Constipatia :((

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Incearca Lactuloza, e un sirop extrem de dulce (e un polizaharid), dar care nu se absoarbe din intestin, actioneaza osmotic. Poti incepe cu 2-3 linguri seara, daca problema e asa de mare, apoi continui inca citeva zile, cu cite o lingura seara. In citeva zile se regleaza tot, daca e prima oara ca ti se intimpla.

Lactuloza, sau Duphalac (asta e mai bun la gust ). Sint acelasi lucru, nu creaza dependenta si e complet natural.

Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine .

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Incearca sa mananci mere seara (sa fie ultimul lucru pe care-l mananci inainte de culcare) iar dimineata, cand te trezesti, ia o lingura de miere urmata de un pahar de apa baut pe nerasuflate.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Karina

quote:
Originally posted by Siminaf

Incearca Lactuloza, e un sirop extrem de dulce (e un polizaharid), dar care nu se absoarbe din intestin, actioneaza osmotic. Poti incepe cu 2-3 linguri seara, daca problema e asa de mare, apoi continui inca citeva zile, cu cite o lingura seara. In citeva zile se regleaza tot, daca e prima oara ca ti se intimpla.

Lactuloza, sau Duphalac (asta e mai bun la gust ). Sint acelasi lucru, nu creaza dependenta si e complet natural.

Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine .

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Parerea ta, Karina, dar o parere buna!
Asa e, e natural. Duphalacul e chiar mai bun (o fi prelucrarea diferita, nu stiu), ca nu da nici crampe, e super!
Chiar si la o constipatie cronica se poate regla ritmul, dar dupa citeva luni, depinde de cit de "incapatinata" e constipatia.

Ti-as ura... usoara, da' nu se face!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

cornelianeli

quote:
ceaiul de urzica a fost eficient in cazul meu, la mine deja era o problema cronica, mi-am facut un obicei din a bea 2 cani pe zi una dimineata si una seara
functioneaza

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Esti sigura ca era ceai de urzica, pt ca am cumparat si eu ieri, in disperare de cauza, dar pe el scrie ca este recomandat pt stari diareice?

Si la mine problema a devenit cronica si nu stiu incotro s-o mai iau. Daca tu zici ca functioneaza cu urzici, o s-o-ncerc si pe-asta, dar mi-e teama sa nu ma "incui" mai tare. Help.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Intreaba la farmacie de Microlax- e bun si in sarcina, alaptat, e bun si pt copii- e un tubulet de citiva ml cu o canula subtire- e o miniclisma, complet nedureroasa si efectul se instaleaza in 5-15 min.e f bun mai ales daca ai fost constipata mult timp si se intareste acolo, ca un dop.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Pe langa ceaiuri si medicamente recomandate mai sus,mai ia un sfat:DU-TE ACASA!!!!(sau ai rabdare pana ajungi).Multa lume se constipa cand schimba mediul,dar dupa cateva zile de adaptare isi revin.Daca ti-au trecut zilele de adaptare si...nimic - atunci fii linistita ca-ti vei reveni acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fulgi de secara inmuiati in iaurt remediu sigur probat si in timp te reglezi daca ai probleme mari

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Probat: dimineata pe stomacul gol 2 KIWI.Incearca 2 zile rand.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

PENTRU ACELEA DIN VOI CARE AVETI ACEASTA PROBLEMA MAI INDELUNGATA EU RECOMAND CEAIUL ANTIADIPOS(CEL CHINEZESC). ARE DUBLU EFECT: SLABITI SI TRATATI SI CONSTIPATIA.LA MINE CEL PUTIN A MERS. SPER SA VA AJUTE SI PE VOI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

PENTRU ACELEA DIN VOI CARE AVETI ACEASTA PROBLEMA MAI INDELUNGATA EU RECOMAND CEAIUL ANTIADIPOS(CEL CHINEZESC). ARE DUBLU EFECT: SLABITI SI TRATATI SI CONSTIPATIA.LA MINE CEL PUTIN A MERS. SPER SA VA AJUTE SI PE VOI...

si creeaza dependentza...si dupa un timp nici nu-si mai face efectul

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput