nu stiu ce sa fac
Raspunsuri - Pagina 2
camy062004 spune:
atata timp cat ai luat orgametril nu ai cum sa fii gravi daca stau sa calculez putin ultima menstruatie a fost pe 3 iunie iar pe 29iunie ai inceput acest tratamentul pana acum cateva zile in concluzie de la acest tratament [orgametril]nu se produce ovulatia este anticonceptionale.mai precis orgametrilul pt. ce ti la dat?
camy
NADYA spune:
Buna Cami, sincera sa fiu nu stiu de ce mi la dat. Cind am intrat la ea in cabinet m-a pus pe masa m-a intrebat citeva intrebari si apoi mi-a dat aceasta reteta. Dar intrebare este de ce nu mi-a venit menstruatia inca? am oprit tratamentul cind mi-a zis ea(pe 8.VII.)
Si inca ceva, doctorita mi-a predict ca voi ramine in doua luni, si a doua la mina cei din familie mi-au zis la fel cind au vazut reteta de la doctor.
Nu stiu ce sa cred,sincer.
NADYA spune:
Eu sint inscrisa pe un website pentru a-mi afla cind ovulez..... si dupa ce mi-am introdus date cuvenit chartul imi spune ca eu am avut ovulatia in CD20 si asta a fost pe 22 iunie iar pe 21 iunie noi am
. Si deci asta ar insemna ca am ramas inainte de a incepe tratamentul.
camy062004 spune:
bine bine, dar pe reteta ce diagnostic ti s-a pus?tratamentul pe care ti la dat este pt. infectie a vaginului sau raceala anexita nu sant eu medic dar totusi cred ca ceva nu se leaga plus de asta tu nu stii pt. ce ei acest tratament?cidat nu crezi........fetelor voi ce spuneti gresesc eu?
camy
Denisam spune:
Nadya, de ce nu suni medicul sa o intrebi, si ce test ai facut tu?
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
NADYA spune:
Cind eram pe masa mi-a spus ca aveam ceva scurgeri si din aceasta cauza spermatozoizii mureau f repede, zicea ea. Si cica as fii avut ceva raceala.
Ea primise inca vreo doua sau trei cliente in acelasi timp cu mine si eram asa de confuza.Poate n-ar fi trebuit sa ma duc si sa astep pina ma duc aici in canada, asai?
NADYA spune:
Buna Denisam,am facut ClearBlue, si in plus am programare la doctor aici in canada astazi la 2:45pm.
camy062004 spune:
iata:polininul este pt:infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare si inferioare,afectiuni genito- urinare[anexite]metrite,prostatite,in boli infectioase,gripa arsuri de diverse grade ce afecteaza suptafete mari postoparator.Metronidazolul:tricomoniaza vaginala,si uretrala lambliaza,dizenterie hepatica si abcese hepatice amebiente,infectie cu anaerobi.Ciprozone sincer nu stiu pt. ce este,vitamina E este buna pt. fertilitate, iar Orgametrilul opreste categoric ovulatia este prescrips pt. o sarcina nedorita,chisturi de ovar endometrioza etc.iar menstruatia sant sigura ca nu ti-a venit din cauza tratamentului.oricum tine-ne la curent cu ceva noutati k?
camy
NADYA spune:
Nu mai inteleg nimic, de ce mi-ar fi dat vitamina e prt fertilitate si orgametril prt oprirea ovulatiei sau peirderea sarcinii nedorite?