Gradinita stat/partic. Lacul Tei sau apropiere
Buna,
puteti sa-mi recomandati o gradinita buna prin zona Lacul Tei-Circului-Stefan cel Mare-Obor?
Poate sa fie de stat sau privata (nu mai mult de 200 euro).
Copilul are acum 2,5 ani.
Va multumesc!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
Raspunsuri
radu26 spune:
Cam mare zona aia si sunt cateva gradinite, cel putin de stat, bune pe acolo. Hai sa vedem. Ar fi 233, gradinita 7 astea sunt in zona Lacul Tei, in parcul Plumbuita gasesti inca o gradinita, e mai micuta dar e bine si acolo, ar mai fi pe Masina de Paine gradinita 135 si in spate la Conex Electronic pe Maica Domnului mai gasesti gradinita 234. Daca mergem spre Obor chiar nu "vad" acum nici o alta gradinita. Spune-mi exact o zona de interes ca sa stiu unde te trimit. Dar pentru anul asta nici sa nu indraznesti sa visezi, mai ales ca copilul are sub 3 ani. Macar sa stii ce ai de facut la anul.
anacami spune:
Este vorba despre copilul nasei mele care locuieste intr-un bloc in apropiere de strada Maica Domnului (dinspre cimitir spre Maica Domnului, imediat dupa magazinul Romtelteks, se face o strada la dreapta; pe aceasta strada sta ea). Cred ca mi-ai dat informatiifoarte utile!
Multumesc!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
ankalaura spune:
Cea mai apropiata pe care o stiu este cea de pe teiul Doamnei, langa facultate, dar are program scurt. Pe dinafara nu arata de sa te dea pe spate, in interior n-am fost. Mai este cea de pe Masina de Paine, dar aia parca sta sa se darame.... Pe mine nu m-a atras
Privata gasesti pe la Eminescu, "Mami si Tati". La cele de stat il va putea inscrie in primavara pentru toamna lui 2006, cand va avea si peste 3 ani. La cele private nu stiu sa iti spun taxele, dar le poti afla usor.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
iileana spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Privata gasesti pe la Eminescu, "Mami si Tati".
Ankalaura, stii cumva si ceva detalii despre "Mami si Tati"? Pliiiiiz.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ankalaura spune:
Stiu putine lucruri, dar ii poti trimite un PM lui SashaP care s-a dus si a vazut... Am inteles ca e intr-un apartament, dar ca sa nu te dezinformez, ori intreab-o pe SashaP sau suna la ei, gasesti nr pe net
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
iileana spune:
Multzumesc, Anca.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details