Ardeleni nu mai sunt ? (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Papadia spune:
Anina nu am reusit inca nimic.Astia de la firma ma tot poarta cu vb.Si dupa ce m-i s-a terminat preavizul de 15 zile eu tot mai merg la lucru.Cred ca pina la urma atita ma poarta pina nu mai reusesc nimic.Oricum miine ma duc sa-mi iau adeverinta de la fisc si de la medic si pe urma am sa merg la fortele de munca si sa vad ce imi zic aia de acolo.Am sa-ti spun ce am rezolvat pina la urma.Pa
moldovan
Anina_n spune:
De azi, timp de 4 zile, sunt zilele orasului, aici.
Abia astept sa mananc vata de zahar si colac secuiesc(kortos kalacs. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
emma27 spune:
vai,nina,ce pofta imi faci!!!desi am mancat de zilele bistritei destui,mi-e o pofta!!!!!distractie placuta!!!!!
sa te dai in masinute!!!![]()
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
Papadia spune:
Nina ma bucur ca o sa te distrezi si sa aveti o vreme buna ,dar astia anunta numai ploi.
moldovan
Anina_n spune:
Emma, multumesc, dar fara Cristina nu m-am dat in masinute.
Am fost doar prima seara, ca in rest a plouat in fiecare seara, cum a prezis si Papadia. Artificiile le-am vazut de la balcon, kurtos si vata de zahar am mancat, asa ca sunt multumita. ![]()
Astept zilele berii Ciuc, poate atunci va fi vreme mai frumoasa si formatii mai atractive pe scena. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Dantje, esti si tu pe lista acum ! 
Nina, mami de
Papadia spune:
Anina vreau sa-ti spun ca in sfirsit am reusit cu somajul si pot sta linistita acasa cu copii.Tu ce mai faci??Fetita??Sunteti bine??Eu am ramas numai cu copii ptr ca sotiorul meu drag a plecat in Italia.Tare-i greu fara el si atita mie de dor ca simt ca nu mai pot.Noroc cu baietii ca imi mai trece ca daca nu, nu stiu ce m-as face.
moldovan
gabry spune:
Servus ,ma treceti si pe mine?
Brasov-bucuroasa de a fi printre voi!!!
O zi buna!
Mama lui Elena- Stefania
si Mircea
panagia gabri