Cine se pricepe la zugraveli

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pui o parte apa si o parte baking soda. Amesteci continutul si-l pui intr-o sticla tip spray sau pui lichid pe o carpa cu care sa stergi pe jos in zonele afectate. Stiu ca baking soda indeparteaza mirosurile.

Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Orchid, multumesc pt. sfaturi, inca nu ne-am cumparat vopselele o sa le luam zilele urmatoare. Cam asa ne gandeam si noi sa luam water based ptr. pereti si la usi oil based.

Pe aici am aflat ca ce cele mai bune vopsele sunt Benjamin Moore sau Behr. Ati folosit ceva din astea?

Ciuf a cumparat sotul o solutie care se dilueaza 1:5 si se intinde pe suprafata unde a facut catelul sau pisica pipi, il lasi 24 de ore sa se usuce, si distruge tot, miros, bacterii, totul e ca nou, zic ei, inca nu am dat cu solutia minune.

Iaca am scos ci carpetele si nu am crapat... chiar a inceput sa-mi placa, mai ales dupa, la scos cuisoare din parchet..

Va pupic Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Io Behr am folosit! din motivele ce le-am zis nitel mai sus.
Cum ii zice la solutia aia Loma?

Oana_B

Mergi la inceput

Loma, asteptam sa ne spui cum a fost solutia si de care e.
Si noi am scos singuri toata carpeta din casa si partea cea mai frumoasa, pentru mine, a fost scosul cuisoarelor. Daca i-am fi angajat pe baieti si la scoaterea carpetei, mi-as fi aglomerat podeaua de cuisoare, ca ei nu prea le scot, prefera sa le bata cu ciocanul in podea. Asa ca treaba cea mai buna e aia de o fac eu

Numai bine,
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Ciuf si Oana, nici nu am avut timp sa o vad cum se numeste solutia, ma uit diseara si va spun, doar am vazut in fuga pe sticla un picture cum strangi un catel de gat, si pe drum mi-a explicat sotul ca este o enzima care kilareste orice bacterie si face sa dispara orice "putoare" in acelasi timp si dezinfecteaza, deci e toxica, si prin uscare adica dupa 24 de ore, mor si enzimele din solutia respectiva, sotul a cautat pe internet si asa a gasit-o apoi s-a dus la magazin si a luat-o, costa in jur de $20 CAN.

Diseara inca mai am program de scos cuie, capse .... dar ce-mi place, e ca la dentist... cred ca mi-am gresit cariera.

Loma

Mergi la inceput

E cumva bacterial enzyme cleaner? Ca am auzit pe cineva care a fost foarte multumit de produsul asta.

Spor la treaba,
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Ciuf si Oana, da e bacterial enzyme cleaner, si se numeste Bad boy, inca nu am reusit sa-l folosesc, abia am terminat cu scosul cuielor din parchet si curatatul cat de cat, diseara o sa dau cu solutia minune si va spun cum se comporta.

Va pup Loma

Mergi la inceput