nu stiu ce sa fac

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bafta la doctor si o sa vina bebe cand trebuie, crede-ma ca Doamne Doamne are grija de noi!

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Multumesc pentru incurajarile tale, Denisam. Cu te descurci cu umiditatea de-afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Nadya, ai fost la dr? cum e?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nadya, eu nnu ma prea lovesc de ea=humidity, ca la job Ac, in casa cand sare temperatura de 30 bagam iarasi aer si in masina AC, si ies doar seara din casa, la o plimbare, sau sa ud gradina ca de trebuei acuma.
Bafta multa sa-mi spui cum a fost, al ce medic mergi sau ce spital?

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Salut fetelor, ce mai faceti? Dupa cum v-am spus ieri am fost la doctor si mi-a facut un ultrasound la uter si noi vazusem ceva. Nici ea nu stia exact ce poate fii,dar mi-a spus ca poate fii bebelusul sau menstruatia. Ea mi-a luat ceva singe pentru analize si mi-a luat si ptr test de sarcina, asa ca astazi v-om afla cu siguranta ce este. Eu astept telefonul sa sune.

Denisam, pe doctorita la care merg acum o cheama DR. FAY WEISBERG,ea este foarte draguta. Este chiar la intersectia College and Bay. Mai exact la 790 Bay Str.#1002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Nadia, cum stai? Ai aflat ceva? Sper sa fie cu ochisori.

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Buna fetelor si as vrea sa va multumesc pentru toate incurajarile pe care mi li-ati oferit, dar din pacate am primit de curind raspunsul de la doctorita care este negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nadya...las' .. e timp! hai..capul sus, curaj si forte noi ptr ovulatia ce va sa vina
pupik

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Hai, lasa, Nadya, sa nu te nacajesti...Ai sa vezi ca o sa rasara soarele si pe strada ta, numai sa ai rabdare si credinta. Capul sus si inainte!!! Nu esti singura, fetele de pe forum, care sunt niste super dragute, o sa-ti stea alaturi si o sa te ajute sa treci peste "hopul"asta. OK?

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya Apostol spune:

Ba da stii ce sa faci te duci la medicul care ti-a prescris medicamentele , testul de sarcina nu este 100 % sigur si iti face control si ecograf daca este cazul si scapi de orice indoila fara sa mai stai pe ganduri succes si sa fie asa cum iti doresti.curaj si nu renunta.

Mergi la inceput