Mamici de iulie-august 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Noapte buna

Monical 35+ si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Am reusit si eu sa va citesc cit de cit,ca aici murim de cald,asa cum a scris si Ursuletulpanda,si ma bucur ca s-au rezolvat problemele mai mari sau mai mici cu bebelusii nostri,Doamne ajuta in continuare!

Si fetele cu simptome de nastere-KUlta,Katink,Irina,Ella-aveti grija si lasati-le-ncolo de treburi,ca parca toate ati cam facut cite ceva azi,nu?Faceti mai putin,nu spalat covoare...Eu una nu fac mai nimic,sotul meu nici nu ma lasa de altfel iar eu il ascult...Bine,hainutele le-am spalat si calcat din iunie...

Eu sint bine,n-am streptococ,ca-mi facusem analiza asta sapt trecuta,acum a iesit totul bine-tensiune,urina,batai cord fetal,mai merg sapt viit pt controlul intern si cam atit.

Ma doare mijlocul si ma misc greu,obosesc repede si cam asta simt acum,la 37 de sapt si un pic.

Bafta multa fetelor care merg la control,sa auzim numai de bine!

Katya-37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Kulta si Ella-aveti mare grija ca nu e neaparat sa gasiti dop sau sa curga apa.
Adriana-noi am facut ieri a 3-a baita si ne place,mai ales masajul de dupa!Prima baita ne-a facut-o in spital,sa ne arate cum!
Sa va zic cum am reusit eu sa ma spal ieri:m-am dus la toaleta pt pisu si ma bag repede sa ma spal,plangea si m-am spalat de la mijloc in jos(na igiena-tamponul nou,ceaiul de galbenele la sfarsit)-sunt super speedy!Eu care ma tot foiam de fel!Dupa ce i-am dat titzica fug repede sa fac baita,dar nu reusesc decat dus fara par-mai vrea tatza!Dupa ce adoarme fug iar la baie si imi spal parul!
Azi cred ca iesim iar in oras(daca suntem grasutz) dupa ce vine asistenta sa ne cantareasca si altele!Sa ne tineti pumnii sa fie Oana mai grasuna!Ca e tare frustrant atunci cand papa piept ca nu stii exact cat a mancat!
Ma duc la somn,va pup!

frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la mamici, bebici si burtici,

hai ca azi fac prezenta de dimineata, nu va las ca ieri, ca va lasa omul si dupa aia ii trebuie cateva ore sa va prinda din urma!!!!
Intr-adevar, Simonica, tovarasii cu mutatul ar fi trebuit sa vina azi, dar s-a schimbat planul initial... Ma rog, nu-i bai pentru ca eu oricum nu m-am ocupat decat de lucrurile foarte usoare, deci n-a existat nici un pericol.
Mai naspa este ca am scos biroul de la mine din camera iar un corp de mobila care era suspendat deasupra patului si pe care nu-l foloseam atat de des l-am instalat in locul biroului pentru a-i pune hainutzele bebelushei. Asa.... deci biroul cu PC-ul le-am mutat in camera de zi unde pe vremuri era balcon, iar laptopul cu netul si toate cablurile au ramas in continuare in dormitor, iar pozitia mea de scris nu mai este asa de confortabila... Ma rog, pana la urma a iesit bine, am montat si patutul bebelushei care arata bine - este din acela tip tarc, este lipit de patul nostru si fiind nou are inca un miros care-mi zgarie narile si imi da o senzatie de voma... yeach!! Bine ca nu am mai amanat momentul pentru montarea patului pentru ca in timpul asta pana nasc o sa aiba timp sa iasa mirosul asta groaznic...

Cam asa mi-am petrecut ziua de ieri, din pacate am terminat tarziu si nu am apucat sa scriu prea multe aseara, dar recuperez azi!!!!

Pupici,

Irina si bebe 35 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Asa.... sa continuam...

Am primit de dimineatza de tot un mesaj de la ALBINUTZA noastra, este pentru toate fetele: "Va multumesc pentru gandurile bune. Nu am raspuns la nici un mesaj pentru ca nu am fost in stare. Abia azi pot spune ca ma simt mai bine. Bb e oarte bine, a luat deja 160 gr , doarme foarte bine si rade in somn.Voi ce faceti? Pupa toate fetele si sa nu le fie frica pentru ca e minunat sa fii mama.

Revin cu un nou mesaj,

Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna diminteata!
Uraaaaaaaaaa, am scapat de nascut azi-noapte. BB Sebastian, dragutul mamei, e inca la caldurica si sta cumintel. Am dormit bine(dacapot spune asa) de pe la 01 si acum ma simt mai bine si bineinteles am luat no-spa. Burtica mea a coborit mult si probabil din cauza asta am avut durerile alea.
Mi-am strins frunze de zmeur si le-am pus la uscat, oare or fi bune?
Nu m-am lamurit cind trebuie sa incep sa beau ceaiurile.
K34+ A mai trecut o zi

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

quote:
Originally posted by anis

Gabirus..super...grasunel o sa fie Lucas.Cat avea la eco penultima..de 32 de sapt?

AniS si bebelina mea dulce 36+

Acum 2 saptamani avea 2,5 kg. A pus jumatate de kg in 2 sapt ... in ritmul asta sigur trece de 3,5 daca sta pana la termen.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Nici eu nu mai am somn... Am dormit bustean azi-noapte, m-am trezit o singura data pentru la baie...

Irina, fata harnica, cum te mai simti ca si pe tine te luasera durerile aseara... Iti multumim mult, mult pentru mesajul de la , bine ca a scapat de emotii.

Ella2000, si tu erai aseara pe baricade, ti-a trecut durerea?

Kulta, bravo ca nu ai nascut, cand am citit chiar ma gandeam ce o fi cu tine... Ai grija cu sangerarea aia si cu treburile prin casa.
Ceaiul de zmeur se bea incepand cu sapt. 36...

Monical, felicitari pentru control si bafta maine la eco!

Emaaimee, va tinem pumnii sa iasa bine Oana azi la cantar!

Katya, ma bucur ca nu ai streptococ si asa dureri de mijloc mai am si eu, dar cred ca de acuma sunt normale...
Azi am implinit 37sapt si intram in 38, deci de acuma incep pregatirile Bafta sapt. viitoare la control!

Adriana, si eu am spalat la fel - doar ca separat de ale noastre, cu acelasi detergent si parfumant, acu vad cand vine mandra daca o fi sensibila.

DanaB, sper ca ti-a iesit prajitura, sa imi spui daca iti place, chiar sunt curioasa.

Merg sa mananc si revin,
Katink si dulcineea mea 37sapt.

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Katink, multumesc pentru urare si multumesc pentru ca m-ai lamurit cu ceaiul de zmeur.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Asaaaa... sa continuam...

In primulrand vreau sa le urez bun venit noilor mamicutze Pisicutz si Bebec07, sarcini usoare si nastere usoara si va asteptam la povesti cu noi!!!

Pentru grupul care se controleaza azi: Katink, Anis si Mamini va steptam cu vesti bune de la doctor!!!!!

Kulta si Ella, v-au trecut contractiile?? Sper ca pe timpul noptii v-ati mai linistit si ca o sa asteptati cumintele o data cat mai aproape de DPN, ok??? Mie mi-a trecut imediat cum m-am pus in pat.

Acusor, ma intrebai de ZZ... sper ca nu vine prea tarziu raspunsul meu!! In primul rand am avut o durere de coasta cumplita, permanenta , iar cand apasam locul ma durea si mai tare. Dupa 2 saptamami si ceva mi-au erupt bubitzele, erau numai in zona cu durerea , bubitzele erau ca niste cosulete (nu le pot descrie mai bine de atat) si ma mancau... Mie mi-au trecut in 2 sapt. jumate, acum nu mai am nimic si sper din tot sufletul sa nu recidiveze prea curand.

Oana , ma gandeam ca poate intr-adevar Eva micutza are intoleranta la lactoza... daca varsa de fiecare data dupa ce papa, asta ar fi explicatia. Pupici multi si multa rabdare iti doresc, si sa nu mai plangi!!!

Simona, am vazut pozele, esti o gravidutza foarte frumusica, iar patutul este tare frumos!!!

Monai , i-ai luat locul Adrianei la nebunii??? Shturlubatico!! Sa inteleg ca sambata gata, o scoti pe Sara la lumina??? Ce putin mai este!!!!

Anis, cate un pentru fiecare bichonel in parte, tare fricosi mai sunt!!! Mai ales ca se au unul pe altul, ma asteptam sa se ghemuiasca impreuna si sa-si faca curaj... Dar sunt ca niste copilasi, dragii de ei!!!!

Lulu, super pozele, esti un fotomodel tare dragutz, iar rochitza verde cu palarioara sunt super!!

Nasa albinutzei, multumim pentru vestile proaspete de pe front, transmite batalionului ca ii asteptam acasa cat mai curand si numai cu vesti bune!! In curand vei scapa si tu de monitoriare asa ca vom primi mesajele tale mai rapid.

Ancuta, ma bucur ca totul a fost ok la control si ca bebe este bine, in privinta tensiunii.... nu este chiar foarte mare, dar oricum ar trebui sa scoti excitantele din program...

Ella , imi pare rau ca nu am fost pe faza sa te ajut, dar vad ca Anis te-a scos din incurcatura. Este tare dulce papusica ta , sa va traiasca si sa se faca mare!!!! Acum stim si noi cu cine stam de vorba, am mai adaugat o imagine la un nume, ce bine!! Arati foarte bine in fotografii, se citeste fericirea pe chipul tau!!!

Anda, ce faza u lenjeria!!!! Dar si tu ce figura esti, sa cumperi pe nevazute!!!! Sper sa ti-o schimbe, iti tin pumnii!! Eu am cumparat o lenjerie cu tot cu pilota si apoi am luat masurile de la asta, am cumparat material si mi-am facut lenjerie de patut pe placul meu...

Monical, banuiesc ca sunt alte conditii in Ungaria, probabil ca te vei muta undeva mai aproape de spital inainte sa nasti, nu??

Katya, ma bucur ca ti-au iesit toate analizele bine, cred ca aceleasi simptome le avem toate, ne miscam ca ursuletii...

Hai ca va pup, revin dupa ce pap putin,

Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput