Aspirante optimiste (144)
Raspunsuri - Pagina 2
M Oana spune:
Ce mai ploua azi pe la aspirante, dar aseara trasaram la final de capitol o baie de soare si o cura de tratament antidepresiv si prooptimist, de mai mare arta!
Carmencica stie......
Unde va e, coanelor, pofta de viata?? Va-necarati 
in ploile de vara si in tot ce se termina cu ....scopie.
Halal optimism patriotic!
ardit spune:
relya pai e super bine mamiko, stii ca in general la astea ca noi mai... ce mai, in floarea tineretii sa zic si io, hormonalele's cu problema, ar trebui sa le repet si eu ca sunt convinsa ca s-a schimbat profilul meu hormonal fata de acum 3 ani cand le-am facut ultima oara, dovada sunt senzatiile alea la tate
, nu zic, nu e neaparat neplacut sau deranjant ca parca as avea o tata in plus
, dar clar este ca s-a schimbat ceva in hormonii mei
Leditia spune:
ardit e foarte bun..ar trebui sa mergi macar o data la el sa vezi ce-ti zice..Daca te hotarasti e bine sa mergi cu toate analizele pe care le-ai facut sa-si dea cu parerea.
Mie mi-a dat si pt hepatita C si acu' l-am sunat sa-l intreb daca o mai fac,ca eu sunt vaccinata impotriva hepatitei C..si mi-a zis ca nu mai e nevoie.
M-ai facut curioasa cu intrebarea ta..da' io-s curioasa,daca zici ca n-a stiut nici un dr. sa-ti raspunda ..tu de unde sti ca e corect ce ti-a zis ,ca doar nu aveai de unde sa sti rasp corect,nu?
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
M Oana spune:
Arditule, nu-ti zisai ca-i omul bun, dar tot om ramane si nu putem sa ne inchinam la el ca la sfinte moaste.
Eu l-am bifat si pe el, sa traiti,
, de infertilitate nu m-a scapat, dar cand ma fac cu un test de sarcina o sa-l mai bifez pe nenea dr pt niste intrabari si poate ca o sa si nasc cu omul, ca mi-s prietena mai intima cu el si-mi permit sa-l trag de manecuta cand mai deviaza cu telefoanele in ureche, atunci cand eu prestez la aparate in pozitii indecente si ma trage curentu' aiurea....
Pai vorbesti, Dom'le, la mobile, sa ajuti populatia, dar nu in timp ce prestezi cu manutele libere in problema femeii din fata ta...
Ce tie si cu barbatii astia! Au una femeie pe aparat si alearga ca disperatii dupa alte ia o pauzari la ananghie.... Dar la teorie e BETOOOON!
SUNT ACIDA suficient,Anca WISHHHH?
M Oana spune:
Ptiuuu, voiam sa spun ca nu-mi plac masculii care alearga dupa femei aflate la ananghie, cand sunt de brat sau de altceva cu tine, si-mi iesira alte alea.
Ladytia, cand un raspuns e bun, il simti. E vorba de un simt interior care iti confirma ca ce a zis omu' e de bine, sau nu. Sunt muuuule criterii in joc. Cu timpul te prinzi de esenta lucrurilor.
Crede-ma pe cuvant, ca practic sportu' asta de multa vreme si am peretii plini de diplome. Chiar si medicale, ca ma specializez de ceva vreme in d-ale infertilitatii. NU chiar de 3 ani, dar .......
Relya spune:
arditutz
Eu am bifat hormonalele asa ca chestie...ca sa intarzii celioscopia. Nu-s de ce nu ispiteste inca o anestezie generala. Ma pastrez pentru cezariana
daca o fi sa fie !
Relya
M Oana spune:
Relya, culoarea din obrojori
mi se trage de la aciditatea gastrica, ca multe chestii ciudate a trebuit sa ingurcitez de la doftori si de la mediul inconjurator, dar si de la soarele din sufletul meu de optimista, coana mare!
Uite eu dedicatia asta mi-o fac
, ca asa imi arata mi-e oglinda cu cristale gastrice.
Relya spune:
Oana
mai toate care bantuim pe aici am inghitit multe " chestii ciudate " de la
si nu numai...Dar stii vorba " ce nu te omoara , te intareste "

Relya
M Oana spune:
Si Relya, pe principiul asta deveni ia o pauzarea Hercules. Dar un Hercules romanesc, care chiar in momentul lui de glorie maxima mai face o pana si ajunge la destinatie intr-o roata, ca sa aiba si curcile de ce rade. Curcanul e simbolul recunostintei americane, deci sa nu vaz ca va simtiti, careleva atacata.
Vorbesc despre optimism, deci sa nu ma scoateti de pe post, ca nu bat prin campii straine!!!!!

Leditia