Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andreea B...ma refeream ca veniti in 3 din concediu...tu zici 4 ...adica merge si bebelina cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Mitzu,eu sunt destul de sigura ca o sa te cam chinui sa-l dezveti de biberonul de noapte.Dar daca te-ai hotarat sa o faci ,trebuie sa fii tare si sa nu uiti ce vrei sa obtii ,oricat de greu ti-ar parea.

Eu am inceput sa nu-i mai dau lapte noaptea pe cand avea trei luni juma si tare a mai plans saracul.

Si sa nu mai spui ca nu te-ar deranja sa se trezeasca noaptea sa bea apa(ceai),sau sa-l acoperi ...ca poate te aude si chiar o s-o faca,si atunci....o sa vezi ca nu-i chiar asa simplu!

Olivia,nu mi-a recomandat sa-i fac analize..i-a prescris deja tratamentul si a zis ca are....???pe limba ei,ca nici macar nu am auzit bine ce spunea ....parca..."wizing?"???si inca un cuvant cu litera"l"...bai,nu am retinut ,eram asa de stresata cand am auzit-o zicand;"daa,copilul asta are........???"!

Oricum a zis ca e ceva usor..i-a prescris "Augmentin,Salbutamol,Nurofen avnd in vedere ca eu ii dadusem deja 3 zile Ospamox si nici o ameliorare.

Si pe la 4 luni a avut o bronsiolita obstructiva si mi-a spus aia atunci ca e predispus si ca poate o sa mai faca....

Eu zic ca dupa tratamentul asta o sa-i treaca...daca oi reusi sa i le dau;singura metoda care merge ,este sa i le pun in putin ceai ,ca el ceai bea la greu,plus ca i le dau inainte de masa si suge ,saracul.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Da,o luam cu noi,pai fara miez nu se poate...moare mamita.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Simona R este vorba de "wheeazing", adica un sunet care se poate auzi pulmonar mai ales in expir si este dat de dificultateta cu care trece aerul prin caile respiratorii inflamate si deci micsorate...Este caracteristic pentru astm si brosite, bronsiolite...si cum zici ca a mai avut...Tratametul este bun dupa parerea mea...Salbutamolul este un bronhodilatator..Cuvintul cu "l" nu l-am identificat:( Sanatate!

Mergi la inceput

SimonaR,multa,multa sanatate.

poze Alexia

Mergi la inceput

Simona cum a iesit prajitura? Eu tocmai deschisesem un subiect nou cu acest titlu(la sectiunea bucatarie)....Eu vreau o compozitie care sa semene cu pandispanul..dar sa fie garantata cresterea ...hi,hi..vreau prea multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simona, multa sanatate micutului. si noi am avut bronsiolita cand eram mai micuti (pe la 7 luni) si tare mi-e frica ca ma mosteneste la bolile astea. eu am facut amigdalita de 2 ori pe an pana in adolescenta. si-l mostenesc pe tata. as fi vrut ca micutul sa-l mosteneasca pe taica-sau care n-a facut ripa in viata lui, dar n-am avut noroc.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai de ce nu fai tarta cu blat de pain-de-spain? e cel mai usor de facut si cel mai bun. eu acum vreau sa ma apuc. fac cu afine, ca asta am gasit mai ieftin

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

OK !!!!
Am supravietuit ...in afara de faptul ca am murdarit toate vasele din bucatarie ..prajitura chiar a iesit buna !!! adica f buna ..daca a mancat-o sotul !!!!si lui pufulescu i-a placut ...
hmm, mi-a placut experienta asta ,,,mai vreau !!!
ce se mai minuna bietul meu sot ..m-a intrebat daca ma simt bine , etc
Olivia , cred ca asta e reteta potrivita ptr. ce vrei tu
Roxa

ma duc sa citesc ce s-a mai scris ..

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Gata,am imbaiat bb-u,l-am bagat la pat,acum mai stau un pic pe aici pana adoarme si p-orma ma duc sa-mi trag un dus.

Simona,ce se aude cu prajitura aia?

poze Alexia

Mergi la inceput