Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna din nou fetelor.... eu am pus niste pulpite la gratarul de aragaz si pana se fac am lasat maimuta cu mama si Miti si hop la voi
Naty multumim, si voua sanatate si sa stii ca fetele noastre se vede ca-s nascute-n aceeasi zi, au faze asemanatoare de ex. cea cu "ata, ata" e identica , iar cu premergatorul la fel pune muzicuta aia de inenbunesc, noroc ca n-o tin asa mult... Ii place sa vada c-o fugaresti si cand vii spre ea fuge repede repede si rade de moare... Bine ca ai scapat si de gandurile negre cu sangerarile
Cu viroza asta e naspa, si napotica mea a inceput cu temperatura de alaltaieri,...
Ellen multumim si felicitari pentru dat jos din pat singurica, e o mare realizare! A mea a facut asta o singura data cand am gasit-o asa sprijinita.. nu prea are simtul pericolului dezvoltat... Si bravo mamicii pentru viteza de reactie
Ana, lasa ca dintisorul e de vina... eu nu sunt pentru un regim strict, daca mananca macar putintel din fiecare cred ca nu e o tragedie atata timp cat nu dureaza multe zile...
Aissa bey dar ce smechera s-a facut maimutica tya, ia uite la ea ce faze scoate! Imi inchipui ce-ati mai ras De-acum incolo camera sa stea in bucatarie Am vazut ca multi bebei fac asa, maimuta mea la fel, dar asa sacadat si uitandu-se fix in ochi nu chiar... Odata o filmam facand baita, i-am zis sa zica tata si a zis imediat, apoi zic "zui mama" si la fel a zis imediat, a fost mortala si am si prins-o in camera
Crismir bafta la invatat si la condus
MIna bine ca n-are nimic vizigotu' felicitari pt dinti! Poate mergem si noi cu maimuta la munte ca sa-i iasa dintii mai repede
Cristia mama ce te-ai mai speriat si tu cu Andrei.... pupici!!!
Andreea multumim si acum am vazut ca nici voi nu aveti dintoci..la 9 luni jumate....
Uf tre' ma duc sa dau papa la bebe.. nu apuc sa vad apuc pozele Ralucai....
Va pup si fug ca pute si a kk.....

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

BUNA fetelor!
Gata m-am intors din voiaj. Ce rau e fara net!!!!!!!!!!!!!! Mi-a fost dor de voi.
Am doar 15 min de cand am intrat in casa si binenteles ca sunt la calculator.
A fost super fain in Ardeal. O sa va rog sa ma scuzati daca vorbesc cu regionalisme dar cand ajung acolo in 2 secunde vorbesc cu accent si cand ajung acasa imi trebuie cateva zile sa scap de accent.Asta e, imi place graiul de acolo si nu prea vreau sa scap de el.
Drumul a fost super pana acolo, fata a fost o cumintica,( manca mama pe ea de fata). Ne-am distrat fain de tot la botez , si bb mic o fost f cuminte si a stat la local cu noi pana s-o gatat tot.
Duminica am fost la plimbare prin oras si seara la teresa cu tot familionul iar luni am fost la iarba verde sa facem gratar. Am prins vreme perfecta, nici ploaie nici soare. Cand am ajuns acasa s-o pus pe o ploaie cu bulbuci de nu vedeai la 1 metru in fata.
Azi am plecat de acolo pe la 9 si nu va mai zic ce era pe Valea Oltului……..Inundatii, pomi cazuti pe sosea, curgea apa de pe stanci de ziceai ca e izvor din 5 in 5 metri. Si Oltul era asa de umflat de numa-numa. Nu vreau sa mai vad asa ceva niciodata!
Dar am mers bine si am ajuns OK acasa.

Acum ma apuc de citit si mai vorbim.
Oare cate capitole a-ti scis in 5 zile???????????????

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc Ellen.
Si felicitari pentru realizarea Alexutei! Chiar ca e o performanta sa se de singurica jos din pat.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetelor, sora mea e acum la spital in travaliu, asteptam un baietel - Tudor, uf...abia astept sa scape!Am emotii....
pupici!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Naty ce papusa dragalasa am vazut!

s_simona, da Stefan sa schimbat mult de tot, acu e deja copilas mare

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Salutare la mamici si bebici.
Mi-a fost tare dorut de voi . Am revenit si noi din vacanta care mi s-a parut extrem de scurta de aceea am hotarat sa mai mergem un weekend ca sa ma satur .

Acum nu am timp sa va povestesc cum a fost insa maine o sa revin.

Am vazut pozele doar pozele Elyannei care sunt superbe am prins si noi valuri pe mare.

Naty imi pare rau ca ati avut parte de asa speritura insa sper ca pitica e ok acum .

Ma duc la munci ca am tras chiulul prea mult .

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ana sa iti traiasca nepotelul si surioara sa aiba o nastere usoara .

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ionika acum am mi-am amintit de intrebarea ta legat de bani/cadou la mot... Eu am luat un cadou pt. bb cand am fost... Oricum mie nu prea imi place sa ofer bani pe post de cadou...

Ramona, Danina bine ati revenit din plimbari. Asteptam poze...

Naty foarte frumoase pozele... Foarte haioasa pitica

Ana tinem pumnii sa nasca mai repede si cat mai usor... Iar bb Tudor sa fie sanatos, cuminte si sa aiba mult noroc.

Andreea haioasa foc si Nathalie...
Voi chiar credeti ca piticii astia fac cum vrem noi? Sau ca nu pricep? Eu sunt convinsa ca pricep, dar smecherii fac numai prostiore...

Gata, eu fug sa ii dau sa pape maimutei (care acum este chiar sub scaunul meu si se indreapta catre firele de la calculator... asta apopos de prostii) si pe urma o sa ne plimbam cu tati ca vad ca a iesit soarele...

La mare... la soare...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Ramona bine ai revenit... nu am scris noi chiar asa mult, ca a fost week-end :D
Ana multa sanatate surioarei tale si lui Tudor...
Nastere usoara, sa ne tii la curent :)
ce frumos :)
si sanatate fetelor :)

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Gata , am reusit sa citesc tot, nu intrebati ce zice tati!

Lorena – eu am obisnuit-o si pe lapte praf cu toate ca inca o mai alaptez.

Herra – sper sa se molipseasca si Vlad de la Lori, sa vezi ce bine e.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput