Drumul Taberei (4)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Fetelor stiu sa-mi spuna cineva daca mai exista vreun restaurant la intersectia aleii compozitorilor cu strada Sibiu? Era linga un loc de joaca pt. copii intre niste blocuri, vizavi de alimentara/cofetarie sau ce mai sint ele acum ca nu mai stiu.Multumesc.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kim222 spune:
Salutare...nu stiam ca primiti si emigranti......dar acum ca am vazut ca au mai aparut si altele....am prins curaj si eu :)
Am locuit de la 5 ani ..si pina in momentul emigrarii...la Riul Doamnei..cum s-ar spune..toata viata mea.
Mi-e asa de dor......
EmmaT spune:
Adriana iti raspund eu repede...ca doar am mai apucat sa citesc in ultima vreme...dar sper sa vin de la scoala sa scriu mai mult...
Restaurantul mai exista si se numeste Primavara....alimentara nu mai este... sunt mult mai multe magazine micute...,restaurantul Drumetului ...a fost renovat si facut "Hanul Drumetului"..si arata super bine...
pupici si scriu cand vin
adrienne12 spune:
Multumesc Emma Cind o sa vin in tara la anul o sa le vizitez cu siguranta. Poate facem o intilnire Dr. Taberei cind vin in tara? Ce ziceti? Acelea sint locuri f. dragi inimii mele. Mult succes la scoala.
Mishulina spune:
Buna seara vecine,ce mai faceti?
Nu v-am mai "vazut" de mult dar azi cand am iesit in parc (ceea ce se intampla f.rar) ne-am intalnit cu Andora,Gogosica,Tati si Buni...
Gogosica cea scumpa era o "splendoare" roz,intr-un costumas pufos si.... megea in ham!!! Da,ati citit bine,Gogo nu se mai deplaseaza cu carutul-taxi ci pe piciorutze...A crescut fata ca doar maine implineste un anisor!!! Asa ca Gogo draga
LA MULTI ANI !!!
Sa ne traiesti Gogoasa scumpa,sa cresti mare si frumoasa si sa le aduci mamei si lui tati numai bucurii,la fel de mari cum ai fost tu in urma cu un an !!!
Te pupa cu drag, "tanti" Mishulina
Ina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Podeanu/Podeanu.jpg)
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by kim222
Salutare...nu stiam ca primiti si emigranti......dar acum ca am vazut ca au mai aparut si altele....am prins curaj si eu :)
Am locuit de la 5 ani ..si pina in momentul emigrarii...la Riul Doamnei..cum s-ar spune..toata viata mea.
Mi-e asa de dor......
Si deci am fost vecine, nu? Si eu am stat mult in Dr Taberei, pe Alea Parva,in fata scolii 57.
Mi-e tare dor de "acolo", de fapt cred ca mi-e dor de copilarie,ca acolo am toate amintirile celor dragi din familie care m-au parasit.
Acolo eram un copil,imi amintesc cum mergeam pe cimp,culegeam maci, cum ma trimitea mama in piata de cartier, coada de la sifoane, de la piine.
Imi amintesc de Materna unde a lucrat sora mea, de primul magazin din acel bloc, de pantofi.
Mi-e dor pur si simplu sa merg sa astept autobuzul 68 la capat, sau troleibuzul 93 la celalat capat.Oare mai sunt colo?
Mi-e dor sa umblu pe drumurile copilariei,si sa-mi amintesc persoane dragi si momente pretioase....
Dana si gemenii
Voiculestii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camy062004/camy062004.jpg)
camy062004 spune:
fetelor ce mai faceti?am trecut sa va salut,Mishulina sa traiasca gogosica ''la multi ani''
o sa mai intru sa va salut
si sa auzim de bine...
camy
kim222 spune:
Dana..eu am locuit linga cofetaria de la Riul Doamnei..ca pe asta o stia toata lumea...
Mie-mi spui de dor??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Dana ( Podeanu ) am invatat si eu la Scoala 57, m-am uitat la poze insa cred ca sunt " mai batrina " ca nu te (re)cunosc.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Podeanu/Podeanu.jpg)
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by crista-s
Dana ( Podeanu ) am invatat si eu la Scoala 57, m-am uitat la poze insa cred ca sunt " mai batrina " ca nu te (re)cunosc.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Wow, ce mica e lumea. Eu am 38 ani (in februarie viitor) tu citi ai?
Si sora mea a invatat acolo, Roxana. (ii ziceam Roca)Era mai mare cu 2 ani ca mine,poate iti zice ceva??
Dana si gemenii
Voiculestii