Pestisori, pestisori...(13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bravo Crismir! Ce ma bucur!

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Crismir- felicitari, ma bucur ca ai reusit cu bine sa iei examenul si fara emotzii. vad ca esti topita dupa gandacelul tau si dupa primele evenimente, de ce sa nu te gandesti intr-un an la bebe 2, il lasi singurel?

Denisa
14+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mirela, multam de invitatie1Nu se stie cum ajung, mai ales ca am si ceva rude pe akolo...Iar prin iarna am plekat din b si am ajuns sa luama masa in Brasov...Mi-a plakut tare mult !Super oras!Mai ales Piata Sfatului, si unde mai pui ca mai erau si niste magazine deschise cu lucruri dargute!Am vrut cred sa mancam la un restaurant Sarmisegetuza , daca nu ma insel, dar era in renovare asa ca am intrat intr-un pub , pe langa super fain amenajat si super servirea si produsele!Iar de gandacel ce sa mai zic as fi super fericita, mai ales ca am un lipici la copii, de numa , numa, pe toti ii fac sa zambeasca , chiar si in tramvai!Ieri cand veneam de la job era un bebe Andrei de 7 luni, in tramvai , azi o fetita mai maricica!
Pupici la toti pestisorii!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestisori,

ehe, ce fata mare am...doarme singurica la gradi de 2 zile protesteaza ea un picut dar pina la urma...n-are incotro...

Eu voi incepe in 9 august cursul de franceza, curs ce va dura 6 luni, 8 ore pe zi dupa care sper sa continui cu scoala in domeniul meu si apoi sa muncesc si eu ca sa ma pot gindi la bb2

puicesc toti pestisori!!felicitati Mirela!!!, nervi tari cu dintisorii!!!noua ne-au dat 2 maselute si un incisiv in 2 saptamini, acum sunt pe drum caninii, e chin mareeee...

weekend superb!!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Ma bucur Emilly, ca ai fetita cuminte!Bafta la scoala!
Wk-end placut si tie!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile!

Caldura mare!!

Mirela felicitari! Sofeaza cu grija si atentie!

Adrienne bine ai venit!

Eu nu stiu ce sa va mai spun de noi ... murim de cald! In rest ne pregatim sa mergem la mare saptamana viitoare! Abia astept! Mergem la Mangalia ... sper sa prindem vreme buna!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Noi ne pregatim sa o luam din loc... plecam in we la tara, la bunica mea... ca in Bucuresti nu se mai poate... Si am intrat repese sa va salut inainte de plecare... dependenta asta... ce sa-i faci...
Aveti grija de voi si va doresc un we asa cum vreti ... si racoros daca se poate (pt. cele care s-au saturat de caldura)...

Mergi la inceput

Elly, petrecere frumoasa la tara si racoare maxima!
Nally, iti doresc vreme calda la mare!Sebita ce nazbatii a mai facut?
Deja mor de cald!Nu stiu exact dar sper sa evadez si ei la umbra azi!

Dana

Mergi la inceput

Nu am evadat nicaieri, din pacate.Am iesit doar aseara in parc la terasa.....Nasol!Am murit de cald...Voi ce ati facut?

Dana

Mergi la inceput

Ne-am intors de la tara... cred ca a fost ceva mai bine ca in Bucuresti... dar tot cald...
In schimb, Elena a fost cea mai fericita... s-a balacit azi toata ziua, intr-un "galean"... Sigur nu i-a mai fost cald...
Am descoperit si de ca i-au mai iesit 2 dinti... Azi incercam sa ii fac poze la dintii de sus si intr-un final am reusit... Acasa m-am uitat la poze si am marit in zona respectiva... asa am descoperit ca pitica mea mai are inca 2 dinti...
Asa ne-a distrat noi...
Am pus niste poze de la tara... a... si uitasem si cu noua mea frizura, ca m-am tuns

Mergi la inceput