Fetele din America (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ocebine,dupa ce se aduna,putem sa trimitem prin Crucea Rosie.O sa merg duminica la biserica din Ridgewood ,tot acolo s-au strans ajutoare si pentru victimile Tzsunami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Delia, extraordinara ideea ta sa ajutam cumva Mica mea sugestie este sa ne interesam exact de ce este cea mai mare nevoie, spun asta pt. ca acum vreo doua luni cand au fost inundatii in vestul tarii operatiunea strangere de haine a avut un succes nemaipomenit (cand am fost eu in tara era la Universitate in Bucuresti un cort imens unde se strangeau haine, si in multe alte locuri), dar s-a dovedit pana la urma ca oamenii nu de haine aveau nevoie, hainele au fost trimise in zonele afectate dar zaceau mormane prin vreun depozit/gara etc., mai venea din cand in cand cineva, dar nu prea multi, si devenise chiar o problema ca nu stiau ce sa faca cu ele, sa le arda, sa incerce sa le vanda la targ etc.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Oana, pare un pediatru cu experienta si scolile pe unde a trecut aici sint bunicele. Si partenerul lui pare in regula, sper sa fie bine. O sa vezi dupa ce nasti, dupa o vizita sau doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Salutare americancelor!!!

E jalnic la noi in Romania. Sunt foarte multi oameni ramasi fara case. Si asa erau saraci acum.... si-ai pierdut si saracia pe care o aveau.
Cred ca vor avea nevoie de bani , alimente, medicamente si mai putin haine ca si asa nu vor avea unde sa le puna pana isi fac la loc un coltisor de casa.
Aici sunt numere de telefon la care sa suni si sa faci donatii. E foarte usor ca sa ajuti. Sa speram ca banii vor ajunge unde trebuie.

Va pupic si va salut pentru iniminile generoase pe care le aveti.

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Eu zic sa organizam noi ceva mai tintit. De exemplu, sa alegem o localitate sau citeva familii si sa trimitem ajutorul direct. N-am incredere in alte metode, ca prea se fura si n-ajung lucrurile unde trebuie. Si eu cred ca hainele sint inutile, oamenii aia au nevoie de mincare, bani si sapun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

cel mai rau afectata este moldova...judetele Bacau, Galati, Vrancea...

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si parintii mei sint in judetul Bacau, si au fost izolati mai mult de 24 ore, iar apa nu au nici acum...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mai stie cineva unde s-a scris la "fetele din America" despre ce si cum trebuie facut ca sa facem "chemare" la parinti? Vreau sa le fac parintilor mei, sa vina la nasterea bb-ului nr. 2, prin noiembrie-decembrie.
Nu mai stiu exact la care episod s-a explicat, si... sa nu rideti de mine.... mi se face rau de la privitul in monitor, pe cuvint, rau de tot, vomit...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

simina, nu stiu unde a mai fost scris, dar e foarte simplu sa-ti chemi parintii. le trebuie cate un affidavit of support, il iei de aici http://uscis.gov/graphics/formsfee/forms/i-134.htm, il trimiti lor prin posta, iar ei merg cu el la ambasada si cer viza. vezi ca trebuie notarizat. poate gresesc cu trimisul direct parintilor, cred ca au schimbat mult regulile in ultimul timp, mi s-a parut ca am vazut o adresa unde ar trebui trimis, nu am timp acum sa citesc cu atentie, dar daca tu download formele, au si toate instructiunile acolo.

pe langa cele doua forme de aos mai iti trebuie o scrisorica notarizata de la employer, in care sa arati ca aveti de lucru si ca le veti putea acoperi masa si casa( si mi se pare asigurare medicala, desi o pot lua din tara) pe toata durata sederii, la fel si scrisoare de la banca.
bafta multa si ai grija cu "raul de monitor".

ca un sfat personal, sa nu le spuna cumva ca vor sa va ajute cu copilul, le refuza viza automat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by super-lia

Salutare americancelor!!!

E jalnic la noi in Romania. Sunt foarte multi oameni ramasi fara case. Si asa erau saraci acum.... si-ai pierdut si saracia pe care o aveau.
Cred ca vor avea nevoie de bani , alimente, medicamente si mai putin haine ca si asa nu vor avea unde sa le puna pana isi fac la loc un coltisor de casa.
Aici sunt numere de telefon la care sa suni si sa faci donatii. E foarte usor ca sa ajuti. Sa speram ca banii vor ajunge unde trebuie.

Va pupic si va salut pentru iniminile generoase pe care le aveti.

are mama doi baieti

ce faci mah, ai scapat de dennis care a aterizat taman la tine acasa in biloxi si ai dat de viituri acolo? voi personal ati fost afectati? poate faci niste poze la fata locului daca poti. doamne ajuta sa se retraga apele odata.
pupici la baietii pitici si aveti grija de voi.

Mergi la inceput