astia aici nu schimba numele la femei cind se marita ) Stancov.
Clasa 1 si 2 la C ( Inv Doina Popa) si apoi pina la sfirsit la E . Dar parca la E se terminau . Eu am terminat clasa a 8a in vara lui 81 , dupa cum zici ca ai fost la J cred ca tu ai terminat in 82 -cu fratele meu . Stai sa mai iti zic ca eu am avut o colega de clasa si de banca care statea cu tine in bloc ( Rodica Vlad). Uite ca acum am citit mai bine tu faci 38 iar eu 39 ( in ianuarie ... ) sigur ai fost cu fratele meu( Bobi - doar ca el a fost la I). Uite ce ghinion , tu mai mica cu un an si sora ta mai mare cu alt an - fata de mine. Dar oricum vecine am fost asta e sigur , macar aveam amintiri de locuri comune si poate chiar prieteni sau cunoscuti comuni ca nu se stie ....Si ma bucur din tot sufletul ca ne-am intilnit .
O zi buna!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
![](images/user_woman.png)
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Am intrat si eu putin pe la voi prin club cu speranta ca ma veti ajuta si pe mine cu un sfat,apelez la fetele care locuiesc in Bucuresti si au vazut circul din Moscova.Fetita mea va face o excursie saptamana viitoare cu gradinita pt a merge la circ,am auzit ca ar fi cu ursi polari ce patineaza pe gheata...Este chiar asa fain,cele care ati mers deja ce-mi puteti spune?Micutii au fost incantati?La noi in oras a venit anul trecut circul Pironkov,a fost sub orice critica.Va intreb pt. ca vreau sa stiu daca merita sa venim special pt. circ,voi si micutii ati fost incantati de ce a-ti vazut?
Va si sper sa primesc raspunsuri!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
EmmaT spune:
Fetelor mai ma primiti si pe mine?!....am inceput si scoala mai bine.... numai ca problema mea cea mare este ca nu mi=a mers desprecopii....acum abia am reusit sa intru de me mozilla ..de pe internet explorer...pauza....
Oricum la noi in cartier e o super liniste...doar cu cateva fete mai vb pe mess...BUN VENIT fetelor venite si promit in weekend sa incerc sa refac listuta....
Stie cineva ceva de Andora si de gogosica? de Mishulina?,de Oake?
Hai sa va mai arat si eu niste poze Nunta si duminica in familie
pupici dulciiiii
Mishulina spune:
Bine v-am regasit vecine,ce mai faceti?
Eu sunt pe aici,mai mult prin casa ca e tare frig afara....
Emma draga pana la primavara mai rarutz cu intalnelile prin parc,din pacate....
Ina
EmmaT spune:
Fetelor unde ati disparut asa???
Nu mai stiu nimic... de nici una...
Doar cu Mishulina si Aramona am mai vb putin...in rest nici o veste!!!!!
andora spune:
EEEEEE-OOOOOOOO! Se aude ecoul pe aici mai vecinutelor... mea culpa, mi-au disparut dulcii de la firma de cablu de-i cauta politita insa acum mi-am bagat DeckNet si "functionam" iarasi ca "Gogo & co". Asa ca va pupam duuuuulce de tot!!!!!
Emma.... e bine-n greva, ai? Dar prin parc de ce nu te mai vad? Sufletelul ce-ti mai zice?
Mishulina, dar barza voastra? Tot grevista ? Bataitaaa!
Multumim mult de urarile pt 1 anisor, problema a fost ca vreo 10 zile am avut o enteroviroza naspa de tot exact atunci si am stat cu febra in loc sa ne sarbatorim... Am rupt si turta dupa aceea si am ales asa: verigheta, ruj, margele
. In rest - cu multe variatiuni la mers si vorbit, sunt tare multe de zis, de aceea mai bine ne vedem o data pe viu... in parc... hai ca daca vine iarna cine stie cine mai vine la intalneala... ce ziceti?
Cu Iris ne-am vazut azi si cu Stefanut care adora jucaria fiica-mii de la carut... a propos, acum avem carut bleumarin, taxi-ul a ramas la tara deselat
Fetelor plecate din Romania.... mi-ati trezit amintiri superbe chiar daca eu mai locuiesc aici inca.... Eu cred ca insasi copilaria pe vremea aceea avea in ea ceva plin de soare, parfum de flori si farmecul umplerii sifoanelor, al aleilor dintre blocuri... verdeata a ramas, dar oamenii... uffff
Eu va las, ma maraie Gogoneatza noaptea de cateva ori, tre' sa dorm cat pot... Tare mi-a fost dor de voi, astept sa-mi spuneti ce mai faceti
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
EmmaT spune:
uraaaaaaaaa a aparut Gogosina meaaaaaaaa
fetelor nu va scriu mult...doar va spun ca va iubesc si ca imi ets edor de voi...
eu azi pe la 16 ma duc prin plaza.....dati mama un semn..ca nu am mai nr de tel de cand am schimbat telefonul
va pupacesc si pe curanddddddd
iriale spune:
Dragi mamici de bebei frumosi din Drumul Taberei, va rog sa primiti si salutul meu si al lui Ale (3 ani si 5 luni).
Eu am locuit in acest cartier pana la varsta de 21 de ani, pe Aleea Lunca Cernei 4, cumva in spatele magazinului Materna si langa Scoala Gen. 176.
Sta cineva din voi pe acolo?
Va urez numai bine!
Irina si Alessandro
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
andora spune:
Bun venit Irina si pupici printzisorului Ale!
Pe laMaterna statea cineva dar nu-mi amintesc acum, eu stau pe la Moghioros..... Sa ne povestesti dspre Ale mai multe... Sanatate si noroc, si sa fiti cuminti sa vina Mosu' Rosu' la voi
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii