nu stiu ce sa fac
Salut la toata lumea, am o mare nedumerire, si as vrea daca cineva ma poate ajuta. Ultima luna am avut menstruatia a fost pe 3 iunie. Pe 29 iunie am fost la o doctorita in Roman de unde sint eu(verisoara mea mi-a recomandat-o)si mi-a dat un tratament intre 29.VI. si 8.VII.
polidin->2 pe zi timp de 3 zile
metronidazol->1 la 6 ore
ciprozone->1 la 12 ore
vitamina E->2 pe zi
orgametril->2 pe zi
Am terminat tot ce mi-a dat dar am continuat cu vitamina E.
Ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia pe 3 iulie. Intrebarea mea este: Sint insarcinata? sau Din cauza medicamentelor poate sa-mi intirzie menstruatia?
Raspunsuri
utocatalina spune:
Eu as face un test Dr. Sigur sau Diapsot...sunt sigure si ieftine!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Leditia spune:
Pai n-au trecut nici 10 zile,mai asteapta.Eu stiu ca daca intarzie 10 zile ar trebui sa fac un test,sau sa nu fie altceva mai grav.Insa nu prea cred..
Ia-ti azi un test si il faci maine..ca maine se fac 10 zile nu?
Mie insa nu mi-au iesit niciodata testele astea,deci daca vrei sa afli mai repede fugi la o clinica..
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
utocatalina spune:
NADYA la mine Diaspot si Dr. Sigur s-au pozitivat in ziua 26 de DPO..cu ovulatie in ziua 15...si cu 2 zile mai devreme de cind trebuie sa-mi vina cm...eu zic ca poti bifa linistita testele!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Nely_ K spune:

Nou venita in grup, dar veche cititoare a forumului 
Sper sa fie pentru toate asa cum ne dorim si sa trecem mai repede la
. Draga Nadya eu zic la fel, testul e cea mai buna solutie.
Si acu sa va bat putin la cap cu nedumeririle mele..
Eu am intrerupt anticonceptionalele acum 5 luni ( dupa 3 ani si ceva) si de atunci suntem ca
la
. Dar prima ovulatie a fost abia luna asta (pe 8-9), dupa "simptome".... Temperatura insa nu a crescut decat f. putin fata de normal. Eu as vrea sa stiu daca eliminarea acelui mucus mai vascos dupa ovulatie e obigatorie, ca la mine pauza........Si inca ceva. Ne jucam si noi ieri, ca vremea era numai buna pt. facut bb si am simtit o jena destul de neplacuta in flancul stang al abdomenului (in stanga uterului, daca pot spune asa) .Am uitat sa va spun ca in timpul ovulatiei durerea a fost tot in stanga ( probabil OS e mai harnicut). As vrea sa imi spuneti ce credeti voi. Maine voi merge si la
(ma chinui de 2 luni sa ajung). Va pup 
andicu spune:
Nadya,si eu zic ca poti face linistita unul din testele recomandate de fete.Ar trebui sa te lamuresti,ca ai deja o saptamana intarziere.
Succes!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
NADYA spune:
Buna la toata lumea si multumesc de raspunsuri. La 9 dimineata magazinele se deschid aici pe strada mea si imi voi lua inima in dinti si ma voi duce sa cumpar o scmecherie de aeea. Urati-mi noroc si sa-mi tineti pumnii strinsii.