Am nevoie de ajutor

Am nevoie de ajutor | Autor: LauraNicole

Link direct la acest mesaj

Bine v-am gasit ! Ma numesc Laura , locuiesc in Bucuresti si v-am scris pentru ca am nevoie de niste sfaturi si nu stiu unde le pot gasi .De aproape 10 luni cresc copilasul unei verisoare , o fetita pe care o iubesc ca pe ochii din cap si pe care doresc sa o adopt impreuna cu prietenul meu care imi va deveni sot in cel mai scurt timp .Copilul ma recunoaste pe mine de mama si chiar plange cand o ia cineva din bratele mele .
Sfatul de care am nevoie e unul juridic .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai, nu stiu ce sa zic la ora asta. E lunga si destul de imbarilgata povestea ta, din care nu prea am priceput de ce iti permiti de toate dar e greu sa-i cumperi pampersi. Ma rog, ai probleme, inteleg, si sper sa gasesti ajutorul de care ai nevoie.
Interesant e ca am vrut sa iti vad pozele si la albumul "mami si tati" am avut surpriza sa dau peste niste tanti cam dezbracate....si jucause....
Nu e treaba mea de ce sunt pozele alea acolo, dar dau cam aiurea langa un bebelus, nu crezi?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Daca exista persoane care pun la indoiala ceea ce am scris mai sus ,sunt libere si chiar invitate sa ma viziteze si sa discute cu martorii care stiu cum m-am ocupat si ma ocup de copil , sa ma insoteasca la circa de politie unde a fost anchetat tatal natural de atatea ori si undfe este cunoscut ca un cal breaz , precum si marturiile colegilor lui de munca si al sefilor , al celor care il cunosc .

mami,tati si cu printesele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

tu te-ai gandit cand ai pus asa o poza pe internet?

Mergi la inceput

Da. M-am gandit ce copil frumos am . Am sters linkul din mesaj asa ca nu inteleg care e problema ta. Daca tu gandesti gresit la vederea unui copil mic .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

Draga mea,
eu cand ma uit la pozele alea ma gandesc doar ca e plina lumea de nebuni si nu e cazul sa le oferi 'bucurii' pe tava. Internetul e deschis tuturor si nu cred ca iti surade ideea ca niste dereglati sa stea si sa saliveze la imaginile alea ajunse pe situri pentru pedofili. Am sa sterg linkul din mesajul meu anterior si te rog sa stergi pozele astea de pe internet, ai o fetita frumoasa sa-ti traiasca! nu tenta nebunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Of, curios e cat de repede va sare mustarul.
Eu nu contest, iti zic si tie desi am mai spus si altcuiva care ti-a sarit in aparare, nu contest deci adevarul povestii spuse de tine.
Mi s-ar parea destul de greu sa inventezi atatea amanunte.
Sincer, eu daca eram in locul tau scoteam acea fraza din mesaj referitaore la pampersi, o lasam asa, fara sa spun ce probleme am (ca si eu personal am o gramada, dar in mesaje nu scriu despre asta).
Ok, ce mi s-a parut mie aiurea este ca ne-ai dat link sa vedem pozele tale, asa cum multe fete au. Nu zic ca erau poze mai dezbracate decat cele de la plaja, dar atitudinea, comentariile m-au facut sa tot incerc crezand ca e un link dat gresit. Mai ales ca persoana din pozele mai deocheate mi se parea ca nu seamana deloc cu cea pe care o vedem acolo unde era dat link-ul.
In caz ca le-ai sters, scriu si pentru cei care nu au intrat pana acum ca sa se inteleaga ce zic.
Pe pagina respectiva erau link-uri catre albume insotite fiecare de o poza, sa zic pe post de "coperta". Am apasat pe link-ul "mami si tati" care avea drept astfel de coperta o femeie si un barbat. Si cand am intrat in acest album am dat peste poze cu o femeie, mai tanara decat cea din coperta (sau cel putin asa mi s-a parut) si care era pozata de ex. goala dar acoperita peste bust de o bluza rosie, cu titluri in genul "jucausa" etc.
Ma scuzi, poti face ce fel de poze vrei tu si sa le afisezi unde vrei, dar sa le pui langa albume cu copii si pe un site de genul la al nostru.....uite sincer mi-a lasat o senzatie aiurea. Si ca sa nu ma cataloghezi drept puritana te asigur ca sunt destul de deschisa la minte, insa unele treburi nu imi plac.

Sper insa ca vei intelege corect ce iti spun si de asemenea sper sa gasesti ajutorul de care ai nevoie si sa rezolvi situatia micutei care nu merita sa traiasca in conditiile descrise de tine ci, normal, alaturi de oamenii care o iubesc.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Draga Laura,

Ca sa poti adopta copilul va trebui cu siguranta sa urmezi calea lunga si spinoasa a legii pentru acest caz.
Adica sa te duci la DPC la sectorul de unde aparti si va atestati familie adoptatoare.
Despre copil inteleg ca este destul de greu sa-i decazi din drepturi pe parinti asa ca probabil va trebui ca ei sa consimta adoptia. Nu stiu prea exact dar de la DPC te vor informa.

Nu imi permit sa-ti dau sfaturi dar pot sa te rog ca dupa ce ai toate informatiile de la DPC sa te gandesti bine la ce vei face. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Mai fetelor, ce-are a face libertatea unei persoane cu bebe..daca ea e libertina, bravo ei..nu stiu pozele ca nu le-am vazut, dar nimeni nu èpune poze acolo ca sa fie judecat, ci ca asha simte...daca pozele nu dau bine, treaba ei...Pana una alta, cinste ei ca a ajutat un copil. Oz, dai o bere si un mic cand vin?
Laura, asha cum a zis si aiuras, nu ai nevoie de aruncat bani la vocati. Te duci frumos la DPC de care apartii si deveniti familie adoptatoare, apoi mama isi va da consimtamantul, iar cu tatal daca nu il convingi, il poti decade din drepturi dar numai cu martori si dovezi . O sa fie cava de alergat dar se reusheste. Calea legala este cea mai sfanta. Eu te sfatuiesc prieteneste sa te informezi bine la DPC, si sa afli cum si unde trebuie luat consimtamantul tatalui..si in ziua cu pricina, caci am vazut ca e omul banului..eu una, m-as face frate cu DR... pana trec puntea...daca nu merge asha, vezi ca ai sanse foarte , foarte mari sa il decazi din drepturi, dar toate la DPC. Nu te supara de asemenea pe fete...ele sunt toate niste femei si mamici exceptionale dar unele pot fi mai conservatoare, sau privesc altfel viatza, dar in final si ele au trecut prince treci tu si sunt sigura ca te intzeleg...caci toate am salvat niste sufletele pierdute...
iti urez mult succes, iar daca are 10 luni, te sfatuiesc sa incepi sa o pui la olita caci cam este timpul..

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfaturi .Eu nici macar chestia cu DPC nu o stiam inainte sa intru pe acest forum .Am foarte multi martori si dovezi in ceea ce priveste parintii naturali , am o declaratie din partea mamei care recunoaste tot ce i s-a intamplat copilului .
Ceea ce am scris mai sus este scris din inima , asa cum am simtit eu si nu intotdeauna te gandesti cat de corect scrii sau nu .
Pasho , picia mea are 10 luni si o pun pe olita de pe la 6-7 luni .Normal ca nu face intotdeauna pentru ca este mica dar am scazut numarul pampersilor de la 5 la 3 .E ceva , nu? Mananca mamica pe ea de dulce si cuminte .
Stiu ca la intalnire nu se vor povesti intamplari sau chestii de genul asta asa ca de aceea am intrebat ce pot aduce si cu ce pot ajuta .Sunt foarte fericita ca am fost acceptata printre voi si sper sa invat mai multe de la astfel de persoane .

In ceea ce priveste pozele , pare greu de crezut dar sunt fotografiile mele , unele facute cel tarziu anul trecut si , in afara de faptul ca m-am tuns mai scurt acum cateva zile , asa arat si in realitate .Am 31 de ani pe care ii voi implini in septembrie , dar trebuie sa recunosc : nu arat de 31 de ani . Sunt persoane de pe acest site care m-au vazut si in realitate si pot confirma acest lucru . Mama mea are 50 de ani si nimeni nu ii da mai mult de 40 asa ca totul e din familie .
Imi cer scuze daca am fost un pic cam acida .M-am cam saturat sa fiu criticata si chiar judecata dupa aparente .Asa cum am scris si in descrierea profilului meu , mai intai incearca sa cunosti o persoana si apoi sa o categorisesti .
Multumesc inca o data pentru sfaturi ! Voi tine cont de ele .

Mergi la inceput

Ce zapacitaaaaaaaaaaaa ! Am scris o intreaga polologhie de mesaj si am uitat sa ma loghez inainte asa ca aleluia mesajul meu .
Okkkkkk .Scriu din nou .
In primul rand , multumesc pentru sfaturi .Inainte sa intru pe acest forum habar nu aveam cu ce trebuie sa incep si unde sa ma duc .Habar nu aveam de DPC . Multumesc , pashosha si aiuras ! Stiu ca am de alergat si de munca dar nu ma las pana nu voi obtine ceea ce vreau . Am nu numai martori dar si destule dovezi in ceea ce priveste tatal natural , precum si o declaratie din partea mamei in care recunoaste tot ce i s-a intamplat copilului cand mi-a fost luat .
In ceea ce priveste pozele , pare greu de crezut dar acele poze sunt ale mele si cea mai veche a fost facuta cu aproximativ un an in urma .Voi implini 31 de ani in septembrie dar arat cu mult mult mai tanara .Singura deosebire acum este ca mi-am tuns parul mai scurt acum cateva zile .Sunt cateva persoane de pe acest site care m-au vazut in realitate si pot confirma .Asta se va vedea si la intalnirea la care voi participa si eu . Multumesc , pe aceasta cale , ca am fost acceptata printre voi si stiu ca nu e o intalnire de povestit si de aceea am intrebat ce pot aduce si cu ce pot ajuta .Singura problema este ca , daca Cezar va fi chemat la munca , voi fi nevoita sa o iau pe Sandra cu mine .E un copil extrem de cuminte si vesel .

Mergi la inceput