Liceul Economic 1 (Virgil Madgearu)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

bebi ai terminat in 1995?la ce clasa erai?eu eram la E unde aveam ca diriga pe badescu de mate.lancor nu stiu la ce clasa era diriga dar stiu k era o tipa de treaba..poate mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Si eu am absolvit in 95 si am fost la B(mama ce de baieti am mai avut)
Diriga mi-a fost Aldea de romana, Badescu la mate si nu mai stiu. La vremea mea directoare era o profa de fizica-nu mai stiu cum o chiama.

A propos, anul asta se fac 10 ani de la absolvire si vom organiza o reuniune cu clasa mea pe 1 oct la clubul FRAME(al lui Dragos Bucur). Va asteptam si pe voi!

Pupici si astept sa mai povestim

Ioana si Raducu

Mergi la inceput

Sorry de fapt acum mi-am dat seama k eu am terminat in 99..sunt cam aeriana in ultima vreme dupa o gramada de probleme cu actele..sorry.uite cineva care a facut cu badescu..care sun t impresiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Tocmai m-a sunat o colega ,.... se pare ca noi nu organizam nik de 10 ani. Mi-ar fi placut sa ne revedem. Numele Dragos Bucur imi pare cunoscut dar nu mi-l amintesc deloc

Ioana, noi eramn clasa C de langa voi... s-ar putea sa ne cunoastem

Mergi la inceput

pacat k nu mai gasim pe nimeni din Economic 1..dar nu se stie niciodata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da a fost dura faza ca am citit ce a scris raducu si nu m-am prins ca e fata. Chiar ma gandeam "ia uite ce intamplare sa gasim chiar si un baiat care a absolvit liceul nostu!" baieti care stim prea bine ce raritati erau.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput

In generatia mea erau o gramada de baieti chiar eram egali la un moment dat si spoi erau clase in care baietii erau mai numerosi..s-a mai shimbat ..si-au dat seamna k le place domeniul..

Mergi la inceput

Cait chiar ma mir sa aud asta.Noi in clasa nu am avut niciodata mai mult de 3 baieti. A fost o perioada cand aveam chiar unul singur.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput

la noi erau 11 baieti si 17 fete iar fratele meu care a terminat in 2002 erau egali aproape o mica diferenta.;au inceput sa iubeask domeniul..

Mergi la inceput

De fapt daca stam sa analizam e un lucur normal. Pe vremea mea, adica in timpul dictaturii cand am intrat eu la liceu, ce crezi ca era in mintile noastre. Lasa ca daca ne descurcam ne facem economiste sau contabile iar daca nu, tot avem noroc cu un post de vanzatoare. Ca vanzatoare pe vremea lui Ceausescu, si la o alimentara ceva, era o chestie.Insa acum se duc tinerii la liceul asta pentru ca mi se pare ca exista si un profil de turism si in plus multi vor sa urmeze ASE-ul, sa faca ceva in domeniul asta (manageri, economisti, relatii internationale, marketing si asa mai departe). Asa ca e normal sa se fi echilibrat balanta intre timp. Inainte ce ziceau baietii: "ma duc la economic sa ma fac vanzator?"

Mergi la inceput