Mamici de iulie-august 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Fetelor va doresc o nastere usoara si bebei sanatosi si voinici!
Ma emotionez cand va citesc(desi intru la gravidute foarte rar) pentru ca eu sunt o aspiranta la titlul de mamica si tare mult imi doresc sa nasc si eu un bebe.Am uitat sa va spun ca totusi sunt si eu mamica unui baietel minunat care ne lumineaza zilele.
http://community.webshots.com/user/ubi19
KULTA spune:
acusor, si a fost satisfacuta doctora ta cind ti-a zis ca mai duci sarcina doar 2 saptamini? Asta nu inseamna nastere prematura? Cin ai DPN-ul. Cite 34+ ai?
Eu am intrat in panica deja.
Mai fetelor, nu pot sta o clipa-n loc, imi tot vine sa trebaluiesc. Mi se pare ca trebuie facuta curatenie peste tot. Of, Of, tare-s ingrijorata.
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
andre_ea spune:
Off, eu ca de obicei uit ce si cui trebuie sa ii raspund.
Inca o data multa sanatate micutului Luca si putere sa treaca cu bine peste aceasta incercare.
Felicitari pentru control fetelor (nu zic nume, ca sigur incurc). Acusor sper sa iti treaca sangerarea si sa fie doar o sperietura. Totusi, fa-ti bagajul pt. spital.
Lulu esti tare frumusica in rochita verde .
Bun venit noilor burtici! Bebec07, nu-i exclus sa se pregateasca bb. Deja de acum e ok sa se nasca. Esti pregatita cu bagajul?
Azi am fost si eu la control. M-am bucurat f. tare (cred ca sunt singura care gandeste asa) ca inca nu nastem. Din nefericire puiutz nu-i cuminte, n-a coborat, sta oblic, cu capul spre piciorul meu stag . Asa ca dr. ne-a amenintat cu "sabia" . Spera totusi ca in timpul travaliului sa se aseze cum trebuie. Adica si travaliu si cutit, nu?
La analizele de secretie mi-a iesit ceva, da' nu stiu ce. Am fost asa uimita sa vad ca nu am candida (eram convinsa ca a recidivat) ca n-am inteles ce altceva a iesit mare. Trebuie sa iau cate un ovul de Klion D-100 in fiecare zi pana nasc.
Grupul care merge maine la control: Succes!
Andy si 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
KULTA spune:
Vai, Gabi, si esti asa de senina cind spui ca ti-a coborit burtica, da ma ia cu groaza. Mai fetelor, cind se considera un BB la termen, frate ca mi-e rau cind ma gindesc, ca ar putea iesi inainte de 37 sapt.
Gabi, parca auzeam ca ceaiul de zmeura nu-i bun sa-l bei pina in saptamina 37, cum e?
????????????????????????????
Acum sunt chiar panikata.
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Nasha Albinutzzei spune:
quote:mai sta 5 zile in spital, deci o sa o gasesti la etajul 2, rezerva 23.
Originally posted by caterina71
Albinutza e internata la spitalul Pantelimon,etajul 2, dar nu stiu rezerva. Daca aflati as vrea sa stiu si eu pentru ca joi dimineata merg la control in spital si poate trec putin pe la ea....
Daca nu e acolo intrebi de Andreea Preotu, poate e la alaptat...
Monica-Elena, are garmastan. S-a dat deja cu el. Acum si-a revenit.
De fapt si-a revenit cu totu' cand a aflat ca bondarul ei nu are nimic.
Are pofta de mancare, sanii si-au revenit rapid, si-a adus radio in camera, a cerut de citit si asteapta ziua de maine cand o sa-l hraneasca iar, direct la san.
E fericita si vesela, asteapta musafiri, hihihi
Nasha cea mai happy
mamini spune:
Nasha Albinuzzei, multumim de vesti si multi pupici pt Luca si mami...
Acusor,Kulta, potoliti-va, zau, nu ma lasati singura...Lulu, stai precis pina pe 17 august?...cred ca ne pacalesti. dar pe-acolo prin august si noi...la toata lumea coboara burtica, se intimpla chestii...
azi am fost la turul de cunoastere la maternitate si erau bebei de 4 ore, de o zi, de doua...draguti rau de tot...si 2 categorii de camere: un singur etaj renovat, camere de 2 paturi cu buda, aer conditionat, marfa si 2 etaje cu camere de 3 si 4 cu buda pe palier.si repartizarea dupa cum iti e norocul...
am vazut si un video cu epidurala si mi-am improspatat groaza la capitolul anestezie...
si am mari emotii pt miine la dr, sa vedem ce ne spune...
miine mai aveau si alte fete controale- bafta!
ce-i cu Irinuca noastra? stie cineva ceva?
M
acusor spune:
Kulta, asa mi-a zis. "Sa mai stea macar doua saptamani". Eu de-abia am terminat 34 saptamani. Am intrat in 35. DPN-ul din listuta e 23 august. Dupa ultima eco e 20 august. Si eu sper sa-l mai tin pana la 38 de saptamani. Deja nu mai am rabdare dar nici sa vina prea devreme nu vreau.
De maine ma apuc de bagaj sa fiu pregatita.
Pupici
acusor 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
ZenaO spune:
Acusor, chiar vroiam sa te intreb ce ai facut la control. Nu stiu ce sa zic de sange, da sun-o si spune-i. Bun, deci e de la control, sa ne spui daca se opreste. Nu vine bebe asa repede...oricum, nu ramasese ca nasc eu intai si-ti povestesc cum si ce...si bagajul o sa ai timp sa-l faci, nici eu nu l-am facut.
Gabi, sa vedem daca e bun feelingul vostru. Ma obsedeaza chestia asta cu coboratul burticii, mi-e teama ca n-o sa-mi dau seama.
Cati, merci pt. raspunsul cu spitalul unde e Andreea, ma gandeam ca e un spital de evitat. I-am dat smsuri, dar nu raspunde, cred ca e foarte suparata si nu-i arde de nimic.
Asi sa-ti traiasca baietelul si sa-i dea Dzeu si o surioara, sau fratior, ce vreti voi.
Kulta...stii cum e cu curatenia ca au patit-o si altele. Eu de vreo saptamana m-am nesimtit rau de tot: las vase nespalate 2 zile, praful e strat...inainte eram obsedata, acum...mai e putin si nu vreau sa risc
Andy, cred ca si guguloiul meu e oblic ca-l simt cand sughita la incheietura piciorului drept. Acum o sapt. la ultimul control mi-a zis ca o sa nasc normal.
Nasha...uraaaa! vesti bune!
Zina si bb Matei 35 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
Simonaci79 spune:
Asi - iti multumim pt urari si iti dorim si tie mult succes si sa devii iarasi cat de curand! Sa-ti traiasca puiul mare si sa-i faci un fratior sau o surioara curand!
Katink - multumim ca ai postat mesajul! E nasol cu moderarea asta ca par in urma mesaje dupa ce ai citit pagina! Mai bine apareau toate la sf!
Nasha - ne bucuram pt si bondarel ca sunt mai bine si ca nu e nimic grav! Ii tinem pumnii si ii transmitem multa sanatate si noroc! Si o asteptam cat mai repede acasa! Multumim mult pt vesti!
Pisicut - bine ai venit! Succes si nastere usoara!
Acusor- ai grija! Au mai nascut fete la 36 sapt si a fost totul bine, dar e cam devreme! Mai bine sa mai stea! Stai si tu mai mult in pat si nu mai face efort!
Kulta, tot nu te-ai linistit cu facut curatenie? Ia-o si tu mai usurel!
Irina - ce e cu tine? Am crezut ca dormi mai mult dar deja e prea mult! N-ai fost deloc azi1 Nu ne da emotii!
Simona si Mario 37+
ZenaO spune:
Acusor, si mie la 34 de sapt. mi-a zis exact la fel dr. "Sa-l mai tii minim 2 sapt." eu din asta am inteles ca daca trec de pragul acel e ok sa se nasca bebe si nu mai e considerat prematur. In concluzie n-o sa nasti acum. Ti-am mai scris pe mail.
Zina si bb Matei 35 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos